TUBE BIAS 845 ΛΑΜΠΑΣ

Reaction score
8
Ενα ερωτημα εχω με το BIAS οπου ο κατασκευαστης λεει να στα 100ma αλλα στο ενα μονομπλοκ ειναι σταθερο στα 100ma αλλα στο αλλα η βελονα του αναλογικου οργανου που εχουν τα Cary τρεμοπαιζει στα 95-100 ma ! Αυτο σημαινει κατι ? Επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος με τα τεχνικα θεματα ας με διαφωτισει καποιος?
Το κακο ειναι οτι το οργανακι τερματιζει στα 100 ma ως ενδειξη και ΦΟΒΑΜΑΙ να το τερματισω ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΩ τα 100ma !
Υπαρχει καποιο οργανω ειτε ψηφιακο ειτα αναλογικο να εχω ακριβης μετρηση για να ειμια σιγουρος ?

Reaction score
1.789
Απάντηση: TUBE BIAS 845 ΛΑΜΠΑΣ

Μπορει να μη σημαινει τιποτα, αλλα μπορει και πολλα!! Καταρχην αν αντιστρεψεις τις εξοδου στα καναλια , το κανει παλι ;

Reaction score
8
Απάντηση: TUBE BIAS 845 ΛΑΜΠΑΣ

Το κακο ειναι οτι το manual δεν λει οτι το bias το κανεις με χωρις συνδεδεμενα τα interconnect και τα καλωδια ηχείων ... το μηδενιζεις και το ανεβαζεις σιγα σιγα κτλ ... οπως εχω διαβασει σε αλλες περιπτωσεις!
Δηλαδη τον ανοιγεις , περιμενεις να ζεσταθεί και μετα 10 λεπτα βαζεις το βυσμα με το αναλογικο οργανακι πισω και με το κατσαβι ρυθμίζεις στα 100ma το βιας στο καθε μονοπλοκ και εισαι ετοιμος !
Εκτος και εαν ειναι των Cary 211 η ρυθμιση του bias ετσι απλη !

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.485
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid