TOURIST TROPHY PS2

Reaction score
51
Αγαπητέ Δημήτρη....
Το έχω πάρει από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του!!

Εντυπωσιακά γραφικά.....
Πολύ καλός χειρισμός και ρεαλιστικός........
Όσο παιρνούν τα διπλώματα και οι ώρες παιχνιδιού η οδήγηση γίνεται όλο και πιο ρεαλιστική.....

Θα ήθελα:
1. τα μηχανάκια να κάνουν σούζες (απίστευτο λάθος από τον-σχεδόν- πάντα άψογο Yamauchi)
2. τα μηχανάκια να ντριφτάρουν ευκολότερα και βεβαίως να είναι ΧΩΡΙΣ antispin. Αδικαιολόγητο μηχανάκι των 150+ ίππων να μην κάνει ντριφτ διαρκείας (και σούζες, επιμένω)
3. να μην είναι τόοοοσο δύσκολο (ως πολύ δύσκολο). Μέχρι να μάθω το σωστό χειρισμό του πίσω φρένου σχεδόν στραμπούλιξα τα δάκτυλά μου!!!!!!!!!! :lol: :lol:
4. περισσότερα (πολύ περισσότερα θα έλεγα) μηχανάκια. Και ναι...θα ήθελα και το ZZR μου!!! (σε τελική ανάλυση είναι και μηχανάκι σταθμός......)
5. να κάνουν σούζες και ντριφτ το είπα?? Ααα ναι......το είπα :lol: :lol: :lol: :lol:
6. και endo επίσης.........
7. & burn out επίσης..............

Πιστεύω πως στην απόμενη γενιά (Tourist Trophy 2) τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα......

Υ.Γ. 1: Αλήθεια ρε Kazunori....Γιατί τα μηχανάκια δεν κάνουν σούζες και ντριφτ? Για σούζα δοκίμασα να ανεβάσω τον κινητήρα στον κόφτη (με πατημένο φρένο) και παρόλο που άφησα το φρένο με το μοτέρ στον κόφτη μπλιαχ......"Κρέμασε" την 1η σαν πενηντάρι δίχρονο πουσαρισμένο.............Και μιλάμε για ZX10R, ZX12R, GSXR1000, R1, GSX1300R..........Ακόμα και αγωνιστικά....
Στο δε ντριφτ, ενώ καταφέρνω να ντριφτάρω το παλιομηχανάκι μου κόβει ισχύ εκεί που δεν πρέπει. Λες και έχει antispin.....Έτοιμο το μηχανάκι να κάνει High siding.........Ενώ θα ήταν υπέροχο να κάνει κάποιο ντριφτ διαρκείας.........

Reaction score
0
Το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα είναι ότι σε σχέση με το Gran Turismo, δεν έχει να δώσει κάτι σε όλους από την αρχή κιόλας.

Και μιας και είμαστε στη φάση που παραπονούμαστε στον Kazunori Yamauchi: Θα πετύχει κάποιος κάποτε στην Polyphony Digital την αίσθηση της ταχύτητας; Ή ακόμη και αν δεν την πετύχουν, ας φροντίσουν να είναι ίδια από camera σε camera. Όχι άλλα frames έτσι και άλλα γιουβέτσι...

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.213
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney