Toshiba SD580E

Reaction score
1
τελικά το εχει καποιος να μας πει να παιζει ελληνικούς υπότιτλους στα divx?

χρειαζεται αναβαθμιση στο firmware?

thanks

Reaction score
1
τελικα, μιας και το αγόρασα, απαντάω στον ευατό μου αλλα και σε όσους εχουν την ιδια απορία.

ΝΑΙ. ειναι η απαντηση, και απο δισκάκι αλλά και απο usb. Και ενσωματωμένους αλλά και απο αρχείο .srt

Η εικόνα ειναι ομολογουμένως καλή εως πολύ καλή για την κατηγορία τιμής του. Τα divx καλής ποιότητας τα παίζει χωρις pixeλιασματα και κολλήματα. μπορεί να παιξει divx με ήχο AC3. Στις ταινίες ο ήχος του ειναι αρκετά κινηματογραφικός.

Σε μουσική τώρα με χρήση της coaxial ειναι απλά οκ. Το toshiba RD-XS27 (dvd recorder) παιζει καλυτερα μουσικό προγραμμα αλλά δεν παιζει ελληνικά απο divx (ούτε ενσωματωμένους ούτε απο ξεχωριστό αρχείο).

Απο την Usb παίζει μουσική, φωτογραφίες, αλλά και ταινίες. Δεν ειμαι σίγουρος αλλά νομίζω οτι το ίδιο καλό σε εικόνα divx το παίζει καλύτερα αν ειναι γραμμένο σε δισκάκι σε σχεση με την usb.

Οσον αφορά το ελληνικό εγχειρίδιο χρήσης, μέτρις δουλειά. Πρεπει να διαβασεις και το αγγλικό για να δεις καποιες λειτουργίες του.

Θα επανέλθω με δοκιμή εξωτερικού σκληρού δίσκου αν και στο βιβλιαράκι λέει οτι δέχεται μέχρι flash 4 GB.

αυτά.

Reaction score
1
μετά απο αρκετές δοκιμές σε divx αρχεία, αλλά και σε κανονικά DVD μπορώ να πω οτι

1. στα divx υστερεί σε εικόνα ακόμα και πολύ καλής ποιότητας να είναι το βιντεο
2. στα κανονικά dvd εχει πολύ καθαρή εικόνα και αναλυση αλλά σε αρκετά πλάνα κάποια χρώματα μου φαίνονται αφύσικα

Σίγουρα το Denon 1920 που είχα (λαθος μου που το πουλησα) ακόμα και τα ίδια αρχεία divx τα επαιζε με πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Reaction score
1
1. στα divx υστερεί σε εικόνα ακόμα και πολύ καλής ποιότητας να είναι το βιντεο
να συμπληρωσω οτι ειδα ενα αλλο divx και ομολογω οτι μου ανετρεψε τις παραπανω εντυπωσεις. επισης εκανα και καποια ρυθμιση στον infocus και τα χρωματικη αποδοση διορθωθηκε κατα πολύ.

Επισης δοκιμασα usb flash 4 GB και το διαβασμα του το κανει γρήγορα. επισης ειναι πολυ γρηγορο και στις εναλλαγες τραγουδιών απο usb αλλα και απο cd.

μαλλον ειναι οκ το μηχανημα για τα 75 ευρω (μεση τιμή) που κοστίζει.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.676
Απάντηση: TOSHIBA SD580E

Μπράβο σου για τις απαντήσεις,έστω και στον εαυτό σου,
παρ' όλο που σε αφήσαμε μόνο σου.
Ελπίζω να χρειαστούν σε κάποιον,για να μην
πάει χαμένος ο κόπος σου.:624::605:

Reaction score
0
Φίλε dtziouvaras thanks για τον κόπο σου, έψαχνα να βρω πληροφορίες γι'αυτό το μοντέλο. Το Σάββατο θα πάω να το αγοράσω

Reaction score
0
Απάντηση: TOSHIBA SD580E

paidia to idio dvd exw ki egw.borw na to syndesw apeftheias me ta logitech z 5500?einai energa h xreiazetai na agorasw kai ksexwristo enisxiti?

Reaction score
19
Φίλε totism καλώς ήρθες! :126:
Να σου τονίσω, όπως ήδη θα βλέπεις και από τα μηνύματα των υπόλοιπων παιδιών, τα greeklish απαγορεύονται όπως το αποδέχτηκες και κατά την εγγραφή σου.

Τα Z5500 είναι ένα πακέτο αποκωδικοποιητή/ενισχυτή/ηχείων οπότε δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο.

Reaction score
0
Απάντηση: Toshiba SD580E

παιδιά καλησπέρα, να κάνω και γω μια ερώτηση για αυτό το μοντέλο. είδα πως στο manual του αναφέρεται πως δέχεται usb flash μέχρι 4GB, το έχει δοκιμάσει κανείς σας με μεγαλύτερης χωρητικότητας?

Reaction score
20.852

Με USB flash μεγαλύτερο από 2GB δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά με εξωτερικό δίσκο USB (συγκεκριμένα έναν WD My Book 750, με δύο partition, ένα σε fat32 και ένα ntfs) δούλευε κανονικά (έβλεπε το partition που ήταν σε fat32) κι ας λέει στο manual ότι δεν υποστηρίζει εξωτερικούς δίσκους USB (υποθέτω εννοεί αυτούς που δεν έχουν δικό τους τροφοδοτικό).

Reaction score
0

Ευχαριστώ πολύ, σήμερα λέω να πάω με το USB flash σε ένα μαγαζί και να το δοκιμάσω. Ευχαριστώ και πάλι

Reaction score
0

εγω το έχω με ένα flash 8 γίγα

βλέπει μόνο partition με fat32

αυτό σημαίνει μεγάλα αρχεία βίντεο π.χ. 4 gb δεν τα βλέπει
λόγο περιορισμούς του συστήματος αρχείων fat32

επίσης δεν βλέπει αρχεία που έχουν ονόματα με πολλούς χαρακτήρες

γενικώς όλοι οι περιορισμοί του Fat 32 ισχύουν

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads