Transformers: Revenge Of The Fallen (2009)

Reaction score
59
Απάντηση: Transformers: Η Εκδίκηση των Ηττημένων -Transformers: Revenge of the Fallen

Transformers: Ρεκόρ και πονοκέφαλος!

201,2 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις σημειώνει η δεύτερη ταινία Transformers, μόλις μέσα σε πέντε ημέρες προβολής της στις ΗΠΑ. Η «Εκδίκηση των ηττημένων» ενθρονίστηκε στη δεύτερη θέση του box office όλων των εποχών, με τις ταινίες που καταγράφουν τις μεγαλύτερες εισπράξεις για το πενθήμερο που ακολούθησε την πρεμιέρα τους στις αίθουσες. «Βασιλιάς» της λίστας, αν και με μικρή διαφορά (203,8 εκατ. δολ.) παραμένει ο «Σκοτεινός Ιππότης». Εν τω μεταξύ, στο top των ταινιών που κυκλοφόρησαν Τετάρτη, τα "Transformers" παίρνουν κεφάλι, με τον "Spider Man 2" να έρχεται δεύτερος και ... καταϊδρωμένος (152,4). Επιπλέον, το blockbuster του Μάικλ Μπέι μετρά άλλα 181, 6 εκατομμύρια δολάρια στα ταμεία του από την πορεία στις διεθνείς αίθουσες, ενώ έσπασε και όλα τα πιθανά ρεκόρ εισιτηρίων στις IMAX οθόνες.

Τα αστρονομικά αυτά νούμερα ήταν ασφαλώς ο βασικός λόγος για τον οποίο τα αφεντικά της Dreamworks/Paramount σπεύδουν να βάλουν σε τροχιά υλοποίησης την τρίτη ταινία με πρωταγωνιστές τα γιγάντια ρομπότ, ανακοινώνοντας ως ημερομηνία κυκλοφορίας του δεύτερου sequel την όχι και τόσο μακρινή 1η Ιουλίου του 2011. Αυτό σημαίνει ότι όσοι από τους συντελεστές δεσμευτούν να συνεχίσουν την περιπέτεια για τη σωτηρία της Γης, πρέπει οσονούπω να πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά.

Κι αν η παραγωγή δε φαίνεται να προβληματίζεται και πολύ για την πιθανή αποχώρηση των σεναριογράφων - το δίδυμο Κούρτζμαν / Όρτσι αντιμετωπίζει ψιλο-διάφορα την προοπτική μιας τρίτης εκδοχής Transformers, καθώς έχει ήδη αρκετή δουλειά στις πλάτες του με το Cowboys & Aliens κι ένα draft του δεύτερου Σταρ Τρεκ που έχουν στα σκαριά- η Paramount «καίγεται» για να εξασφαλίσει την επιστροφή του Μάικλ Μπέι, ο οποίος όμως δε φαίνεται διατεθειμένος να γυρίσει άμεσα στα πλατό της ταινίας.
Κι αυτό γιατί προτιμά να κάνει ένα break από την εκρηκτική δράση για να σκηνοθετήσει ενδιαμέσως μια πιο καλτ λογικής ταινία, με τίτλο Pain & Gain, που ο ίδιος περιγράφει ως «μικρό Pulp Fiction»: η ιστορία ακολουθεί ένα ζευγάρι body-builders με τον εγκέφαλο «καμένο» από στεροειδή και αναβολικά που μπαίνουν στον κόσμο του εγκλήματος, με εκβιασμούς, απαγωγές και άλλες ... ευγενείς δραστηριότητες σε πρώτο πλάνο.

Νομίζουμε ότι θα είναι πράγματι μια καλή «ανάσα» για τον Μπέι, που γυρίζει την πλάτη στην εφετζίδικη δράση, αλλά κατανοούμε και τον "πονοκέφαλο" που έχει προκαλέσει στην εταιρεία, η οποία μάλλον ετοιμάζεται να βγάλει από το οπλοστάσιό της ένα «τρελό» deal, ώστε να κάμψει την αντίσταση του σκηνοθέτη και να του δείξει το δρόμο προς τα πλατό των νέων Transformers.

cinemag

Reaction score
0
Απάντηση: Transformers: Η Εκδίκηση των Ηττημένων -Transformers: Revenge of the Fallen

μολις γυρισα απο το σινεμα...
η ταινια τα σπαει...ολο μαχεσ εχει και εχει πολυ ωραια εφε...
η καλυτερη σκηνη ειναι με την megan πανω στην μηχανη..

Reaction score
0

Εγω παιδια πηγα πριν 1 βδομαδα και την ειδα και δεν ενθουσιαστηκα και τοσο πολυ.
Ενταξει καλη ητανε αλλα νομιζω οτι ειχε πολες μαχες που ηταν κουραστικες και κανανε μια ταινια 2:30 ωρων που θα μπορουσαν καλιστα να την γυρισουνε και σε 1:40 το πολυ. νομιζω οτι ητανε λιγο κουραστικη τελικα.

Reaction score
0
Re: Transformers: Η Εκδίκηση των Ηττημένων -Transformers: Revenge of the Fallen (2009

H ταινια απλα τα σπαει....

Reaction score
134
Re: Transformers: Η Εκδίκηση των Ηττημένων -Transformers: Revenge of the Fallen (2009

Μάλλον είμαι από τους λίγους που πραγματικά απογοητεύτηκαν από το δεύτερο μέρος.Η πρώτη ταινία για μένα ήταν κλάσεις ανώτερη.

Πρώτον η ταινία είχε τόσο πολύ δράση που καταντούσε κουραστική και σε κάποιες στιγμές δεν ήξερες ποιός πολεμάει ποιόν(με λίγα λόγια έχανε η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα).

Δεύτερον το over the top σαχλό και σε μεγάλες ποσότητες χιούμορ που ξεπερνούσε κατά πολύ το χιούμορ της πρώτης ταινίας που ήταν σε σωστές δόσεις και εκεί που χρειαζόταν.

Ο απίστευτα κακός σχεδιασμός των ρομπότ.Προσοχή,δεν μιλάω για τα εφέ τα οποία ήταν κορυφαία αλλά για τον σχεδιασμό που κάνανε.Οι decepticons δεν μου άρεσαν καθόλου από την πρώτη ταινία αλλά στην δεύτερη ξεπεράσαν κάθε όριο.Τι τερατούργημα ήταν αυτός ο devastator?Ο fallen one?Ο soundwave?Για τα twin autobots με τα δόντια να τους εξέχουν ή για τον jetfire που ολόκληρο ρομπότ χρειαζόταν μαγκούρα για να περπατήσει....Τραγελαφικές καταστάσεις.Εντάξη καταλαβαίνω ότι δεν μπορώ να περιμένω να ακολουθήσουν το κόμικ αλλά περίμενα σαφώς πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.Έχω δει πολλές ταινίες που πρέπει να κλείσεις το διακοπτάκι του εγκεφάλου και απλά να την απολαύσεις αλλά στις περιπτώσεις που ανέφερα παραπάνω μου χτύπησαν πολύ άσχημα όσο και αν προσπάθησα να μην δώσω τόσο σημασία.

Στην τελική εκεί που η πρώτη ταινία ήταν μία καθαρά action ταινία πολύ καλά ισοποπημένη το sequel το κατάντησαν καθαρά comedy action με πολύ εφέ(εντυπωσιακό να λέγεται η αλήθεια) αλλά χωρίς ουσία.

Όσο για την Megan εντάξη η τύπισα λέει πολλά αλλά λογικό είναι.Με τόσο ασβέστωμα και digital post processing που θα έφαγε σιγά μην δεν έδειχνε θεά...:121:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.575
Απάντηση: Re: Transformers: Η Εκδίκηση των Ηττημένων -Transformers: Revenge of the Fa

Όσο για την Megan εντάξη η τύπισα λέει πολλά αλλά λογικό είναι.Με τόσο ασβέστωμα και digital post processing που θα έφαγε σιγά μην δεν έδειχνε θεά...:121:
Μίλα καλύτερα για το μωρό μου:141::137:

Reaction score
2

Ω θεέ μου τι υπέρτατη ΜΠΟΥΡΔΑ ήταν αυτή που είδαν τα ματάκια μου;

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! 2,5 ώρες γεμάτες με φασαριόζικο ΤΙΠΟΤΑ!

Από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει ποτέ.

Reaction score
187

φοβερα εφε,ασταματητα πυροβολητα εκρηξεις ο χαμος ο ιδιος.αυτο που με χαλαει πραγματικα ειναι γιατι την εχουν κανει αρκετα κωμωδια ρε γμτ..

επρεπε να ειχε μια σοβαροτητα.οχι οτι ναναι.

Reaction score
0

Ήξερα ακριβώς τί να περιμένω μετά το πρώτο και το διασκέδασα αρκετά. Ωραία εφέ, ηλίθιο σενάριο, εκνευριστικός πρωταγωνιστής και η Megan Fox.

Πάντως με τον τρόπο που έχουν γυριστεί και οι δύο ταινίες δεν μου προκαλούν καμία νοσταλγία για το καρτούν που έβλεπα μικρός. Τώρα μένει να δω και το GI Joe :618:

Reaction score
134

Ο Michael Bay ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη συνεργασίας για το Transformers 3.Ας ελπίσουμε μόνο να προσπαθήσουν να το κάνουν σαν το πρώτο και όχι σαν το δεύτερο.

Reaction score
59

Κυκλοφορει 5/11/2009 σε dvd και bluray απο την ΑUDIOVISUAL

Reaction score
0

Αυτό περίμενα να δω, και μ'αρεσε.:107:

Αν δεν μ'αρεσει κάποιο είδος ταινιών, απλά δεν το βλεπω.

Πέρασα καλά, και θα περνούσα καλύτερα αν είχα πιο καλό σύστημα.:116:

Reaction score
0

Λυπαμαι αλλα το εργο με απογοητευσε... με εξαιρεση τη σκηνη στ δάσος(που ήταν φοβερη)
αναλωθηκε το εργο να μας λεε ιγια την ερωτικη ζωη του σαμ και αν θα πει σε αγαπω στη κοπελα του. να μη μιλήσω για τα 2 autobots bro . ΕΛΕΩΣ. μεχρι και τα @@ του devastator
εδειξε.πολυ κωμικες σκηνες χωρις λογο.Κατα την γνωμη μου πηραν ετοιμο πακετο κα το κανανε χαλια. απογοητευση μεγαλη.... ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΙΑΖΕΙ ΑΝ ΤΟ diseptikon σκυλι πηδαει το ποδι της Μεγκαν ουτε αν ο σαμ εχει δυσκολια εκφρασης συναισθηματων.... TRANSFORMERS πηγα να δω οχι sex and the city

Reaction score
1

Σε σχέση με τη 1η ταινία, μ' αρεσε λιγότερο. Βέβαια επειδή είναι μια ταινία δράσης, σε έναν φανταστικό κόσμο και επειδή είναι ένα κομμάτι της παιδκής μου ηλικίας, συγχωρώ κάθε υπερβολή, κάθε αμερικανιά που δείχνει κλπ κλπ.

Και κάτι σημαντικό: Το "Η Εκδίκηση των Ηττημένων" δεν πιστεύω να είναι η μετάφραση στο "Revenge Of The Fallen" γιατί θα φάω το πληκτρολόγιο μου τώρα!!!
Αυτός ο ξύστης που έδωσε τον τίτλο, δεν είδε την ταινία? Δεν είχε δει ποτέ Transformers όταν ήταν μικρός? Α ρε Audiovisual με τις ιδέες σου........

Reaction score
0

Transformers: Η Εκδίκηση των Ηττημένων -Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 24 Ιουνίου 2009

Διάρκεια: 147'

Η ημερομηνία που επιλέχτηκε να γίνει η παγκόσμια πρεμιέρα (24 Ιουνίου 2009) δεν είναι καθόλου τυχαία: είναι η 25η επέτειος από την έναρξη της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς. Αυθεντικοί ήχοι από εκείνη τη σειρά μεταφέρθηκαν στην παρούσα ταινία. Και μετά από απαίτηση των φαν, το ροκ συγκρότημα Mute Bath και ο συνθέτης Steve Jablonsky διασκευάζουν το αυθεντικό μουσικό μοτίβο.

H υποθεση δεν εχει σημασια !!!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΘΕΑΜΑ ΘΕΑΜΑ ΘΕΑΜΑ !!!

:137::126::137:
thanks

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ