tweeter για roister emphasis 22

Reaction score
5
καλησπερα σας, μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποια tweeter για τα roister emphasis 22;
τα αγόρασα μεταχειρισμενα και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης με εξαπάτησε και είχε αλλάξει τα tweeter με κάποια tele και δεν γνωρίζω πολλά περί ήχου είμαι καινούριος σε αυτό το κομμάτι.
κάθε βοήθεια σας μου είναι πολύτιμη!

Reaction score
3.093
Κατευθείαν,τηλέφωνο τη rois(πρώην roister),φθηνά είναι
Τα εύσημα μου στο λαμόγιο που σε εξαπάτησε,εύχομαι να έλυσε τα βιοποριστικά του προβλήματα

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.523
καλησπερα σας, μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποια tweeter για τα roister emphasis 22;
τα αγόρασα μεταχειρισμενα και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης με εξαπάτησε και είχε αλλάξει τα tweeter με κάποια tele και δεν γνωρίζω πολλά περί ήχου είμαι καινούριος σε αυτό το κομμάτι.
κάθε βοήθεια σας μου είναι πολύτιμη!
καλησπέρα φίλε μου...
από που τα πήρες αν επιτρέπεται?

οπως είπε και ο leo πάρε τηλ εδώ

Reaction score
4.213
Πρέπει στις Αγγελίες εκτός από το "διαθέσιμα για ακρόαση" να μπαίνει και το "διαθέσιμα για ενδοσκόπηση “ από δω και πέρα..

Reaction score
5
τα είχα πάρει από χρυσή ευκαιρία όπως σας είπα δεν γνωρίζω και πολλά και όταν τον έπαιρνα τηλ μου έλεγε τα τρελά του και δεν έβγαλα άκρη.

πήγα τελικά στην rois και τα πήρα αρκετά φθηνά μου πήγαν και αυτός ο κύριος πολύ ευγενικός και πρόθυμος να με εξυπηρετήσει μου έφτιαξε την μέρα!
ευχαριστώ πολύ και εσάς παιδιά γιατί χωρίς την βοήθεια σας θα με είχαν κλέψει τα άλλα καταστήματα που είχα πάρει τηλ να ρωτήσω

Reaction score
4.213
τα είχα πάρει από χρυσή ευκαιρία όπως σας είπα δεν γνωρίζω και πολλά και όταν τον έπαιρνα τηλ μου έλεγε τα τρελά του και δεν έβγαλα άκρη.

πήγα τελικά στην rois και τα πήρα αρκετά φθηνά μου πήγαν και αυτός ο κύριος πολύ ευγενικός και πρόθυμος να με εξυπηρετήσει μου έφτιαξε την μέρα!
ευχαριστώ πολύ και εσάς παιδιά γιατί χωρίς την βοήθεια σας θα με είχαν κλέψει τα άλλα καταστήματα που είχα πάρει τηλ να ρωτήσω
O Κύριος Σωκράτης είναι ενας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ άνθρωπος και επαγγελματίας τεχνικός.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.433
Επειδή χρησιμοποίησες την έκφραση <<Θα με είχαν κλέψει τα άλλα καταστήματα>>, που είναι βαριά, θέλω να σε ρωτήσω...
Στα καταστήματα που ρωτούσες για tweeter, έψαχνες το ίδιο ή ρωτούσες γενικά για tweeters;
Το λέω επειδή τα tweeters των Emphasis είναι πολύ φτηνά, την στιγμή που στο εμπόριο υπάρχουν μονάδες σε πολύ υψηλότερες τιμές.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.992
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas