TRIANGLE STRATOS AUSTRALE 260

Reaction score
384
Πωλούνται τα ηχεία του τίτλου σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.Μεγάλο ηχείο με επίσης μεγάλο ήχο.Κι ένα λινκ.Το χρώμα είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται στο λινκ.Δεν υπάρχουν οι ορίτζιναλ συσκευασίες.Τιμή 2000 ευρώ,πολύ καλή για ηχείο τέτοιου επιπέδου.http://www.ultraaudio.com/equipment/triangle_stratos_australe.htm
ευχαριστώ!

Reaction score
384
Να ενημερώσω πως υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικής με άτοκες δόσεις.

Για τα ηχεία μπορώ να συζητήσω και ανταλλαγές με άλλα μηχανήματα ήχου ή ακόμα και εικόνας [tv].
Ευχαριστώ!

Reaction score
384
Απάντηση: TRIANGLE STRATOS AUSTRALE 260

Μείωση τιμής σε περίπτωση μετρητών στα 1700 ευρώ.Αρχική τιμή του ηχείου καινούργιου ήταν τα 5000 ευρώ.Να τονίσω ότι το ηχείο είναι αρκετά ευαίσθητο και παίζει πάρα πολύ καλά με λαμπάτους και υβριδικούς ενισχυτές...και με παγάκια βεβαίως βεβαίως.:geek:

Reaction score
384
Τα ηχεία είναι διαθέσιμα και βρίσκονται στημένα σε φίλο μου στην Αθήνα για όποιον ενδιαφέρεται προς ακρόαση.Επικονωνία με πμ.Ευχαριστώ!

Καλημέρα.
Δεκτή και ανταλλαγή με USB dac, +/- όποια διαφορά.

Last edited by a moderator:

Reaction score
25
Καλησπέρα και Καλή χρονιά
Εχω ακριβώς τα ίδια ηχεία και θα ήθελα παρακαλώ να μαθω τον ενισχυτη με τον οποιό τα οδηγουσατε και να
εισασταν ικανοποιημένος ή αν έχετε να μ κανετε καποια προταση για ενισχυτή . Ακούω χαλαρη μουσική και ο χώρος μου ειναι περιπου 25 τετραγωνικά μετρα
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας

Reaction score
384
Καλησπέρα και Καλή χρονιά
Εχω ακριβώς τα ίδια ηχεία και θα ήθελα παρακαλώ να μαθω τον ενισχυτη με τον οποιό τα οδηγουσατε και να
εισασταν ικανοποιημένος ή αν έχετε να μ κανετε καποια προταση για ενισχυτή . Ακούω χαλαρη μουσική και ο χώρος μου ειναι περιπου 25 τετραγωνικά μετρα
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας
Καλή Χρονιά,
τα είχα με μονομπλόκ λαμπάτους άρτεμις τσακιρίδη και με μονομπλοκ ice power class d 250w στο κανάλι αν θυμάμαι καλά.Μου άρεσαν και με τους δυο συνδυασμούς αν και η γνώμη μου είναι υποκειμενική και άνευ σημασίας.Ήταν από τις ελάχιστες φορές που ασχολήθηκα με παθητικό ηχείο κι ενισχυτικά,έτσι για να σκοτώσω την ώρα μου,δίχως να καταλήξω κάπου.
Δε νομίζω λοιπόν πως μπορώ να σε βοηθήσω προτείνοντάς σου ενισχυτή έτσι αυθαίρετα επειδή άκουσα κάτι κάποτε και μου άρεσε ή δεν μου άρεσε.Αν ανοίξεις κάποιο νέο νήμα για την αναζήτησή σου,είμαι σίγουρος πως θα σε βοηθήσουν μέλη του σάιτ που έχουν τεχνικές γνώσεις επί τούτου.

Reaction score
393
Καλησπέρα και καλή χρονιά
Έγω χρησιμοποιώ ένα τραντζιστοράτο προενισχυτή Goldmund και ένα λαμπάτο τελικό Sonic Frontier και παίζουν μια χαρά (καλύτερα από όταν χρησιμοποιούσα μόνο τρανσίστορ). Πιστεύω, αν και δεν το έχω δοκιμάσει, ότι ταιριάζουν περισσότερο ποιοτικά full λαμπάτα ενισχυτικά. Για τρανσίστορ, τα είχα ακούσει στον Ορφέα με Densen και παίζαν αρκετά καλά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.526
Νεότερο μέλος
Vaslamp