Tuner μεχρι 100 ευρώ...

Reaction score
13.994
Καλησπέρα παιδιά. Νέος στο forum και ως επί το πλείστον... διαβάζω! Μέσα από συζητήσεις και προτάσεις που διάβασα (πριν γραφτώ ακόμα) αγόρασα τον HK980, ο οποίος παίζει με κάτι roister 120αρια παλιά, αλλά ευχάριστα... :) Η μουσική που ακούω είναι ως επί το πλείστον internet radio, flac και mp3 μέσω laptop και μιας musiland monitor 03 και είμαι αρκετά ικανοποιημένος.
Τώρα τελευταία μου έχει λείψει και το ράδιο... οπότε θέλω να αγοράσω ένα tuner , αλλά λόγω οικονομικών (και επίσης του υπόλοιπου συστήματος) δεν θα ήθελα να ξεφύγει πολύ. .
Απ' όσο έψαξα τα επώνυμα tuners ξεκινάν από 170 ευρώ και πάνω. Ξέρουμε κανένα αξιοπρεπές στο κατοστάρικο περίπου? (αν όχι να πάρω ραδιοcd αυτοκινήτου.. :) ).

Ευχαριστώ

Reaction score
7.089
ανοιξες θεμα σε λαθος κατηγορια,ενα fm tuner ειναι αναλογικη πηγη και οχι ψηφιακη,οποτε αν μπορει καποιος να το μεταφερει εκει για να μπορεσουν περισσοτερα μελη να την δουν και να σου απαντησουν.Καινουργιο με 100 ευρω δεν υπαρχει,μεταχειρισμενα αρκετα,κατα καιρους εχουν περασει αρκετα απο τις αγγελιες εδω,οποτε σε συμβουλευω να ανοιξεις εκει ενα θεμα (ζητηση για δεκτη μεχρι 100 ευρω) και θα λαβεις αρκετα μηνυματακια.

Reaction score
13.994
Ευχαριστώ tanto. Όντως είχα δει κατά καιρούς κάποια μτχ στις αγγελίες, αλλά δεν το 'χα τότε... Θα έχω το νου μου μήπως προκύψει κάτι μτχ μιας και για τις ώρες που θα ακούσω ράδιο δεν αξίζει να δώσω παραπάνω. Το μόνο που φοβάμαι καθότι άσχετος, είναι μην πάρω κάνα μτχ με πρόβλημα και με την επισκευή φτάσω στα ίδια!! Βλέπουμε...

Reaction score
372
Πολύ καλά tuner μπορείς να βρεις και σε πολλούς vintage ραδ/ενισχυτές που σε αρκετές περιπτώσεις είναι καλύτερα από πολλά νέα.
Αν δεν σε ενδιαφέρουν ευκολίες όπως τηλ/ρισμός, rds κλπ, βρες έναν τέτοιο σε καλή κατάσταση με 100€ και θα έχεις και τον ενισχυτή του διαθέσιμο.

Reaction score
42
Πολύ καλά tuner μπορείς να βρεις και σε πολλούς vintage ραδ/ενισχυτές που σε αρκετές περιπτώσεις είναι καλύτερα από πολλά νέα.
Αν δεν σε ενδιαφέρουν ευκολίες όπως τηλ/ρισμός, rds κλπ, βρες έναν τέτοιο σε καλή κατάσταση με 100€ και θα έχεις και τον ενισχυτή του διαθέσιμο.
...όπως;;

Reaction score
7.089
αν ειναι να πας σε vintage πας και σε απλο δεκτη,γιατι να καπελωθεις (και να πληρωσεις φυσικα) και τον ενισχυτη? Αλλα αν θελεις τις ευκολιες ενος συγχρονου δεκτη (μνημες,ψηφιακη ενδειξη,rds,τηλεχειρισμο) ξεχνας τα vintage tuner.Kαλο να τα βλεπεις,αρκετα εχουν καλο ηχο,αλλα σπαστικα στην λειτουργια (εκτος και αν ακους 2-3 σταθμους μονο).

Reaction score
13.994
Η αλήθεια είναι ότι και το vintage έχει τη χάρη του, αλλά δεν νομίζω να το προτιμήσω. Πάω για ψηφιακό , μπορώ να ζήσω χωρίς rds :) αλλά χρειάζεται να έχει μνήμες και τηλεχειρισμό. (επίσης πρέπει να είναι μαύρου χρώματος)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Λεω να σε φτιαξω......τι θα ελεγες για το μοντελακι RT-02 της Rotel ?

Εδω και 3 χρονια το εχω σε μια κουτα και δυστυχως μιας και δεν ακουω ραδιο.....καθεται!!!!

RDS capable, frequency direct access, 12V trigger input, 30 direct access presets, removeable power cord, remote control.

5 στα πεντε του εδωσαν στο τεσταρισμα...
http://www.audioreview.com/cat/other/tuners/rotel/rt-02/prd_298752_1596crx.aspx

οτι θες με πι εμ......

Reaction score
13.994
Τελικά αγόρασα το rotel του Βλάσση. Ταίριαξε τέλεια με τα υπόλοιπα και ο ήχος-λήψη του είναι άψογα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βλάσση και όλους όσους ασχολήθηκαν (απαντήσεις-προσφορές ). :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster