TRAM

Μηνύματα
10.483
Reaction score
5
Πιο αργο και απ την καθυστερηση...

Δεν ειναι για να πας στη δουλεια σου...για κρουαζιερα ειναι

1:30 ωρα απο Ν Κοσμο-Γλυφαδα
45 λεπτα Καλλιθεα-Αγ Κοσμας
 

Μηνύματα
54
Reaction score
0
Εγώ πάλι σήμερα το πρωί από Νέα Σμύρνη για Νέο Κόσμο έκανα 25 λεπτά!!!
Μάλιστα κάποια στιγμή μας παράτησε σε μία στάση και γύρισε πίσω λόγω προβλήματος!!!!!Αμα χαλάνε από τώρα σε κανένα χρόνο δεν θα υπάρχει ούτε ένα!!!!

Οι ώρες που αναγράφονται στις στάσεις δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα!!!!!Από όλα τα έργα που γίνανε το θεωρώ το χειρότερο της τελευταίας 10ετίας!!!!


:cry: :cry: :cry:
 


Μηνύματα
13
Reaction score
2
Εγώ την κυριακή που μας πέρασε έκανα 2.5 ώρες απο την 2η στάση αγ. κοσμά μέχρι μια στάση πριν απο το ΣΕΦ. Χώρια που το περιμέναμε 45 λεπτά να περάσει!!! Ηταν μες το μεσημέρι λιοπύρι, δεν έπεφτε καρφίτσα μέσα στο τραμ, κάθε 5 λεπτά σταματούσε λόγω υπερφόρτωσης και γινόταν πανικός. Ξεφτιλιστίκαμε στο γεμάτο ξένους τραμ για τα καλά! τέλος μια στάση πριν απο το σεφ μας κατέβασε όλους, δεν πήγαινε άλλο. :cry:
 

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Δυστυχως μετα απο εναμιση μηνα λειτουργιας φαινεται οτι ειναι καλο μονο για "τουριστικες" βολτες στη παραλιακη.Ειναι ενα εργο που για πολλους ηταν περιττο αλλα και πολυ "υποπτο".Εγινε γιατι απλα καποιοι επρεπαν να γινουν πολυ ευκολα "πλουσιοι".Κριμα τα χρηματα αυτου του λαου αξιζουν μεγαλυτερο σεβασμο και καλυτερη διαχειριση.
 

Μηνύματα
206
Reaction score
0
Κλιματισμο εχει μεσα τουλαχιστον ?

2.5 ωρες ..... οντως θα ειχα παει με τα ποδια.

Καλα ρε παιδια καινουργια τα αγορασαμε ... καποια τα φαγανε .... παραολα αυτα δεν εχουν υποστηριξη. Τι πραγματα ειναι αυτα !
 


Μηνύματα
10.483
Reaction score
5
Κλιματισμο εχει αλλα αν μεσα εχει 100 αναψοκοκκινισμενα ατομα δεν κανει και τιποτα.

Ασε που στη σταση την πορτα δεν την ανοιγει ο οδηγος αλλα πρεπει να πατησεις το κουμπι η να γυρισεις το πομολο (αν το ξερεις ή αν στο σφυριξει καποιος γνωστης αλλιως καθεσαι σα **ας και κοιτας την πορτα)
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.662
Μηνύματα
2.871.185
Members
37.929
Νεότερο μέλος
axil
Top