Turbo-x media player, αξίζει;

Reaction score
1
Απάντηση: Turbo-x media player, αξίζει;

Τώρα αυτό μοιάζει με το Mede8er ή μου φαίνεται εμένα ; :111:

Καλό φαίνεται, και υποστηρίζει πολλά φορμά, αν μπορείς να το δείς να παίζει ακόμα καλύτερα.Συνήθως στη Μεταμόρφωση έχουν μερικά μηχανάκια σε demo κάνε ένα τηλέφωνο και αν το έχουν πάρε ένα δίσκο μαζί σου να το δοκιμάσεις...αν το δείς από κοντά λύσε μου μιά απορία τι chipset έχει...

Reaction score
50

Και στο Mall το είχε τις γιορτές, κανε ενα τηλ να μάθεις.
Λίγο πoυ κοίταξα τα μενου του έμοιαζε πολύ με mede8er & PlayOnHD αλλά δεν ξέρω αν φοράνε τα ίδια τσιπακια και αν έχει υποστήριξη με firmware update κλπ

Reaction score
1

Μόλις μου ήρθε mail από Πλαίσιο, αν κάποιος ενδιαφέρεται, έχει 15 κομμάτια από αυτό το player στο στοκατζίδικο στα 106 ευρώ...

Reaction score
0
Τελικα το ογορασα 95 ευρω + 60 ευρω ενας σκληρος δισκος 1ΤΒ απο το καταστημα στο Σταυρό.
Για να απαντησω στις ερωτησεις των φιλων,
δεν βρηκα πουθενα σε συσκευασια ή εγχειριδιο να γραφει το chipset που φοραει. Επισης παιζει DTS HD, το γραφει και στην προσοψη του, και τελος αναβαθμιζεται μεσω USB.
Πρωτη εντυπωση, θετικη επαιξε ολα τα αρχεια που του εβαλα, απο οσο γνωριζω δηλ, για ειμαι λιγο πισω σε αυτο το θεμα.
Ο θορυβος του ανεμιστηρα ανεκτος, και το τηλεχειριστηριο με πολλες λειτουργιες αλλα φαινεται ψευτικο.
Μια συλλογη που του εβαλα με mp3 τα επαιξε καλα, αλλα απο θεμα παρουσιασης (album cover, και λεπτομερειες κομματιου) καμμια σχεση με το PS3, το οποιο τα δειχνει πολυ καλυτερα, και πιο γουστοζικα.
Στο διαδικτυο συνδεθηκε αμεσως αλλα στην επιλογη interner radio δεν μπορεσα να βρω κανενα σταθμο, οσο και να προσπαθησα.
Το εγχειριδιο δεν αναφερει τιποτα για αυτη την δυνατοτητα, και στο helpdesk δηλωσαν αγνοια.
Επισης προσεξα σε καποιο αλλο thread οτι με καποιο software οι ταινιες που εχεις στο σκληρο, ταξινομουνται και παρεχονται πληροφοριες για καθε ταινια. Ποιο ειναι αυτο το προγραμμα, εαν ξερετε;
Θα επανελθω με περισσοτερες πληροφοριες οσο θα το ψαχνω..

Reaction score
1

Καλές θεάσεις ! :107: και σε ευχαριστώ για την περιγραφή.Το προγραμματάκι που ζητάς λέγεται Movie GUI Builder και θα το βρείς εδώ http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=951350

Κάπου λογικά μέσα στο setup του πρέπει να λέει ποιο τσιπάκι χρησιμοποιεί :126: ...αν έχεις τη δυνατότητα μπορείς να δείς αν παίζει DVDfolder ή BDfolder ; Αν όχι μπορώ να σου δώσω κάποια τέτοια αρχεία να το δοκιμάσεις, όπως και κάποιες βαριές σχετικά ματρόσκες για να δούμε πως τα πάει...
Αν πάλι έχεις την καλοσύνη να βάλεις καμιά φωτογραφία από τα μενού του να δούμε με ποιο άλλο player μοιάζει !

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.616
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds