TViX-HD M6500A srt subtitles πότε θα τους αναγνωρίζει?

Reaction score
0
Επανερχομαι στο tvix με μια απλη ερωτηση

ΑΝ και με την μετατροπη των srt σε sub/idx παιζει ελληνικους υποτιτλους θα βγαλει ποτε κανα φιρμγουερ(!) που να αναγνωριζει ελληινικους srt?

Reaction score
0
Re: TViX-HD M6500A srt subtitles ποτε θα τους αναγνωριζει?

Kalispera, exo xasi ligo to nima ke ego .. ke trelathika sto psaksimo alla den vrika kati.. exoume kapio neo ?..
Giati kano tin metatropi me to Subtitle Creator alla mou vgazi alabournezika!...

Thanks!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Rafaello, θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μη χρησιμοποιείς greeklish... ευχαριστώ!

Reaction score
5

Πως γινεται να βγαζει σε καποιους σωστα τους υποτιτλους σε sub και σε καποιους αλλους αλαμπουρνεζικα;;;

Εγω εχω το 4100 και ολα παμε καλα με τα subs (εχω δει δεκαδες ταινιες) ο κολλητος μου φιλος εχει το 6500 και δεν αντιμετωπιζει κανενα προβλημα!!!

Reaction score
0

Μπορεί καπoιος να μου πει πάλι την διαδικασία με το SUBTITLECREATOR ?..

Πως γινεται να βγαζει σε καποιους σωστα τους υποτιτλους σε sub και σε καποιους αλλους αλαμπουρνεζικα;;;

Εγω εχω το 4100 και ολα παμε καλα με τα subs (εχω δει δεκαδες ταινιες) ο κολλητος μου φιλος εχει το 6500 και δεν αντιμετωπιζει κανενα προβλημα!!!

Reaction score
0

καλημερα σε ολους, θα ηθελα να ρωτησω αν με την ιδια διαδικασια θα αναγνωριζει τους ελληνικους υποτιτλους στο M5000A DVICO TVIX-και αν μπορειτε να πειτε πως το κανω ευχαριστω και παλι

Reaction score
0

γρηγορη απαντηση, το εκανα μεσα σε δευτερολεπτα και το δοκιμασα ολα τελεια με το M5000A να ειστε καλα

Reaction score
0
Απάντηση: TViX-HD M6500A srt subtitles ποτε θα τους αναγνωριζει?

Στο 7000 που έχω (ουσιαστικά είναι το ίδιο με το 6500) μπορείτε να έχετε απλούς υπότιτλους text .srt στα Ελληνικά (δίχως .idx & .sub) με το εξής κόλπο:

Κατεβάζετε ένα Truetype Greek Font από το Internet π.χ. τα HellasArial από το in.gr και λέτε στο μηχάνημα να χρησιμοποιεί πλέον αυτό το font.

Για τους πιό ειδικούς, αρκεί ένα TTF σε CP 1253 ή σχεδόν ISO 8859-7 και έτσι ξεγελάμε το σύστημα που νομίζει ότι είναι ISO 8859-1.

Reaction score
228
Απάντηση: TViX-HD M6500A srt subtitles πότε θα τους αναγνωρίζει?

Παιδιά καλημέρα,

κατά τη μετρατροπή υποτίτλων με το subtitle creator τι font του επιλέγετε; Το ρωτάω γιατί μετά τη μετατροπή δε μου δείχνει του υπότιτλους πολύ καθαρούς. Δηλαδή όπως θα ήθελα τα περιγράμματα των γραμμάτων όπως σε μια κλασσική arial. Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514