toshiba mt700 bought from the net

Reaction score
0
kalispera se olous,molis prin ligo graftika sto site
diavaza reports gia arketh ora kai enthousiastika me tis apopseis sas
nomizw pws einai h noumero ena phgh pliroforivn kathos h gnomh xrhsth pros xrhsth einai toulaxiston ilikrinis xwris kapoio symferon behind...
ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟΝ TOSHIBA MT700 APO TO ΙΝΤΕΡΝΕΤ 1800 ΜΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΟΡΟΦΗΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΑΠΟΙΚΟΝΙΣΗΣ ΘΩΛΟΣΕ...ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ...
ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΤΕ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ...
ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΝΟΗΘΗΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ 60 ΕΥΡΟ ΣΥΝ ΦΠΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΡΥΘΜΗΣΕ
ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΛΑΝΑ Η ΣΤΟ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΚΡΙ ΦΟΝΤΟΥ ΜΟΝΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΘΑΜΠΑΔΑΣ ΣΑΝ ΔΑΚΤΥΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ
ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ??ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ??
ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΙΝΤΕΑΛ ΜΕ ΒΛΕΠΩ...

Reaction score
3
Καλωσόρισες στην σελίδα,
έχω κι εγώ τον ίδιο προβολέα (ΜΤ700) όπως και άλλα μέλη της σελίδας και μέχρι τώρα δεν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα. Κι εγώ πριν τον αγοράσω, τον είχα βρει από ιντερνετ 400 € ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ !! Αλλά δεν τον πήρα για λόγους φυσικά εγγύησης. Άλλωστε απο κει που τον αγόρασα η εξυπηρέτηση ήταν άψογη.
Θα σε συμβούλευα να μην αγοράζεις από το Ιντερνετ συσκευές, άντε το πολύ κανένα καλώδιο. Ότι άλλο θελήσεις για τον 700, (απορίες, tips) βάλε κάποιο post. Είτε εγώ, είτε κάποιο άλλο μέλος θα σε βοηθήσει, όπως άλλωστε βοήθησαν κι εμένα.
Όσο για την θαμπάδα που μοιάζει με δακτυλιές, πιθανό από απροσεξία ο τεχνικός που στον έφτιαξε άφησε δακτυλιές κι αυτές φαίνονται βέβαια σε μαύρο ή γκρί χρώμα. Εκτός κι αν της άφησε στο εξωτερικό μέρος του φακού, οπότε με ένα μαλακό πανάκι καθαρισμού (σαν αυτά των γυαλιών ή για βιντεοκάμερες) μπορείς να τις καθαρίσεις._

Reaction score
0
Για τον προβολέα δεν γνωρίζω, ωστόσο γενικότερα, έχω την εντύπωση οτι για συσκευές που είναι αγορασμένες απο την Ευρωπαϊκή Ενωση και διαθέτουν εγγύηση αντιπροσωπίας για τη χώρα απο την οποία αγοράστηκε, τοτε η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να παράσχει τεχνική υποστήριξη.

Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή έχει αγοραστεί εκτός ευρωπαϊκής ένωσης τότε δεν ισχύει εγγύηση.
Επίσης, αν το προϊόν έχει αγοραστεί απο χώρα της ΕU αλλά το προϊόν το εισήγαγε ο πωλητής π.χ. απο τα Εμιράτα (κανοντας αυτό που λέγεται παραεισαγωγή), τοτε δεν ισχύει η εγγύηση.

Δεν νομίζω οτι οι αγορές απο το διαδίκτυο είναι μόνο για καλώδια και βίδες, ιδίως, όταν οι εδώ αετονύχηδες θελουν να πουλήσουν μια (1) τηλεόραση και να βγάλουν εκτός από το κέρδος τους, το νοίκι του μαγαζιού και τους μισθούς τριών υπαλλήλων.
(δεν μιλαω για όλους, ωστόσο μια μεγάλη μερίδα εφαρμόζει κάτι τέτοιο και με μεγάλη επιτυχία!)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Δεν μου αρεσει να βγαζω ιστοριες για τις οποιες δεν εχω αποδειξεις , αλλα στην αγορα κυκλοφορει εντονα φημη που θελει συγκεκριμενο ιντερνετικο καταστημα να δινει "δευτερη" η "διαλογης" παρτιδα του συγκεκριμενου μοντελου με δεδομενα προβληματα.

Περα απο αυτο , και καθως ο καθενας εχει απολυτο δικαιωμα επιλογης , ειμαι σε θεση να σας πω πως θα ακολουθησει δελτιο τυπου της Ideal σχετικα με το τι , και με το τι ΔΕΝ , καλυπτει. :wink:

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ?ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΠΙΧΜΑΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

Reaction score
0
EΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ TOSHIBA MT700 ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΛΙΓΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΤΟΥ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΛΑΝΑ...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΡΑΣΤ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟΠΟΙΙΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?

Reaction score
3
Να ξέρεις οτι κάθε φορά που τον ανοίγεις οι ρυθμίσεις επανέρχονται στις εργοστασιακές. Εγώ πάντως δεν έχω πειράξει τις ρυθμίσεις του, μια και η εικόνα είναι τέλεια με τις εργοστασιακές._

mrw

Reaction score
0
συγκεκριμενο ιντερνετικο καταστημα να δινει "δευτερη" η "διαλογης" παρτιδα του συγκεκριμενου μοντελου με δεδομενα προβληματα.

Είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη για το ποιός φταίει και πώς μπορεί να αποφύγεις μια προβληματική παρτίδα - πχ τα πρώτα Samsung R-125 παρουσίαζαν πρόβλημα στο RGB, πράγμα που αγνοούσε η Samsung, στην Αγγλία τουλάχιστο που έχει γίνει κουβέντα

Το πρόβλημα επιδιορθώθηκε σύντομα - αλλά πού να ξέρεις ποιά παρτίδα αγοράζεις είτε αυτή είναι απο Pixmania είτε απο επίσημα κανάλια?
Είναι γνωστό οτι στην Ελλάδα ακόμα και "επίσημοι" αγοράζουν κατα καιρούς "φορτία" σε ειδικές τιμές...μια πιθανότητα είναι να είναι μηχανήματα που θα έπρεπε να έχουν επιστραφεί για να επισκευαστούν από την εταιρία αλλά ο χονδρέμπορος τα ξεφορτώνεται πρίν πάρει χαμπάρι κανείς

Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια που υπήρχε ένα σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία ενός PDA Toshiba - στις ΗΠΑ επιστράφηκαν όλα και επισκευάστηκαν, στην Ελλάδα δεν άκουσα ποτέ καμμια ανακοίνωση για το θέμα αυτό

Reaction score
0
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΡΥΘΜΙΣΑ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟ MEDIUM ΑΠΟ WARM ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑ ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΜΠΛΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ 1 ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΩΣΙΜΟ ΣΤΟ ΧΡΗΣΤΗΣ 1 ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΛΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.362
Members
38.689
Νεότερο μέλος
s channel