ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
Πολλοι απο εσας θα θαυμασατε την σχεδιαση του Pinifarina στο περιπτερο του AVSite κατα την διαρκεια της τελευταιας εκθεσης "Εικονα & Ηχος 2006"
Ο προβολεας ομως ηταν σε στατικη επιδειξη καθως...δεν θα μπορουσαμε να παιξουμε με...40 προβολεις συγχρονως

Πως παιζει λοιπον και που απευθυνεται?
Σημερα που ειχα λιγο ελευθερο χρονο αποφασισα να δοκιμασω τον ΕΤ20.Δεν εχω μαθει να χρησιμοποιω manual και ετσι αφου τοποθετησα τον προτζεκτορα σε ενα τραπεζακι προσπαθησα να τον συνδεσω με το καλωδιο ρευματος.
Που ειναι η υποδοχη ομως?Και που ειναι οι υποδοχες των συνδεσεων?
Μετα απο πεντε λεπτα ψαξιματος αναγκαστηκα να ομολογησω την ηττα μου και να ανοιξω το manual.
Oριστε, εκει μπροστα ειναι, κατω απο τον φακο αφου αφαιρεσεις πρωτα το καλυμα τους
Πολυ ωραια.
Προς το παρον θα βαλω μονο το ρευμα διοτι...μονο αυτο μου χρειαζεται.
Πως?Δεν το ξερετε?
Ο ΕΤ20 διαθετει ενσωματωμενο DVD player, ενσωματωμενο ενισχυτη 5.1 και...ενσωματωμενα ηχεια 5.1 !!!
Τοποθετω τον "Μονομαχο" στην σχισμη απο πισω και....Βαγγελιστρα μου!
Η εικονα γεμιζει κοντα στις 200 ιντσες απο αποσταση 3,5 μετρων.
Ψαχνω για ζοομ.Δεν υπαρχει ζοομ.
Και τοτε θυμαμαι τι ειχα γραψει εδω:
http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=10556&highlight=&sid=e90c54df6d2138986fd4e43e6268f341
"...Οι δυο νεοι προβολεις με το συστημα super CLOSE Projection μπορουν να επιτυχουν απο αποσταση μισου μετρου 51 ολοκληρες ιντσες ενω απο την μαξιμουμ αποσταση των 1,60 μετρα αποδιδει εικονα 124 ιντσων.
..."
Παμε παλι απο την αρχη.
Αποσταση γυρω στο 1,5 μετρο και οθονη γυρω στις 106''
Τωρα μαλιστα!
Ο ΕΤ20 εχει αναλυση 854χ480 και πιθανον να...κακοφανει σε καποιους "καλομαθημενους"

Με μεγαλη φωτεινοτητα και αντιθεση, θα παιξει ανετα ακομα και με τα φωτα ανοιχτα.
Το παραδοξο ομως ειναι ο ηχος.
Καθομουν πισω απο το μηχανημα και νομιζα πως επαιζε ενα μικρο compact 5.1 συστημα.
Καιρος να δουμε τι αλλο κανει.
Συνδεω την hdmi(ναι, ναι εχει και τετοια εισοδο) και παιρνω εικονα HD απο τον Humax.
Wow!Απιστευτη για τις προδιαγραφες του.
Μην περιμενετε την εικονα που θα παρετε απο τον Panasonic PT-AX100 αλλα αλλου απευθυνεται ο ενας και αλλου ο αλλος.Kαι στο κατω κατω ο Panasonic δεν εχει Silicon Optix HQV τσιπακι :roll:
Ο Toshiba δεν ειναι φτηνος(υπολογιζοντας την αναλυση που προσφερει).
Με τα ιδια χρηματα μπορειτε να αγορασετε εναν βιντεοπροβολεα της ταξης του νεου Panasonic η του Optoma 72
Απευθυνεται ομως σε ενα διαφορετικο κοινο.
Σε αυτους που τα θελουν ολα σε ενα.
Η σε αυτους που θα ηθελαν να εχουν εναν προβολεα ετοιμο για χρηση ανα πασα στιγμη, στο σπιτι τους η το εξοχικο τους.
Η αυτους που τους αρεσει το κορυφαιο design.
Η σε ολα απο τα παραπανω.
Εαν ανηκετε σε καποια απο αυτες τις κατηγοριες-η και σε ολες- ειναι το ιδανικο μηχανημα για εσας.
Xαρακτηριστικα:
http://www.toshiba.gr/upload/ideal%20electronics/structure/products/projectors/pdf/4-seiter%20et10_et20_eng.pdf