Toshiba TOTX195

Reaction score
26.331
μπας και ξερει κανεις που το βρισκουμε αυτο σαν ενα τεμαχιο στην ελλαδα?
η εστω κατι που να του μοιαζει για να κανω μια μοντιφια

Reaction score
0
μπας και ξερει κανεις που το βρισκουμε αυτο σαν ενα τεμαχιο στην ελλαδα?
η εστω κατι που να του μοιαζει για να κανω μια μοντιφια
Πολύ δ'υσκολα, ειδικά για ένα τεμάχιο. Και γω στο ψάξιμο ήμουν για ένα αντίστοιχο TORX. Αν βρεις πηγή, ρίξε σήμα σε παρακαλώ..

Reaction score
26.331
Απάντηση: Toshiba TOTX195

και εγω με το ενα τεμαχιο εχω προβλημα.
στην αναγκη και απο εξω (εντος ΕΕ) γιατι παλι για μεγαλες παραγγελιες βρηκα

Reaction score
26.331
Απάντηση: Toshiba TOTX195

λοιπον θα χρειαστω λιγη επιπλεον βοηθεια.
ο λογος που θελω το παραπανω ειναι να αντικαταστησω το ηλιθιο καλωδιο που συνδεει την alpine iva w505 με τον επεξεργαστη , που ενω στην οθονη η εξοδος ειναι με 4 πιν ηλεκτρικη, στο "ειδικο" καλωδιο που μονο απο την alpine βρισκεις (σε αντιστιοιχη τιμη) υπαρχει ενα "υψηλης τεχνολογιας" toslink transmitter στη βυσμα που κουμπωνει στην πηγη (με τα 4 πιν) και μια απλη οτπικη ινα κουμπωμενη πανω του.

το προβλημα μου ειναι επιπλεον οτι o εκπομπος αυτος δεν δουελευει ως ειθισται στα 4-5V αλλα στα 2,5V με ταση λειτουργιας της ωρα που εκπεμπει 1,25V.
δεν μπορω να βρω κατι αντιστοιχο, συνεπως για να χρησιμοποιησω το παραπανω μαλλον πρεπει να φτιαξω ενα εξωτερικο τροφοδοτικο στα 5V.
δουλευει αυτη η σκεψη μου?
με δεδομενο οτι λογικα η ταση στο σημα που παει στην οπτικη θα ειναι κοντα στην ταση λειτουργιας θα μπορω να τροφοδοτησω το totx193 (η εστω to totx173) με τοσο χαμηλο σημα ενω η ταση τροφοδοσιας θα ειναι κοντα στο 5?
εχει κανεις να προτεινει κατι συμπαγες σε τροφοδοτικο το οποιο επιπλεον θα πρεπει να ανοιγοκλεινει την ταση τροφοδοσιας των 5V αναλογα με το αν βλεπει 2.5 στην εξοδο (καθως η ψηφιακη εξοδος δουλευει μονο σε cd/dvd )?
η απλα να φτιαξω κατι κλασσικο στα 5V (με ταση εκκινησης τα 12-14V που εχω αφθονα στο κυκλωμα του αυτοκινητου και απλα να ανοιοκλεινει με το αν ειναι σε λειτουργια η πηγη?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.270
Members
38.674
Νεότερο μέλος
JAndronikos