TV - ψηφιακή κορνίζα

Reaction score
50
την βοήθεια σας αν γνωρίζετε....

θέλω να μετατρέψω την TV μου σε ψηφιακή κορνίζα, να συνδέσω δλδ κάποιο "μηχάνημα;;;" ώστε να προβάλει ΜΟΝΟ φωτογραφίες (απο cd, dvd, memory οτιδήποτε, δεν με νοιάζει)

Δεν με ενδιαφέρουν οι πολλαπλές λειτουργίες και ευκολίες που παρεχουν τα ακριβά μηχανήματα τύπου media center ούτε θέλω να έχω συνέχεια ανοιχτό το dvd player μου που έχει την δυνατότητα να διαβάζει jpg.

Υπάρχει κάτι μικρό και ευχρηστο μόνο για φωτό;

ευχαριστώ

VG

Reaction score
0
Γιατι δεν θελεις να εχεις ανοιχτο το dvd player;
Αλλωστε σε λιγο καιρο θα το πεταξεις για να παρεις Blue-Ray!

Reaction score
50
Γιατι δεν θελεις να εχεις ανοιχτο το dvd player;
Αλλωστε σε λιγο καιρο θα το πεταξεις για να παρεις Blue-Ray!
δεν θέλω γιατί έχουμε και παιδιά στο σπίτι if you know what i mean :crazy_3: ενώ ειναι και κάπως αργό στο να διαβάσει φωτό

ειναι καλό μηχανάκι (denon 2910) και δεν σκοπεύω να το πετάξω συντομα για τους γνωστούς λόγους (διάθεση τιτλων, τελικό version κλπ)

Από ότι είδα στο site της D-Link υπάρχουν μερικά προϊόντα που φαίνεται να κάνουν αυτό που θέλω και μάλιστα με ασύρματη σύνδεση με PC, αν έχει κανείς φίλος εμπειρία από παρόμοιο ας πει 2 κουβέντες ... thanx!

Reaction score
50
Σε μια αναζήτηση στο e-shop , κάτι είχα δει, το ψάχνω.
Μάλλον κάτι σαν αυτό πρέπει να κάνει, αλλά αν θυμάμαι καλά είχα δει και φθηνότερα.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702296
σωστός !!!!
δες και αυτό

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702271

στην ουσία ένας card reader με έξοδο ήχου και εικόνας και με βολικές διαστάσεις ώστε να κρύβεται παντού

Ευχαριστώ!

Reaction score
0
Είχα δει ένα άλλο στο e-shop , που είχε και τηλεκοντρόλ και διάβαζε διάφορες κάρτες και σίγουρα υποστήριζε και αναπαραγωγή ταινιών DIVX , XVID με ελληνικούς υπότιτλους και κόστιζε γύρω στα 35€. Δεν ξέρω αν το έχει ακόμη, αλλά φαινόταν σούπερ.

Reaction score
50
Ακριβώς, πάρε ένα dvd της οκάς με καμμιά 30ριά ευρώ που να διαβάζει jpg και δεν θα σε νοιάζει ακόμα και αν παίζει όλη μέρα.
μωρέ έχω τέτοιο απλά είναι λιγότερο βολικό σε χρήση απο card reader (γράψε cd klp), ενω ειναι και πιο ογκώδες. Το άλλο κρύβεται και πίσω από την LCD ανετα.

ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις σας :happy_4:

Reaction score
0
Μία άλλη πρόταση πάντως είναι και τα photo frames που πουλάνε σε πολλά μαγαζιά.

Καμμία σχέση το μέγεθος της οθόνης τους βέβαια ΑΛΛΑ δεν φορτώνεις έτσι με ώρες την Lcd και έχουν και μπόλικες δυνατότητες, διάφορες κάρτες, usb θύρες, ημερολόγια, ρολόι κλπ...

Είναι και σχετικά φθηνά, ίσως να συμφέρει περισσότερο.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale