TRIPATH

Reaction score
0
Καλησπέρα σας. Έχω στην κατοχή μου ένα ζευγάρι vintage ηχείων Philips, τα super compact full range loudspeaker system όπως φαίνονται στο παρακάτω link:
http://www.ebay.com/itm/philips-super-compact-casse-anni-70-/111203117627?_ul=BO
στα 4Ω με το brand HiFi-International, τα οποία πραγματικά βγάζουν πολύ γλυκό και ευχάριστο ήχο (για όσους τυγχάνει να γνωρίζουν κάποια από τις σειρές των ηχείων της Hifi-International)

Θα ήθελα να τα χρησιμοποιήσω για το μπαλκόνι του σπιτιού, συνδυάζοντας το με ένα ενισχυτή μικρού μεγέθους. Επειδή θα το δουλέψω σε χαμηλές εντάσεις, σκέφτηκα κάτι σε tripath βλέποντας υλοποιήσεις του τύπου
http://www.ebay.com/itm/Lepai-Lepy-...747248?hash=item3f5ac43330:g:73IAAOSwtnpXkeLJ

Ήθελα τη γνώμη σας, για το αξιόπιστο αυτών των μηχανημάτων. Σαν ισχύ και ήχο πιστεύω θα καλύψουν άνετα τις απαιτήσεις για μια χαλαρή ακρόαση σαν υπόκρουση στο μπαλκόνι. Τα έχει δουλέψει κανείς; Δε θα ήθελα να δώσω έστω και 25€ και να μου μείνει στο χέρι μετά από κανα μήνα. Επίσης αν έχετε αντιπροτάσεις χαμηλού budget πάντα όμως σε μικρό μέγεθος λόγω έλλειψης χώρου.

Reaction score
431
Ναι μια χαρά ενισχυτάκι είναι το δουλεύω μια πενταετία τουλάχιστον στο εργαστηριο μου.
Δεν έχει τροφοδοτικό οπότε πρέπει να βρεις ενα τροφοδοτικό 12V/ 3-4A.
Επίσεις αν ψαξεις λίγο θα βρείς και καλύτερες τιμές και με FMραδιο/usb player.Εχουν εξαιρετικό δέκτη με καλή λήψη.

Reaction score
11.790
Κι εγώ λέω ναι στον ενισχυτή.
Είχα tripath 2050 (πιο πολλά watt) και πραγματικά ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος. Πάρτον, το τσιπ που φοράει δε θέλει ιδιαίτερες συστάσεις, είναι καλό. Είναι και όμορφος οπτικά.

Reaction score
0
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Χαίρομαι που είναι καλό μηχάνημα, μακάρι τα οικονομικά να ήταν καλύτερα και για κάτι πιο μεγάλο. Πάντως θα κοιτάξω κι αυτά με δέκτη αφού είναι καλός!

Reaction score
777
Καλησπέρα, είχα αγοράσει κανα δύο τέτοια ενισχυτάκια και μου είχαν καεί γιατί ένωσα κατα λάθως τα καλώδια των ηχείων απο πίσω.

Με λίγα λόγια δέν έχουν και πολλά συστήματα ασφαλείας, οπότε πρόσεξε το όταν τα συνδέεις.

Reaction score
7.110
Τον ειχα και εγω για κανα μηνα,δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο απο ηχο ή απο ποιοτητα κατασκευης. Επισης η μετρηση της ισχυος του ειναι με αρκετα μεγαλη τιμη παραμορφωσης,οποτε η πραγματικη ισχυς του ειναι πιο μικρη. Αφου θα τον ακους σε συστημα στο μπαλκονι,λαβε υποψη σου και τους εξωτερικους θορυβους (εκτος και το μπαλκονι ειναι σε καμια ερημια),οποτε ισως ο συνδυασμος της χαμηλης ευαισθησιας των ηχειων και της μικρης ισχυος του ενισχυτη,να μην σε καλυψει. Εγω θα κοιτουσα για καμια προσφορα σε κανενα φορητο ηχειακι της jbl. Θα δωσεις κατι παραπανω αλλα αξιζει τον κοπο.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.089
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Emmanouel graecorum