Έχει κανείς αυτό; Ενδιαφέρομαι πολύ για την αγορά του, το έχει κανείς να μου πει τη γνώμη του αν αξίζει την αγορά του και αν έχει υποστήριξη απο την εταιρία;
Καποια άλλη πρόταση στην τιμή των 150Ε περίπου για άμεση αγορά; :116:
LAN(10/100Mbps)
Wi-Fi USB Adaptor 802.11n(optional)
Network Protocol
Client : Samba , NFS, UPnP
Server : FTP
Power
DC 5V adaptor
Dimension
Cylindrical, 109mm * 144mm ( W x H )
Caution
- Some streaming couldn’t play according to wireless setup environment.
- ASF, WMV (WMV9 only but Advance Profile is not supported), WMV7, WMV8 are not supported.
- MPEG4, XVID-GMC are not supported.
- 2 Channel Down Mix without external decoder amplifier.
- Some files might not be played even if the file format is correct and the codec are supported.
- For more detailed information, please visit the “supported codec” section in FAQ before you purchase the product
Μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορεί τελικά να υποστηρίξει DTS, γιατί λέει DTS down mixing :118: θα έχω κάποιο θέμα με κάποιες ταινίες:118::108: είναι ο κύριος λόγος που θέλω να το πάρω μιας και είναι το μόνο φορμά ήχου που δεν υποστηρίζει η τηλεόραση μου. :117:
Dts down mix σημαίνει ότι στην τηλεόραση θα παίζει ως στέρεο τον dts ήχο.Αρα δεν θα έχεις πρόβλημα.Σιγουρέψου πριν το πάρεις ότι υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους.
Dts down mix σημαίνει ότι στην τηλεόραση θα παίζει ως στέρεο τον dts ήχο.Αρα δεν θα έχεις πρόβλημα.Σιγουρέψου πριν το πάρεις ότι υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους.
Δες και τα Mede8er,έχουν καλή υποστήριξη,ελληνικούς υπότιτλους και είναι κοντά στην τιμή που έχεις θέση.Το Med500X που παίρνει εσωτερικό σκληρό έχει 160 ευρώ,ενώ το Med400x που δεν δέχεται εσωτερικό σκληρό έχει 120 ευρώ.