Tuning Show 2013

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
871
Το Tuning Show 2013 θα πραγματοποιηθεί στην όμορφη Θεσσαλονίκη στις 24,25 και 26 Μαίου στον ΟΛΠ αποθήκη 8.

Θα είμαι εκεί με το opel corsa που μέχρι στιγμής έχει μόνο πρωτιές σε διαγωνισμούς ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου, αναπαράγοντας οικιακό ήχο

Το τηλέφωνο μου είναι στο προφίλ μου και όποιος βόρειος επιθυμεί, μπορούμε να τα πούμε εκεί!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.545
Aν εισαι Σαλονικα Νικο μου να σε δω! Να δεις κ τ αυτοκινητο μου λιγο, να κανεις τα μαγικα σου!
Θα ανεβεις?

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
871
Απάντηση: Tuning Show 2013

Κι εγώ γουστάρω Στέργιε.

θα φέρω και το μετρητικό Γιάννη να δούμε τι πταίει στο τουτούνι σου.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.545
Νικο μου, ποτε θα σε δω? να κανονισω να σε παραλαβω, κλ κλπ να βγουμε, να φαμε με Στεργιο, να περασουμε καλα, να οργανωσω προγραμμα δηλαδη...Και οτι μπορεις να κανεις για το αυτοκινητο μου, με το αζημιωτο φυσικα

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
871

Γαιάννη, Στέργιο δεν έχω τα κινητά σας, το δικό μου είναι στο προφίλ μου. Είμαι ήδη στην έκθεση και θα είμαι συνέχεια εδώ λόγω του αυτοκινήτου opel corsa που έφερα.
Για οτιδήποτε καλέστε στο τηλ να βρεθούμε είτε εδώ είτε το βράδυ για ""ξενάγηση""

Reaction score
1.863

Γαιάννη, Στέργιο δεν έχω τα κινητά σας, το δικό μου είναι στο προφίλ μου. Είμαι ήδη στην έκθεση και θα είμαι συνέχεια εδώ λόγω του αυτοκινήτου opel corsa που έφερα.
Για οτιδήποτε καλέστε στο τηλ να βρεθούμε είτε εδώ είτε το βράδυ για ""ξενάγηση""
Νίκο για αύριο το πρωϊ το κόβω να έρχομαι!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.202
Members
38.668
Νεότερο μέλος
Dragon