Trance

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Trance

E , ειμαστε λιγο προς το προγκρεσιβ και το μινιμαλ αλλα καποτε ....

HV

Reaction score
0
Καποτε......Πριν εμφανιστουν οι Δεινοσαυροι ο Νικολακης απο εδω ηταν Trance-Maniac ! :116::142::136::143:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Trance

Καποτε......Πριν εμφανιστουν οι Δεινοσαυροι ο Νικολακης απο εδω ηταν Trance-Maniac ! :116::142::136::143:
Ο μικρος μαλλον θα ξερει τον Γιωργο Σειρα και το GOA TRANCE !
Εσυ?
Δεν ειναι παλια .
Τελη της περασμενης δεκαετιας.

HV

Reaction score
0
Εγω δεν ασχολουμαι με αυτα......Μπορει να τους εχω ακουσει ομως και να μην εδωσα σημασια στα ονοματα.

Reaction score
7
Κολλημένος παλιά με Goa Trance αλλά και τώρα με Progressive Psy Trance....Βέβαια γουστάρω και το Rock πολύ. Τι να πρωτοθυμηθώ από παλιά και καινούρια...Astral Projection, Hallucinogen (θεός), Transwave, Juno Reactor (θεοί), Man With No Name, Etnica, Total Eclipse, MFG, Infected Mushroom, Yahel, Electric Universe, The Delta, Synchro, Atmos, KOXBOX, Midimiliz, Tegma, Deedrah...και άλλα πολλά μιλάμε είχα τρέλα με μπιου μπίου, πριόνια και άλλα...τώρα ηρέμισα και προτιμώ Progressive/Chill φάσεις όπως Antix, Vibrasphere, Freq, Symphonix, True Lies, Liquid Soul, Jaia κ.τ.λ. ...άντε και στο τσακίρ κέφι κανένα Full-On όπως Astrix, Protoculture, Space Cat, Electro Sun, Delirius κ.α.

Reaction score
0
Κολλημένος παλιά με Goa Trance αλλά και τώρα με Progressive Psy Trance....Βέβαια γουστάρω και το Rock πολύ. Τι να πρωτοθυμηθώ από παλιά και καινούρια...Astral Projection, Hallucinogen (θεός), Transwave, Juno Reactor (θεοί), Man With No Name, Etnica, Total Eclipse, MFG, Infected Mushroom, Yahel, Electric Universe, The Delta, Synchro, Atmos, KOXBOX, Midimiliz, Tegma, Deedrah...και άλλα πολλά μιλάμε είχα τρέλα με μπιου μπίου, πριόνια και άλλα...τώρα ηρέμισα και προτιμώ Progressive/Chill φάσεις όπως Antix, Vibrasphere, Freq, Symphonix, True Lies, Liquid Soul, Jaia κ.τ.λ. ...άντε και στο τσακίρ κέφι κανένα Full-On όπως Astrix, Protoculture, Space Cat, Electro Sun, Delirius κ.α.
Τα περισσοτερα απο τα group που αναφερες τα ξερω και μου αρεσουν αρκετα,αλλα οπως ειπα και πριν Astral Projection Rules.

Reaction score
187
μεγαλωσα με psychedelic trance απο το ξεκινημα του αξεχαστου σταθμου life fm.battery αλσος
berlin δεν ξεχνιουνται αυτα.

astral projection απλα ειναι κορυφη.εχω παει σε ολα τα live τους στην αθηνα.τωρα ακουω ακαταπαυστα vocal trance με ταξιδιαρικες μελωδιες και αιθερια φωνητικα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis