TurboX M860TU

Status
Not open for further replies.
Reaction score
4
Πωλείται το TurboX M860TU στα 150 ευρω. Εχει προβλημα στην καρτα γραφικων με αποτελεσμα να μην αναβει η οθονη. Εξωτερικα ειναι αψογο οπως και ολο το υπολοιπο hardware.

Χαρακτηριστικά:

CPU: Intel Core 2 Duo P8600 2.4GHz 3MB cache
RAM: 4GB DDR3 1333MHz(2x 2GB dual channel)
VGA: Nvidia GeForce 8800M GTX 512MB DDR3
HDD: 320GB SATA 2 Samsung
Οθονη 15.4 Crystal Bright
Wireless-Bluetooth
Eyeshot Camera 1.3mp
HDMI-eSATA-3x USB 2.0
Card Reader

Reaction score
0
Απάντηση: TurboX M860TU

Πωλείται το TurboX M860TU στα 150 ευρω. Εχει προβλημα στην καρτα γραφικων με αποτελεσμα να μην αναβει η οθονη. Εξωτερικα ειναι αψογο οπως και ολο το υπολοιπο hardware.

Χαρακτηριστικά:
ΛΟΙΠΟΝ

Ας αρχίσουμε απο το σημείο που είναι με Bold:
Εξωτερικά για μεταχειρισμένο...σε καλή κατάσταση.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΩΡΑ:

Αυτό φυσικά ΔΕΝ είναι κάρτα γραφικών. Η κάρτα δουλεύει άψογα, όπως και όλα τα υπόλοιπα...πλήν της μητρικής. Κι αυτό διότι έχει χυθεί καφές.

ΟΠΟΤΕ
Τελικα ηταν η καρτα γραφικων και το εδωσα.
Τελκά ΔΕΝ ήταν η κάρτα γραφικών

Τι κάνουμε λοιπόν "ΦΙΛΕ" Τάκη; Γιατί και σε pm με επιβεβαίωσες ότι κατά τα άλλα το φορητό είναι άψογο.

Reaction score
1.187

Είναι δυνατόν να δουλεύει αυτό το πράγμα; :131:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Ο smartakis πρέπει να δώσει πίσω τα χρήματα στον gfgscript και να πάρει το "άψογο laptop που έχει πρόβλημα μόνο με την κάρτα γραφικών"

Reaction score
20

Προσωπικα εχω κανει συναλλαγη πριν απο κανενα διμηνο με τον φιλο που πουλαγε το λαπτοπ και ηταν αψογος.
Τωρα τι συνεβη στην παρουσα συναλλαγη δεν μπορω να το ξερω.

Reaction score
0

Ούτε εγώ ξέρω τι συνέβη αυτή τη φορά. Η συναλλαγή δεν έγινε χέρι-χέρι, διότι δεν είμαι απο Αττική. Εστάλη με μεταφορική σε μένα.

Reaction score
198

εχεις επικοινωνησει μαζι του μεσω πμ ή τηλεφωνο? τι εγινε το παραδεχτηκε το λαθος του? και κατα τη γνωμη μου πρεπει να παρεις και τα μεταφορικα ΑΝ βεβαια τα ειχες βαλει εσυ..

Reaction score
0

εχεις επικοινωνησει μαζι του μεσω πμ ή τηλεφωνο? τι εγινε το παραδεχτηκε το λαθος του? και κατα τη γνωμη μου πρεπει να παρεις και τα μεταφορικα ΑΝ βεβαια τα ειχες βαλει εσυ..
Να σου πώ την "αμαρτία" μου δεν επικοινώνησα μαζί του...μόλις του έστειλα εμαιλ όμως.
Τα μεταφορικά τα πλήρωσε ο ίδιος. +1 γι'αυτό

Reaction score
4

1) ΔΕΝ ειμαι τεχνικος. Το laptop το είδε (μαλλον προχειρα τελικα) τεχνικος και με ενημερωσε πως προκειται για καρτα γραφικων.

2) Το laptop το ειχα αγορασει μεταχειρισμενο πριν απο μερικους μηνες και λειτουργουσε μεχρι που εκλεισε μια μερα και ο τεχνικος μου εδωσε σαν προβλημα την καρτα γραφικων.

3) Το Laptop στο αφησα στα 120 ευρω. Νομιζω 120 ευρω δεν βρισκεις ουτε τον επεξεργαστη. Αυτο ομως δεν εχει την παραμικρη σημασια μιας και εγω δεν σου ειπα οτι εχει προβλημα η mobo αλλα η καρτα γραφικων, αρα ειναι δικο μου το λαθος.

4) Πριν βγεις δημοσια να με κανεις ρεζιλι για κατι που οπως καταλαβες δεν φταιω εγω τελικα μπορουσες να επικοινωνησεις μαζι μου οπως εκανες οταν ηθελες να το αγορασεις. Ξερεις το τηλεφωνο μου, ξερεις το ονοματεπωνυμο μου ξερεις μεχρι και τηλεφωνο/διευθυνση απο το καταστημα μου.

5) Στο εστειλα με εξοδα δικα μου οπως πολυ σωστα ανεφερες και σε καθημερινη βαση απο την ημερα που "κλεισαμε" την συμφωνια σε ενημερωνα μεσω τηλεφωνου για τις κινησεις μου.

6) Μπορεις να κρατησεις φιλε το laptop γιατι εμενα μου ειναι αχρηστο μιας και δεν γνωριζω πως θα το επισκευασω για αυτο και το πουλησα. Απλα θα ηθελα με ενα pm να μου στειλεις τον τραπεζικο σου λογαριασμο για να σου καταθεσω τα χρηματα.
Βλεπεις εχω μαθει στη ζωη μου -παρα το οτι δεν εχω καποια τεραστια οικονομικη ανεση - να εχω αξιοπρεπεια :)

Reaction score
0

Ας αρχίσω απο το τέλος.
Νομίζεις οτι με τα 700€ που πέρνω εγώ οτι έχω "οικονομική άνεση"; (με οικογένεια)
6) Δεν τίθεται θέμα επιστροφής χρημάτων. Δυστυχώς η μητρική είμαι μη επισκευάσιμη.
5) Ναι έτσι είναι με ενημέρωνες με sms.
4) ...Λάθος μου που δεν επικοινώνησα πρώτα μαζί σου...
3) Ο επεξεργαστής μπορεί να βρεθεί και με ας πούμε μέσο όρο 50€
2) Αυτό δεν μπορούσα να το ξέρω (το ότι το αγόρασες κι εσύ μεταχειρισμένο). Πόσους μήνες δηλαδή; Μου λές ότι δεν έχεις ρίξει εσύ κάτι; Γιατί αν είναι όντως έτσι ο καφές είναι απο τον προηγούμενο.
1 & 2) Ο "Τεχνικός" να πάει σπίτι του...

Reaction score
4
Ολοι εσεις οι δικηγοροι που βγηκατε να με κατηγορησετε και ειδικα εσυ kontoleta (πως σε λενε) δεν βλεπω τωρα να σχολιαζετε κατι μετα το τελευταιο μου post

Sent from my 4s using Tapatalk

Reaction score
4
Ναι Γιαννη ετσι το αγορασα πριν λιγο καιρο για 320 ευρω. Ποτε δεν μου επεσε καφες η κατι παρομοιο μιας και ειχε ελαχιστη χρηση. ειναι λαθος σου παντως να με αποκαλεις εμεσα απατεωνα

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.690

Ολοι εσεις οι δικηγοροι που βγηκατε να με κατηγορησετε και ειδικα εσυ kontoleta (πως σε λενε) δεν βλεπω τωρα να σχολιαζετε κατι μετα το τελευταιο μου post

O gkontoletas έγραψε αφού έκανα εγώ report το ποστ του μέλους που αγόρασε το laptop. Δεν είναι σωστό σε ένα σάιτ, ακόμα κι αν το ίδιο δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο, να γίνεται πώληση προβληματικών προϊόντων.

Καταλαβαίνω ότι προφανώς δεν έφταιγες εσύ για την κατάσταση του laptop. H στάση που κράτησες σε τιμά απόλυτα. Όμως θα πρέπει να καταλάβεις και τη θέση του gkontoletas, που σκοπό δεν είχε να σε προσβάλει, αλλά να προστατεύσει το avsite όσο είναι εφικτό.

Παρακαλώ να θεωρηθεί λήξαν το θέμα.

Reaction score
0

Δεν αποκαλώ κανένα απατεώνα. Ούτε έμμεσα ούτε άμεσα.
Απλά προσπαθώ να βρω την άκρη.
Το φορητό θα το κρατήσω. Θα χρησιμοποιήσω τα υπόλοιπα υλικά αλλού αφού δεν μπορώ να το επισκευάσω.

Απο μέρους μου ζητώ και δημόσια συγνώμη που δεν επικοινώνησα μαζί σου πρώτα.
Για μένα το θέμα έχει λήξει εδώ.

ΥΓ
Τότε Τάκη κι οι δύο την πατήσαμε απο αυτόν/αυτήν που το αγόρασες.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988