tuner & optoma 70

Reaction score
0
Εδώ και ένα μήνα είμαι κάτοχος ενός optoma 70. Όσον αφορά τη σύνδεση hdmi και αναπαραγωγή dvd όλα είναι οκ. Το πρόβλημα που έχω είναι οτι δεν μπορώ να συνδέσω έναν παλιό αποκωδικοποιητή filmnet για τηλεοπτικό σήμα. Έχει έξοδο μόνο scart και με ανταπτοράκια τον έχω συνδέσει και στην είσοδο video και s-video και στην υποδοχή για καλώδιο υπολογιστή που έχει ο προβολέας. Το μόνο που δείχνει είναι μια ασπρόμαυρη με παράσιτα εικόνα που διακόπτεται και ξανάρχεται ανά 1sec περίπου. Ο αποκωδικοποιητής σίγουρα δεν φταίει γιατι τον δοκίμασα μόνο του στην tv και δείχνει οκ. Μήπως φταίει ο αντάπτορας? Ευτυχώς που δεν έχει μουντιαλ φέτος.

Reaction score
170
Απάντηση: tuner & optoma 70

Οι αποκωδικοποιητές filmnet έχουν πολύ καλούς αναλογικούς δέκτες (κατά την προσωπική μου εμπειρία τουλάχιστον) και από τη στιγμή που παίζει καλά στην τηλεόραση, νομίζω είναι προφανές ότι πρέπει να δοκιμάσεις άλλον αντάπτορα.

Reaction score
0

Δοκίμασα και με άλλον αντάπτορα και κάνει ακριβώς το ίδιο. Εξ΄άλλου ο πρώτος αντάπτορας ήταν αυτός που είχε μέσα η συσκευασία. Ίσως κάποιος που χρησιμοποιεί αποκωδικοποιητή filmnet αν μπορεί να μας πει πως τον έχει συνδέσει..

Reaction score
170

Λογικά εκτός από scart πρέπει να έχει και έξοδο composite, οπότε χρησιμοποίησε απευθείας αυτήν την έξοδο, χωρίς να παρεμβάλεις αντάπτορες. Ούτως ή άλλως το σήμα είναι composite (τουλάχιστον στο παλιό αποκωδικοποιητή που έχω εγώ), δεν πρόκειται να κερδίσεις τίποτα χρησιμοποιώντας scart.

Reaction score
0
Δυστυχώς έχει μόνο 2 scart, επομένως είμαι για αναζήτηση καινούριου tuner

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.502
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus