trigger 12v

Reaction score
5
Καλησπέρα,

Έχω μια ηλεκτρική οθόνη (πανί) της Vutec και θέλω να κατεβαίνει αυτόματα μαζί με το άνοιγμα του προτζέκτορα. Ο προτζέκτορας έχει το βύσμα trigger 12v αλλά όχι το πανί. Μπορούμε να κάνουμε κάτι γι'αυτό? ή το ξεχνάω?
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω, το πανί αυτό το έχω 7 χρόνια. Είναι 16:9 και 110" . Σε ταινίες 3D χρειάζομαι άλλο πανί? ή δεν έχει σχέση?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.409
Μπορεί να γίνει με ένα προγραμματοζόμενο τηλεκοντρόλ, τύπου Logitech One, που μπορείς να του περάσεις διάφορα "σενάρια".

Reaction score
5
Μπορεί να γίνει με ένα προγραμματοζόμενο τηλεκοντρόλ, τύπου Logitech One, που μπορείς να του περάσεις διάφορα "σενάρια".
Πώς μπορώ να μάθω περισσότερα; Με ενδιαφέρει αυτό που έγραψες, αλλά δεν θα χρειαστεί IR transmitter στο πανί αν τα λέω σωστά?

Reaction score
2.482
Πώς μπορώ να μάθω περισσότερα; Με ενδιαφέρει αυτό που έγραψες, αλλά δεν θα χρειαστεί IR transmitter στο πανί αν τα λέω σωστά?
Κατα πασα πιθανοτητα, θα πουλησω το δικο μου Harmony Ultimate στο τελος του μηνα, οποτε για αρχη ξεκινα να διαβαζεις για αυτο στο site της Logitech και στο internet.

Η οθονη δεν εχει ουτε IR; Μονο τον διακοπτη εχει;

Reaction score
5
Κατα πασα πιθανοτητα, θα πουλησω το δικο μου Harmony Ultimate στο τελος του μηνα, οποτε για αρχη ξεκινα να διαβαζεις για αυτο στο site της Logitech και στο internet.

Η οθονη δεν εχει ουτε IR; Μονο τον διακοπτη εχει;
Ναι μονο τον διακοπτη εχει :S

soer

"Κύριος" Σωτήρης!
Reaction score
634
καποιος φιλος σου που να ξερει λιγα ηλεκτρονικα μπορει πολυ ευκολα να με ενα μικρο κυκλωμα να παρη την εντολη απο το triger και να την αξιοποιηση για να ελενξεις την οθονη

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.825
Members
38.502