Total Recall (2012)

Reaction score
59

Η Kate Beckinsale & η Jessica Biel επίσημα ανέλαβαν ρόλους στο remake του Total Recall
Τα γυρίσματα αρχίζουν την δευτέρα 30/05/2011.
Στο καστ της ταινίας συμμετέχουν και οι Ethan Hawk and Bryan Cranston.

Tον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αναλαβει ο colin farrell

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Total Recall (2012) Remake

Τι πάθανε με τις ηλίθιες επαναλήψεις, πια ρε παιδί μου! αλλά δεν φταίνε αυτοί
φταίνε αυτοί που πάνε και τις βλέπουν! Θέλεις να δεις ρε φίλε TOTAL RECALL?
πέτα το BD δισκάκι σου στο player, και δες το!!! τι πας και πληρώνεις ότι βλακεία σου σερβίρουν?
λέω εγώ τώρα!!!

ΥΓ. Όχι δεν θα το δω, ούτε από περιέργεια, όπως έχω κάνει και σε αρκετά άλλα τέτοια σκουπίδια!

Reaction score
80

Τι πάθανε με τις ηλίθιες επαναλήψεις, πια ρε παιδί μου! αλλά δεν φταίνε αυτοί
φταίνε αυτοί που πάνε και τις βλέπουν! Θέλεις να δεις ρε φίλε TOTAL RECALL?
πέτα το BD δισκάκι σου στο player, και δες το!!! τι πας και πληρώνεις ότι βλακεία σου σερβίρουν?
λέω εγώ τώρα!!!

ΥΓ. Όχι δεν θα το δω, ούτε από περιέργεια, όπως έχω κάνει και σε αρκετά άλλα τέτοια σκουπίδια!

Αφου ουτε σεναρια ουτε ιδεες εχουν πια,μας πετανε ξαναζεσταμενο φαγητο απλως για να επιβιωσουν.
Φαντασου να μην υπηρχε και το 3d

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Δεν νομιζω οτι στερεψανε απο ιδεεες, remake γινοταν κ απο πιο παλια

Reaction score
249

ναι ρε παιδι μου αλλα αυτοι που αντικαθιστουν τον σβαρτσενεγκερ πολυ φλουφληδες (βλεπε predator 3)

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

ναι ρε παιδι μου αλλα αυτοι που αντικαθιστουν τον σβαρτσενεγκερ πολυ φλουφληδες (βλεπε predator 3)
Συμφωνω, τι να πει κ νεος CΟΝΑΝ!

Reaction score
89
λιγα λογια για το πιανιστα ακουτε??? Το εργο ηταν κομμενο κ ραμμενο για τα μετρα του απλα δεν ειχε βγει στη σκηνη τα χρονια που μεγαλουργουσε ο Αρνι.........

Δε ξερω αν θα το δω αλλα με τετοιες επιλογες στις γυναικες δε μπορω να πω οχι....

Reaction score
249

κοναν ο μπαρμαν της τζαμαικα
τι αλλο θα δουμε

Reaction score
1.277
Re: Απάντηση: Total Recall (2012) Remake

ναι ρε παιδι μου αλλα αυτοι που αντικαθιστουν τον σβαρτσενεγκερ πολυ φλουφληδες
Θέλω να δω στον ρόλο του Conan τον Ben Stiler !

Reaction score
152
Απάντηση: Re: Total Recall (2012) Remake

εμενα με αρεσε ο πιανιστας-κομμαντο....

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

Το official teaser:

Last edited:

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

Και το official trailer που μόλις κυκλοφόρησε:

Last edited:

Reaction score
20
Re: Απάντηση: Total Recall (2012) Remake

Την είδα τη Δευτέρα που μας πέρασε.Έχω δει αρκετές καλύτερες ή πιο αξιομνημόνευτες στο είδος αλλά πραγματικά απορώ για το θάψιμο που έφαγε έξω.Συνηθίζεται βέβαια sci-fi ταινίες που δεν έχουν μεγάλο δημιουργό από πίσω να μην κερδίζουν τις εντυπώσεις μόλις κυκλοφορούν.H άποψή μου: (No Spoilers)

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε δει ή τουλάχιστον ακούσει για την original Ολική Επαναφορά του Paul Verhoeven με πρωταγωνιστή τον Arnold Schwarzenegger.Στο remake όλη η ιστορία διαδραματίζεται στη Γη και όχι στον Άρη,Ο Κόλιν Φάρελ αντικαθιστά τον Άρνι και το ύφος της ταινίας παύει να είναι κωμικό.

Ο Κόλιν Φάρελ είναι ο Douglas Quaid,ένας συνηθισμένος άνθρωπος που δουλεύει σε εργοστάσιο,έχει μία πολύ όμορφη σύζυγο (Kate Beckinsale) που είναι όμως βαριεστημένος με τη ζωή του.Σε μία απόπειρα να ξεφύγει από την καθημερινότητα ο Quaid θα απευθυνθεί στην Rekall,προκειμένου να του εμφυτέψουν αναμνήσεις.Κάτι πάει λάθος όμως και βρίσκεται μπλεγμένος σε μία περιπέτεια στην οποία χάνεται μεταξύ πραγματικότητας και αναμνήσεων.

Πιο πιστή σε σχέση με το original στη νουβέλα του Philip K. Dick "We Can Remember it for you Wholesale" η καινούργια Επαναφορά τοποθετείται στο 2084,σε ένα περιβάλλον που θυμίζει έντονα τα Blade Runner και Minority Report όπου η Γη έχει χωριστεί στα ενωμένα Βρετανικά έθνη(κυβερνά ο Cohaagen - Bryan Cranston) και την αποικία.

Ο Κόλιν Φάρελ ,που δεν έχει τύχη με τις μεγάλες παραγωγές στην καριέρα του, είναι αξιόλογος ηθοποιός (τον περιμένω και στο φετινό Seven Psychopaths) και αντικαθιστά εδώ τον Arni και τις ατελείωτες ατάκες του.Ναι το κλίμα παύει να είναι κωμικό αλλά ο Φάρελ δίνει μια πιο "cool" προσέγγιση στον χαρακτήρα του και κάπως πιο ρεαλιστική,αφού μπορείς να πιστέψεις ότι είναι ένας συνηθισμένος τύπος ,ο οποίος παρότι δεν ξέρει τη πραγματική του ταυτότητα φαίνεται άνετος στα κυνηγητά και το χειρισμό όπλων.Η Κate Beckinsale στο ρόλο του κακού εντυπωσιάζει και είναι πολύ πιο bad ass απ'ότι την περίμενα,ενώ ο Bryan Cranston, που θα μπορούσε τελικά να χρησιμοποιηθεί περισσότερο, ικανοποιεί σε έναν μονοδιάστατο ρόλο.

Μιλάμε για sci-fi του μέλλοντος οπότε όλα τα έξυπνα γκάτζετ υπάρχουν.Εκείνα όμως που πραγματικά εντυπωσιάζουν είναι όλα τα σκηνικά που δημιουργήθηκαν και φυσικά τα εξελιγμένα ειδικά εφέ.Οι δημιουργοί πραγματικά πρέπει να μελέτησαν το Blade Runner και να δημιούργησαν αυτό το cyberpunk κόσμο.Νομίζω δεν έχουμε δει κάτι τόσο όμορφα σχεδιασμένο στο είδος από το Minority Report.Επίσης άξιες αναφοράς οι σκηνές δράσης,τις οποίες περίμενα αρκετά over the top.Ο Wiseman προτίμησε αυτή τη φορά να συμβαδίζουν κάπως με την ιστορία και δίνει μία πιο ώριμη προσέγγιση,που έχοντας δει τις προηγούμενες ταινίες του δεν περίμενα.

Η ταινία φυσικά θα μπορούσε να έχει περισσότερη βαρύτητα αν περιλάμβανε όλες τις απορίες που υπάρχουν στα βιβλία του Philip K. Dick και αμφισβητούν αν αυτό που ζούμε είναι πραγματικότητα ή κάτι που το μυαλό μας υποδεικνύει.Τέτοια στοιχεία βλέπουμε ως ένα βαθμό σε ένα διάλογο του Bill Nightly με τον Colin Farell,αλλά στη μεγαλύτερη διάρκεια τα υπαρξιακά ζητήματα μένουν έξω από την ταινία.Όχι βέβαια πως υπήρχε αυτή η βαρύτητα στο original.

Αναφέρω λοιπόν πως η original ταινία βλέπεται ακόμη ευχάριστα και είναι από τις καλύτερες του Arnold(που είχε αμέτρητες ταινιάρες εκείνη την περίοδο).Η καινούργια Ολική Επαναφορά μπορεί να μην είναι μία ταινία πραγματικά αξιομνημόνευτη, έχει όμως εξαιρετική παραγωγή,πολύ δράση και η κυρία με τρία στήθη κάνει την εμφάνιση της.Έχει επίσης αρκετά διαφορετικό τόνο,ώστε να μπορεί να δικαιολογήσει την ύπαρξη της.Πιστεύω πως οι φαν την επιστημονικής φαντασίας και όσοι δεν έχουν δει το original θα την απολαύσουν περισσότερο.Κλείνοντας, σε μία χρονιά που μέχρι τώρα έχει απογοητεύσει με τις μεγάλες παραγωγές της το Total Recall καταφέρνει να ξεχωρίσει και να εντυπωσιάσει ως μία καθαρόαιμη sci-fi περιπέτεια. :123:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm