tuner all in one

Reaction score
0
Δεν ξερω αν ειναι παραλογο αυτο που ψαχνω ομως το θελω για το HTPC μου.Λοιπον Τv Tuner με αναλογικο και ψηφιακο σημα καθως και εισοδο για δορυφορικο σημα!! Νομιζω εχει βγαλει η Avermedia αλλα δεν γνωριζω περισσοτερα.Οποιος γνωριζει κατι help....

Reaction score
1
Απάντηση: tuner all in one

Το μόνο που γνωρίζω είναι αυτό στο σύστημα μου , ένα Lifeview Trio , παίζει αναλογικά , ψηφιακά δορυφορικά και επίγεια και ράδιο ...

Απλά έχει απαράδεκτο soft , αν και παίζει μια χαρά με 3rd party software , συμβατό το ψηφιακό επίγειο με το media center της M$ ...

Τώρα δεν το χρησιμοποιώ καθόλου , και σκέφτομουν να το πουλήσω ...

http://www.grammi.gr/eidos.aspx?kvd=55553075

πες μια τιμή και το σκέφτομαι ...

Θα πάει πακέτο και με ένα mouse card reader ( δεν μπόρεσα να το δουλέψω με nova , αλλά λογικά πρέπει να παίζει )

Reaction score
1
Απάντηση: tuner all in one

1,5 έτος , λειτουργούσε επί 1 χρόνο κάθε μέρα 2-4 ώρες κυρίως δορυφορικά , θα ζητήσω πολλά , το mouse reader πήγε 15 ευρώ και χρησιμοποιήθηκε μία φορά , και αφού με ταλαιπώρησε με την κάρτα nova , πήγα και πήρα δέκτη ...

εαν επιμένεις , 80 ευρώ μαζί με το κουτί του ( εαν δε το βρω λίγο πιο κάτω ) + card reader

Θεσσαλονίκη είναι βολικά...

Reaction score
0
Γενικως ειμαι υπερ του καινουριου.Αν δεν βρω κατι θα επικοινωνησουμε.Ευχαριστω παντως....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts