TUROK 2008

Reaction score
0
Καλημέρα παιδιά....

Έχει δει κανένας ή έχει παίξει demo αυτού του παιχνιδιού???

Ξέρω μόνο ότι είναι fps αλλά τι λέει από υπόθεση, γραφικά, ήχο, κλπ, έχω μαύρα μεσάνυχτα!

Reaction score
4
Καλημέρα παιδιά....

Έχει δει κανένας ή έχει παίξει demo αυτού του παιχνιδιού???

Ξέρω μόνο ότι είναι fps αλλά τι λέει από υπόθεση, γραφικά, ήχο, κλπ, έχω μαύρα μεσάνυχτα!
Το επαιξα εγω στο ps3 και να σου πω την αληθεια δεν με ενθουσιασε καθολου.
Περιμενα πολυ περισσοτερα.
Ειναι σαν μισοτελειωμενο το παιχνιδι και γραφικα ηχος gameplay μου εδινε την εντυπωση οτι βιαστηκαν να το βγαλουν.

Reaction score
62
Κι εγώ κατέβασα το DEMO, και περίμενα κάτι καλό, αλλά με απογοήτευσε παταγωδώς. Έκανα φιλότιμες προσπάθειες να παίξω, αλλά τίποτα!!! Κρίμα!

Reaction score
0
Ευχαριστώ βρε παιδιά, να 'στε καλά, γιατί ήμουν έτοιμος να πάω να το πάρω. Θα έκλαιγα τώρα τα λεφτάκια μου....:crazy_1:

Και να σκεφτείτε ότι έλεγα ότι το devil may cry 4 θα ήταν πατάτα!!!!(παρεπιπτόντως έχω λιώσει και εγώ τα 1 & 2 στο ps2)

Οπότε πάμε για άλλα....:happy_9:

Reaction score
62
Ευχαριστώ βρε παιδιά, να 'στε καλά, γιατί ήμουν έτοιμος να πάω να το πάρω. Θα έκλαιγα τώρα τα λεφτάκια μου....:crazy_1:

Και να σκεφτείτε ότι έλεγα ότι το devil may cry 4 θα ήταν πατάτα!!!!(παρεπιπτόντως έχω λιώσει και εγώ τα 1 & 2 στο ps2)

Οπότε πάμε για άλλα....:happy_9:
Το Devil May Cry 4 είναι Θεϊκό!!:rei:

Θα ετοιμάσω Review σύντομα!!

Reaction score
0
Το Devil May Cry 4 είναι Θεϊκό!!:rei:

Θα ετοιμάσω Review σύντομα!!
Τόσο καλό είναι; Δε μου άρεσε καθόλου το demo αλλά δεν ήμουν και ποτέ fan της σειράς.

Το Turok μαύρα χάλια )(

Reaction score
62
Τόσο καλό είναι; Δε μου άρεσε καθόλου το demo αλλά δεν ήμουν και ποτέ fan της σειράς.

Το Turok μαύρα χάλια )(
Το 4 πιστεύω οτι είναι το καλύτερο απ' όλα!!
Μου άρεσε βέβαια η σειρά αυτή, αλλά το έχουμε πεί! Περι ορέξεως...:cool_4:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.057
Απάντηση: TUROK 2008

Το Turok δε με "τράβηξε" καθόλου!
Ούτε 2-3 λεπτά στο demo δεν άντεξα.

Λίγα με το Devil May Cry 4 !!! :happy_9: :happy_9:
Το πρώτο παιχνίδι που μου άρεσε από τότε που βγήκε το PS3.

Reaction score
0
Main article: Turok video games

The first Turok video game, titled Turok: Dinosaur Hunter, was released in 1997 for the Nintendo 64 console. The game was followed by numerous sequels, released for Nintendo 64, Game Boy, PC, PlayStation 2, Xbox, and GameCube. The most recent game, titled simply Turok, was released in 2008 for PlayStation 3 and Xbox 360. The XBOX 360 version is terrible. Poor controls. Very difficult even on the easiest level. No co-op mode to play through the game. Waste of money.

http://en.wikipedia.org/wiki/Turok

Για το 1997 καλά θα ήταν με ωραία γραφικά ...

Reaction score
0
The most recent game, titled simply Turok, was released in 2008 for PlayStation 3 and Xbox 360. The XBOX 360 version is terrible. Poor controls. Very difficult even on the easiest level. No co-op mode to play through the game. Waste of money.

Για το 1997 καλά θα ήταν με ωραία γραφικά ...
Τα γραφικά του στην έκδοση για PS3 είναι κάτι σαν PS2 upscaled...
Κρίμα. Και τα controls μετριότατα...
Που πα (sic) ρε Καραμήτρο όταν έχει πήξει η αγορά με FPS και βγάζεις αυτό το παιχνίδι;

Reaction score
0
Εγώ το Turok το έπαιξα στο 360....δεν άντεξα ούτε 10 λεπτά...αθλιότατο..μετριότατο..κάκιστο....

Το Devil May Cry από την άλλη είναι κορυφαίο...από τους τίτλους που σίγουρα αξίζουν τα λεφτά τους...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.336
Members
38.684
Νεότερο μέλος
C . papadakis