- Reaction score
- 5

Πριν καμιά ωρίτσα γύρισα σπίτι και κρατούσα μεγάλο κουτί στα χέρια μου... Στην αρχή σκεφτόμουν για το Ε1 αλλά επειδή με ξέρω τι "κανίβαλος" που είμαι, αν δεν αγόραζα το ΧΕ1 θα έσκαγα...
Ανοίγω κουτάκι λοιπόν, βγάζουμε τα τσιμπράγκαλα (καλώδια, remote controls κλπ κλπ) και αρχιζουμε την εγκατάσταση...
Η αλήθεια ειναι οτι "εριξα" λίγο το PS3 για να μπεί το Toshiba. Εβγαλα το HDMI καλώδιο της Real Cables και από το PS3 και το έδωσα στο toshiba (σιγά μην αφηνα καλό καλώδιο στο PS), το καλώδιο της οπτικής ίνας μια απο τα ίδια. Αποφάσισα, πριν δω οποιοδήποτε δισκάκι, να κάνω ενα firmware update.
Πήρε λίγη ώρα, η αλήθεια είναι. Γύρω στα 25-30 λεπτάκια χρειάστηκε. Τελειώνει και το μηχάνημα έσβησε μόνο του...
Γεμάτος χαρά παίρνω το πρώτο δισκάκι, το The Chronicles Of Riddick και το βάζω μέσα... μου είχαν πει για 40-50 δευτερόλεπτα loading time οπότε ήμουν προετοιμασμένος ψυχολογικά. Τελικά το menu της ταινίας έκανε την εμφάνισή του σε κάτι λιγότερο απο 20 δευτερόλεπτα (μετρημένα, οχι κουτουρού). Να σημειώσω σε αυτό το σημείο ότι την συγκεκριμένη ταινία την έχω ξαναδεί σε hddvd από γνωστό τορρεντάδικο και ήμουν επίσης και γι'αυτό ψιλο-προετοιμασμένος.
Επιλογή "play" και φύγαμε. Με το που είδα την εικόνα έκαναν πουλάκια τα ματάκια μου. Η καθαρότητά της ήταν κάτι μοναδικό κάτι που δεν ειχα ξαναδει.
"Δεν μπορει...μάλλον δεν θυμάμαι καλα" σκέφτηκα. Αμέσως αλλαζω καναλι στην τηλεόραση, γυρνάω στο PC Και βάζω την ίδια ταινία απο το PC μου. Σταματούσα στα ίδια χρονικά σημεία και άλλαζα κανάλια συνεχώς για να μπορέσω να δω τις διαφορές.
Από όποια γωνιά κι αν το έβλεπα, όσες ρυθμίσεις κι αν σκάλιζα για να βελτιώσω την εικόνα απο το PC, η εικόνα που λάμβανα απο το Toshiba εξακολουθούσε να είναι πιο καθαρή. Πιο ζωντανή, Πιο... HD. Οι διαφορές ήταν ελάχιστες μεν, υπαρκτες δε!
Καλά... σε θέμα συγκρισεις με το άλλο το μπλε...το αφήνω γιατί δεν λέει. Αλλα αυτό το ξέραμε ήδη. :happy_9:
Από αύριο (γιατί η ώρα ειναι 1:30 σχεδόν και στις 6:00 πρέπει να πάμε για μεροκάματο και νυστάζω) θα βγάλω φωτό να σας δείξω.
Γενικά πάντως, ΔΕΝ μετάνοιωσα τα λεφτά της αγοράς, που είναι και τελικά το θέμα με ότι αγοράζουμε.
Αυτό που θα ήθελα βέβαια είναι να το συγκρίνω κάποια στιγμή με το μικρό του αδερφάκι. Δεν ξερω στην τηλεόρασή μου τι θα δώ (Samsung LE40F71B) αλλά επειδή ετοιμάζομαι για προβολέα "χτύπησα" το μεγάλο ;-)
Περισσότερα αύριο!
Α! να μην ξεχάσω! μέσα στο κουτί είχε κι ένα HDDVD με ΟΛΑ τα γκολ του Μουντιάλ της Γερμανίας! Κανένα καλό παιδί με το XBox Drive???