Καλησπέρα!
Θα ήθελα να μου πείτε τις εντυπώσεις σας από την εικόνα που έχουν τα ελληνικά κανάλια-SD σήμα-στην LCD σας...
Θέλω να αγοράσω 37''-42'' και με απασχολεί το φαινόμενο της..."συρόμενης" εικόνας σε σήμα SD που έχω δει σε μερικές LCDs.
Εχει πολυ μεγαλη σημασια το σημα της περιοχης και φυσικα η σωστη ρυθμιση ενισχυτη-κεραιας.Εαν πχ μενεις στα νοτια προαστεια το πιθανοτερο ειναι οτι θα εισαι δυσαρεστημενος,εγω μαλιστα παρατηρω χειροτέρευση οσο περναει ο καιρος,που φυσικα δεν οφείλεται στην LCD.Στην αρχη επιανα γυρω στα 10 καναλια σε πολυ καλο επιπεδο,τωρα ειναι ζητημα εαν ειναι 5....
Παρε μια καλη plasma και εχεις την ισορροπια που θες,θα παιζει καλα σε ολα.
Εγω εκ των υστερων λεω οτι μαλλον εκανα λαθος και πηρα LCD,αν και τοτε οι τιμες ηταν σχεδον ιδιες.
Εγώ πάντως με τη νέα μου w3000 δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα (δες thread). Βέβαια μένω Βύρωνα, κάτω από τις κεραίες του Υμηττού και έχω πολύ καθαρό σήμα, αλλά πρέπει να "βοηθάει" λίγο και η τηλεόραση....
'Οσο μεγαλύτερο το πάνελ πάντως (37'', 40'', 42'', κλπ) τόσο περισσότερες ατέλειες (πιξελιάσματα, θολούρες, κλπ) θα φαίνονται στο χαμηλής συχνότητας και τις περισσότερες φορές απαράδεκτου τηλεοπτικού σήματος στη χώρα μας.
Ευελπιστούμε σε ένα καλύτερο μέλλον, αρχής γενομένης (ελπίζουμε) από το 2011!!!
Εγώ έχω την 42PFL9732 και από τα 3 μέτρα και πάνω η εικόνα από τα αναλογικά κανάλια είναι πολύ καλύτερη και πολύ πιο ζωντανή από την 27 SONY CRT που πέταξα.Όσο πλησιάζεις στην οθόνη αρχίζουν να φαίνονται οι ατέλειες του σήματος.Το σήμα μου ήταν ανέκαθεν πολύ καλό.
Τα μεγάλα κανάλια αρκετά καλά μπορώ να πώ,τ'άλλα.....:mad_2:
Απο περιοχή θράκης,αλλά το περίεργο είναι οτι μέσω @ova βλέπω χειρότερα!!!
Συνδρομητική TV σου λέει μετά..c: