TurboX M860TU

Status
Not open for further replies.
Reaction score
4
rose.athens συμφωνω πως προσπαθησε να προστατευσει το φορουμ σαν διαχειριστης που ειναι, απλα θα μπορουσε να το κανει εαν δεν χρησιμοποιουσε την ειρωνια του σαν οπλο. Το πιο ευκολο ειναι να ειρωνευεσαι καποιον απλα αυτο δεν σε τιμα, αντιθετως ριχνει το επιπεδο σου αλλα και το επιπεδο της κουβεντας.

Γιαννη δεχομαι τη συγνωμη σου και με τη σειρα μου ζηταω και εγω συγνωμη για κατι που ομως δεν γνωριζα.

Sent from my 4s using Tapatalk

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: TurboX M860TU

Ολοι εσεις οι δικηγοροι που βγηκατε να με κατηγορησετε και ειδικα εσυ kontoleta (πως σε λενε) δεν βλεπω τωρα να σχολιαζετε κατι μετα το τελευταιο μου post

Sent from my 4s using Tapatalk
δεν είμαι δικηγόρος κανενός, εξάλλου δεν ξέρω κανέναν από τους δυο εμπλεκόμενους, απλά έγραψα τι θα ήταν σωστό να γίνει.
μπορείς πολύ εύκολα να κυνηγήσεις αυτόν που στο πούλησε και φυσικά τον τεχνικό που το "άνοιξε" και έκανε την διάγνωση

Reaction score
0
Καλημέρα και συγνώμη αν ξεθάβω παλιό thread.
Επειδή έχω ένα τέτοιο λαπτοπ κι εχω ένα προβληματακι μ' αυτό, αν είναι ακόμη διαθέσιμο το αρχικό προϊόν της αγγελίας θα με ενδιέφερε (ακόμη και σκέτη η καμμένη μητρική).
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με pm.
Ευχαριστώ

Reaction score
0
Πωλείται το TurboX M860TU στα 150 ευρω. Εχει προβλημα στην καρτα γραφικων με αποτελεσμα να μην αναβει η οθονη. Εξωτερικα ειναι αψογο οπως και ολο το υπολοιπο hardware.

Χαρακτηριστικά:

CPU: Intel Core 2 Duo P8600 2.4GHz 3MB cache
RAM: 4GB DDR3 1333MHz(2x 2GB dual channel)
VGA: Nvidia GeForce 8800M GTX 512MB DDR3
HDD: 320GB SATA 2 Samsung
Οθονη 15.4 Crystal Bright
Wireless-Bluetooth
Eyeshot Camera 1.3mp
HDMI-eSATA-3x USB 2.0
Card Reader
yparxei akoma to pc?

Reaction score
0
Πωλείται το TurboX M860TU στα 150 ευρω. Εχει προβλημα στην καρτα γραφικων με αποτελεσμα να μην αναβει η οθονη. Εξωτερικα ειναι αψογο οπως και ολο το υπολοιπο hardware.

Χαρακτηριστικά:

CPU: Intel Core 2 Duo P8600 2.4GHz 3MB cache
RAM: 4GB DDR3 1333MHz(2x 2GB dual channel)
VGA: Nvidia GeForce 8800M GTX 512MB DDR3
HDD: 320GB SATA 2 Samsung
Οθονη 15.4 Crystal Bright
Wireless-Bluetooth
Eyeshot Camera 1.3mp
HDMI-eSATA-3x USB 2.0
Card Reader
[DOUBLEPOST=1473090629][/DOUBLEPOST]
yparxei akoma to pc?
AN YPARXEI ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ.ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ [email protected]

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988