TV NEWS

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
HBO - THE PACIFIC MINI SERIES



Ο Timothy Van Patten(Rome, The Sopranos, Sex and the City) θα σκηνοθετήσει για το HBO το πρώτο μέρος της νέας πολεμικής του σειράς The Pacific.
To κανάλι βρίσκεται σε συζητήσεις και με τον Carl Franklin (Rome) για την σκηνοθεσία του πέμπτου μέρους, ενώ άλλοι σκηνοθέτες αναμένεται να προστεθούν.

Η μίνι σειρά που θα αποτελείται από 10 μέρη, διηγείται την ιστορία τριών πεζοναυτών που συμμετείχαν στη μάχη των Αμερικανών εναντίον των Ιαπώνων στον Ειρηνικό στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Τα γυρίσματα της ξεκινούν στην Αυστραλία τον Σεπτέμβριο.

Το The Pacific έχει προϋπολογισμό περίπου $200 εκ. και η παραγωγή γίνεται από τους Tom Hanks, Steven Spielberg και Gary Goetzman, την ίδια ομάδα δηλαδή που είχε αναλάβει το πολυβραβευμένο Band of Brothers το 2001.
:cool_4:
 


Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Deadwood




Η εξαιρετική σειρά του HBO, 'Deadwood', ολοκληρώθηκε(;) πέρυσι τον Αύγουστο μετά από τρεις κύκλους.

Ένα χρόνο μετά, ακόμα γίνονται συζητήσεις για το αν θα γίνουν 2 τηλεταινίες που θα δίνουν ένα οριστικό τέλος στο στόρι της σειράς.

http://www.hbo.com/deadwood/
 


Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
ROME - SKAI

Τον Σεπτέμβριο, εκτός από το 'CSI:Miami', έρχεται στον Σκάι η καταπληκτική σειρά 'ROME'.





Πάνω που είχαμε κουραστεί λίγο από τα ντοκιμαντέρ, ο Σκάι πάει μπροστά και δεν φέρνει ότι κι ότι, αλλά πολύ καλές σειρές.

http://www.hbo.com/rome/
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
ΣΚΑΪ

Τη Δευτέρα 17/9/2007 στις 23.00, ξεκινά στον Σκάι ο 4ος κύκλος της σειράς '24'. Δυστυχώς για αυτούς που θα την παρακολουθήσουν, δεν θα μεταδίδεται καθημερινά αλλά κάθε Δευτέρα.

Πάντως ο Σκάι κάνει τις καλύτερες και σοβαρότερες επιλογές (CSI, ROME, Masters of Horror ...) και ετοιμάζεται φέτος να προσφέρει ένα πολύ καλό και ολοκληρωμένο τηλεοπτικό προϊόν.
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Σκάι

Από αύριο Σάββατο και κάθε Σάββατο στις 23.00, ο Σκάι θα προβάλλει το 2ο κύκλο της σειράς CSI: Miami.
 



Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
STAR

Σήμερα στις 21.00 ξεκινά κια το νέο παιχνίδι του STAR, 'Ταυτότητα'. Στην παρουσίαση είναι ο Μίλτος Μακρίδης και είναι η ελληνική έκδοση του 'Identity' του NBC.

Παίξτε το παιχνιδι στο λινκ που ακολουθει !


http://www.nbc.com/Identity/game/game.shtml
 


Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
ΕΤ1

Από σήμερα Δευτέρα στις 20.00 θα μεταδίδεται από την κρατική τηλεόραση η εκπομπή 'Δημοκρατία, γιατί;'.

Πρόκειται για μια σειρά 10 ντοκιμαντέρ από 10 χώρες και θα μεταδίδονται ταυτόγχρονα σε 40 τηλεοπτικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο.

http://www.whydemocracy.net/
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
THE WAR




Το ντοκιμαντέρ 'The War' των Ken Burns και Lynn Novick αποτελείται από 7 μέρη και μόλις ολοκληρώθηκε η προβολή του στις ΗΠΑ.

Έχει να κάνει ασφαλώς με τον Β' ΠΠ και οι κριτικές που πήρε ήταν εξαιρετικές.

Το PBS που το πρόβαλε πήρε το ρίσκο και το μετέδωσε απέναντι σε δημοφιλή προγράμματα άλλων σταθμών και βγήκε κερδισμένο αφού η τηλεθέαση που σημείωσε ήταν πολύ υψηλή.

Το περιμένουμε στη χώρα μας.


http://www.pbs.org/thewar/
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Αρίων 6

Σήμερα στις 21.00 είναι η 6η απονομή των μουσικών βραβείων Αρίων και το μόνο σίγουρο είναι πως χάρη στη δισκογραφική εταιρεία Heaven του ΑΝΤ1, δεν θα πέφτει καρφίτσα, σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές.

Θα απονεμηθούν 18 βραβεία συν 1 τιμητικό στη Μαρινέλλα.

http://www.arionvraveia.gr/
 


Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
ΑΠΕΡΓΙΑ !!!

Το συνδικάτο των σεναριογράφων του Χόλιγουντ προχωρά σε απεργία και πλέον οι αμερικανικές σαπουνόπερες και τα τηλεοπτικά σόου αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα (όσο αφορά τις κινηματογραφικές ταινίες δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα γιατί έχουν στοκάρει σενάρια).

Αυτό που ζητούν είναι ποσοστά επί των κερδών (τι άλλο) από τις πωλήσεις των DVD.

Σε απεργία αποφάσισαν να κατέβουν οι σεναριογράφοι του Χόλιγουντ, διότι όπως ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι του συλλόγου τους, κατέληξαν σε αδιέξοδο οι συνομιλίες με τους παραγωγούς για τα δικαιώματα επί των πωλήσεων των DVD.

Οι επικεφαλής του συλλόγου των σεναριογράφων και των συγγραφέων των ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι θα ενημερώσουν τα περίπου 12.000 μέλη με e-mail για το πότε θα γίνει η απεργία τους.

Θα είναι η πρώτη φορά εδώ και 20 χρόνια που οι συγγραφείς και οι σεναριογράφοι κάνουν απεργία. Η κινητοποίηση αναμένεται ότι θα παραλύσει πολλές παραγωγές ταινιών και σήριαλ στα στούντιο του Χόλιγουντ.
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
ΝΕΤ
Σήμερα στις 22.00 είναι το ντοκιμαντέρ, '49 λέξεις για το χιόνι'.

Ο Γιώργος Αυγερόπουλος και ο Εξάντας θα μας μεταφέρουν στη Γροιλανδία, εκεί που το λιώσιμο των πάγων και η κλιματική αλλαγή βιώνονται ως απτή καθημερινότητα των λιγοστών κατοίκων αυτής της αχανούς μα παγωμένης χώρας.

Πρόκειται για μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ που θα κάνει ο καλός δημοσιογράφος, με θέμα το κλίμα και τις επιπτώσεις που υφίσταται ο πλανήτης από την αλλαγή του.
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Nova

Σήμερα στις 22.00 θα μεταδοθεί από το Filmnet1, για 2η συνεχή χρονιά, η απονομή των 'Scream Awards'.

Πρόκειται για βραβεία τύπου 'Καλύτερη Κραυγή', 'Πιο Τρομακτική Σκηνή', 'Καλύτερος Σούπερ Ήρωας'.

Μερικές από τις ταινίες που διεκδικούν φέτος τα βραβεία είναι οι Spider-Man 3, Οι πειρατές της Καραϊβικής: Στο τέλος του κόσμου, Τα παιδιά των ανθρώπων, Ο λαβύρινθος του Πάνα, Σε βλέπω 3 και το Grindhouse.
 

VG

Μηνύματα
5.157
Reaction score
0
2/12 στις 23.15

"ΑΛΙΕΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥ" στον ΑΝΤ1

Χαζοταινιούλα δράσης, μην την χασετε,οτι πρεπει για κυριακη βραδυ.
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Σκάι



Με αφορμή την τραγική επέτειο της φυσικής καταστροφής που χτύπησε την Ταϊλάνδη πριν από 3 χρόνια, η τηλεόραση του ΣΚΑΪ θα μεταδώσει τη μίνι σειρά 'Τσουνάμι στον Ινδικό: βιβλική καταστροφή', σε 2 μέρη.

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 23.00 το πρώτο μέρος και την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου το δεύτερο.

Πρωταγωνιστεί ο Τιμ Ροθ και είναι μια παραγωγή των ΗΒΟ και BBC.
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.560
Μηνύματα
2.865.623
Members
37.934
Νεότερο μέλος
corfu11
Top