Trailer μηχανης Lego

Reaction score
384
Θελω φετος να κατεβασω Ελλαδα τον καταδυτικο εξοπλισμο, αλλα και τη μηχανη. Και κουλουρι και τυρι δηλαδη ενα πραγμα.
8-10 φιαλες δεν ερχονται με μηχανη, σιγουρα. Η μονη λυση ηταν να παρω το αυτοκινητο και να αγορασω ενα τρειλερ που θα επρεπε ομως να σπαει σε κομματια και να αποθηκευεται ευκολα.

Μετα απο αρκετο ψαξιμο αγορασα ενα της Motolug. Η εταιρεια ειναι αυτη: www.motolug.com

Ελπιζω να φτασω :116:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.897
Και για ποιο λόγο να κουβαλάς ρε συ τις μουκάλες; Τα υπόλοιπα ας πούμε ΟΚ αλλά μπουκάλες γιατί; Αφού όπου και να πας μπορείς να νοικιάσεις πολυ φθηνά.

...

Reaction score
384
Απάντηση: Trailer μηχανης Lego

Κι εγω ετσι ελεγα, αλλα να πως το ειδα τελικα: :105:

1. Βουτανε και τα 2 παιδια, αρα αν κανουμε 2 βουτιες και μια νυχτερινη για παραδειγμα και ειμαστε στην αλλη ακρη του νησιου, δε θα χρειαστουμε να τρεχουμε για γεμισμα στο ενδιαμεσο και 8 φιαλες θα φτασουν. Θα νοικιαζουμε τοσες φιαλες επι 1 μηνα? Καλυτερα να τις αγορασουμε η να φερω τις δικες μου. Αυτος ειναι και ο κυριος λογος. (Ο χωρος αποσκευων χωραει 10 για πλακα συν τις αποσκευες, αρα δεν ειναι καθολου βαρος).

2. Ολοι οι ρυθμιστες μας ειναι DIN και στην Ελλαδα οι φιαλες ειναι A-clamp και θα πρεπει να ειμαστε με ανταπτορακια. Μικρο το κακο αλλα δεν ειναι Hi Εnd.:116:

3. Οι φιαλες του ενοικιου στα νησια δεν ειναι O2 καθαρισμενες αρα αυτοματως ξεχναω μιγματα πλουσια σε οξυγονο. Μικρο το κακο παλι...

4. Εγω προσωπικα βουταω side mount και οι δικες μου οι βαλβιδες ειναι διαφορετικες. Δεν εχω δει ποτε φιαλες ενοικιου με τετοιες βαλβιδες.

Aρα αν κανω καμια βαθια Trimix βουτια θα χρειαστω και τις 4 δικες μου σιγουρα.

ps: Απο τις 13 φιαλες φερνω μονο τις 8. :103:
Ας μην ειμαστε υπερβολικοι!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.677
Members
38.729