TOSHIBA HD E1 MONO 108€

Reaction score
0
Στον τιτλο το παραπανω καταστημα γραφει "+6 συλλεκτικα HD-DVD"....πραγματικα ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ! σε λιγο δε θα μπορεις να τα βρεις :D

Παντως η τιμη ειναι καλη και απο Ελλαδα, αλλα οι 6 ταινιες ποιες ειναι?

HV

Reaction score
0
RAMBO 1 - BASIC INSTICT - TOTAL RECALL - TERMINATOR 2 - 300 - NOURNE SUPREMACY - RAN.
Οι ταινιες ειναι 7 αλλα το RAN δεν εχει ουτε Αγγλικους υποττιτλους ουτε Αγγλικο ηχο....Οποτε γιαυτο δεν το μετρανε καν.

Reaction score
140
Βρε παιδιά να κάνω και εγώ μια ερώτηση
Επειδή δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με την εικόνα
Έχω τον προβολέα Sanyo z5 με καλώδιο hdmi 15μ atlona που παίρνει σήμα από ένα dvd Samsung δεν θυμάμαι μοντέλο το είχα πάρει τον Δεκέμβριο του 2006 150 euro και κάνει upsampling sta 1080i
Βλέπω κυρίως DVD – μπορεί κάποιος να μου πει αν αγοράζοντας το Toshiba ep30 me 130 euro θα βλέπω καλύτερα DVD ?
ευχαριστώ
ps η κατι αλλο οικονομικο αλλα με σαφη αναβαθμιση εναντι του samsung?

Reaction score
911
Re: Απάντηση: TOSHIBA HD E1 MONO 108€

Όπως έγραψα και στο θέμα "επικήδειος" πήρα το Ε1 με 79 ευρώ καινούργιο, χωρίς ταινίες και με καλώδιο HDMI 3μ για δώρο.
Καλή τιμή ακόμη και σαν DVD player αξίζει με το εκπληκτικό scaling που κάνει.

Από πλαίσιο το πήρα.
Μιχαλη ποιο ειχες?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.658
Απάντηση: Re: Απάντηση: TOSHIBA HD E1 MONO 108€

Μιχαλη ποιο ειχες?
Το ίδιο Μάριε. Τoshiba Ε1. Πολύ καλό upscaling στα DVD. Έβαλα το Eight Below και έπαθα πλάκα! Σαν HD έπαιζε.
Μελανό σημείο η κίνηση σε γρήγορα περάσματα. Αλλά για μένα αυτό είναι πταίσμα.
Με 79 ευρώ δεν το ψάχνω και τόσο. Η ευκρίνεια κορυφαία.

Reaction score
140
Επίσης πήρε το μάτι μου κάπου ότι δεν παίζει DVD dual layer γραμμένα , είναι αλήθεια αυτό?

Reaction score
0
Το TOSHIBA HD-EP30 έχει USB είσοδο;
Αν ναι παίζει από εκεί DivX/XviD με ελληνικούς εξωτερικούς(.srt) υπότιτλους τόσο από USB Stick όσο και από USB Ext HD;

Reaction score
1

Reaction score
140
Πήρα τελικά το Toshiba ep30 και με 7 ταινίες από το e-shop.gr στα 128
Εντυπώσεις ,δεν έπαθα πλάκα με το hd-dvd δεν ξέρω ίσως περίμενα πολλά από το high definition αλλά σε DVD 1080p έπαθα την πλάκα μου.
Επίσης από ήχο αν και με σύνδεση optical είναι σαφέστατα καλύτερο από το Samsung, έχει μια επιλογή enhance dialogues το οποίο κάνει δουλειά μιας και πάντα μου την έσπαγε που έπρεπε να ακούω πολύ δυνατά για τους διαλογους και όταν έμπαιναν τα εφε γινόταν χαμός και έψαχνα το κοντρόλ
Και σε αυτήν την περίπτωση εάν δεν ήταν το forum δεν θα είχαμε πάρει χαμπάρι εγκαίρως για την κίνηση της Toshiba να ρίξει τις τιμές και να πάρουμε ένα φανταστικό player με τιμή χώμα
Guys keep searching για ευκαιρίες!thanks

Reaction score
164
Και εγώ το έχω δίπλα μου το Ep30, με 6 ταινίες όμως και ένα καλώδιο HDMI.
Εντυπώσεις δεν έχω. Η κούτα όμως είναι όμορφη! :142:

Reaction score
140
ναι εχει και ενα hdmi μεσα ,θα το δοκιμασω να δω εαν ειναι καλυτερο απο το vdh η το atlona που εχω

Reaction score
5
Απάντηση: TOSHIBA HD E1 MONO 108€

Απο που το πηρατε με αυτα τα δωρα; Θελω και εγω... Κοιταξα στο e-shop αλλα δεν αναφερει τιποτε για τα επιπλεον.

Reaction score
140
Η προσφορά προφανώς είναι της TOSHIBA ,ναι το eshop δεν γράφει τίποτα για τις ταινίες αλλά ήταν μέσα στο κουτί με sticker από την Toshiba

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss