- Reaction score
- 13.994
Καλησπέρα παιδιά. Νέος στο forum και ως επί το πλείστον... διαβάζω! Μέσα από συζητήσεις και προτάσεις που διάβασα (πριν γραφτώ ακόμα) αγόρασα τον HK980, ο οποίος παίζει με κάτι roister 120αρια παλιά, αλλά ευχάριστα...
Η μουσική που ακούω είναι ως επί το πλείστον internet radio, flac και mp3 μέσω laptop και μιας musiland monitor 03 και είμαι αρκετά ικανοποιημένος.
Τώρα τελευταία μου έχει λείψει και το ράδιο... οπότε θέλω να αγοράσω ένα tuner , αλλά λόγω οικονομικών (και επίσης του υπόλοιπου συστήματος) δεν θα ήθελα να ξεφύγει πολύ. .
Απ' όσο έψαξα τα επώνυμα tuners ξεκινάν από 170 ευρώ και πάνω. Ξέρουμε κανένα αξιοπρεπές στο κατοστάρικο περίπου? (αν όχι να πάρω ραδιοcd αυτοκινήτου..
).
Ευχαριστώ
Τώρα τελευταία μου έχει λείψει και το ράδιο... οπότε θέλω να αγοράσω ένα tuner , αλλά λόγω οικονομικών (και επίσης του υπόλοιπου συστήματος) δεν θα ήθελα να ξεφύγει πολύ. .
Απ' όσο έψαξα τα επώνυμα tuners ξεκινάν από 170 ευρώ και πάνω. Ξέρουμε κανένα αξιοπρεπές στο κατοστάρικο περίπου? (αν όχι να πάρω ραδιοcd αυτοκινήτου..
Ευχαριστώ