ULTRAVIOLET DVD

Reaction score
6

Το χάζευα πριν από λιγες μέρες και έμεινα έκπληκτος από την κρυστάλλινη εικόνα του.
Μην περιμένετε να δειτε καμιά ταινιαρα που θα μείνει στο μυαλο σας για παραπάνω από 10 λεπτα μετά το τελος της.
Η εικονα της όμως είναι όλα τα λεφτά.
Προφανώς γυρισμένη ψηφιακά με λογική comic που δικαιολογεί τις υπερβολές αλλα και τα φαινομενικά ψεύτικα εφε της στις σκηνες δράσεις.
Σαν να μου φάνηκε πως αυτό το dvd στο θεμα εικονας φλερτάρισε επικίνδυνα το HD .

Η Μιλα Γιογιοβιτς χωρις κανενα ψεγαδι στο πρόσωπο της δειγμα της επεξεργασίας που εχει υποστεί και αυτή όπως και ολο το φιλμ

Κατά τα αλλά φάτε μάτια ψαριά

Σ` ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον, ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας έχει μεταλλαχτεί εξαιτίας μίας νόσου που τους μετατρέπει σε βρικόλακες. Ταυτόχρονα όμως αποκτούν και φοβερές δεξιότητες: τρομερή δύναμη, αντοχή, ταχύτητα και ευφυΐα. Οι μεταλλαγμένοι ζουν αποκλεισμένοι από τους υπόλοιπους ανθρώπους, που δεν έχουν προσβληθεί από τον ιό, και ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος μιας εμφύλιας σύρραξης καθώς η κυβέρνηση σχεδιάζει τον αφανισμό τους. Μέσα στο χάος, η Ultraviolet, μία νεαρή μεταλλαγμένη, έχει αναλάβει την προστασία ενός 9χρονου αγοριού που απειλείται με θάνατο καθώς η Κυβέρνηση θεωρεί ότι αποτελεί μία τρομερή απειλή για την ανθρωπότητα…
Από τον σεναριογράφο των επιτυχιών `Η Δοκιμασία`, `Υπόθεση Τόμας Κραόυν`, `Η Σφαίρα`.

Reaction score
7
Το συγκεκριμένο το θεωρώ πατάτα ολικής...Σενάριο γεμάτο ελλείψεις,υπερβολικές ερμηνείες...Τσάμπα και το 1,5 ευρώ στο βίντεο κλάμπ...

Reaction score
7
Cinemusic - Ανδρεας said:
Η Μιλα Γιογιοβιτς χωρις κανενα ψεγαδι στο πρόσωπο της δειγμα της επεξεργασίας που εχει υποστεί και αυτή όπως και ολο το φιλμ
Ηταν σα να εχει ενα φιλτρο η καμερα σε ολα τα προσωπα... που τα εκανε λιγο φλου...
Ηταν καλο, αλλα οπως το λες για κανα 10λεπτο...
Παντως ειχε φοβερες "χορογραφιες" παλης.... Επισης μου αρεσε αυτο το γκατζετακι της τεχνητης βαρυτητας στη μοτοσυκλετα - Δεν πεφτεις με τιποτα λεμε....

και η Milla θεα και σωματαρα ....

Reaction score
3
Αν κοιτάξετε το πίσω εξώφυλλο της ταινίας θα δείτε ότι αναφέρει σε κάποιο τετραγωνάκι (εκεί που βάζουν τα χαρακτηριστικά): "mastered in High Definition".
Δεν γνωρίζω τι ακριβώς εννοούν. Προφανώς η ταινία στο DVD έχει εγγραφεί από την HD έκδοση με downscale σε 576. Αν ξέρει κάποιος ας μας διαφωτίσει. Πάντως θα δείτε κι άλλες ταινίες που θα αναφέρουν το παραπάνω στο εξώφυλλό τους. To σίγουρo είναι πως έχουν καλύτερη εικόνα από αυτές που δεν είναι "mastered in High Definition".

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Μην περιμένετε να δειτε καμιά ταινιαρα που θα μείνει στο μυαλο σας για παραπάνω από 10 λεπτα μετά το τελος της.
Εμένα μου έμεινε για περίπου 10 λεπτά από την... αρχή της. :lol: :lol: :lol:

Τρελή μούφα :lol:

Reaction score
6
Η ταινια είναι γυρισμένη ψηφιακά ( δηλαδή όχι με film ) και η μεταφορά εχει γίνει από την ψηφιακή κοπια και όχι από την μεταφορά της σε φιλμ .
Τελευταία θα ακουμε ολο και πιο συχνα για ταινιες που γυρίζονται με αυτό τον τρόπο .
Νομίζω πως και η τελευταία κωμωδία το A. Sadler ( Click) είναι γυρισμένη με τον ιδιο τρόπο , που σημαίνει πως η μεταφορά της σε dvd θα βγάζει μάτια

GTX

Reaction score
39
ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΦΑ!!! :D :D :D :D

Η ταινία δεν βλέπεται! Όσο για την θεά Milla δυστυχώς η επεξεργασία που έχει υποστεί την έχει κάνει να φαίνεται φατσικά αγνώριστη στην ταινία :shock: :shock:
Δεν πα να'χει τρελή εικόνα εγώ δε μπορώ να βρώ ουτέ ένα καλό λόγο να πω για τη συγκεκριμένη ταινία :D

VG

Reaction score
0
Η ταινια είναι γυρισμένη ψηφιακά ( δηλαδή όχι με film ) και η μεταφορά εχει γίνει από την ψηφιακή κοπια και όχι από την μεταφορά της σε φιλμ .
Τελευταία θα ακουμε ολο και πιο συχνα για ταινιες που γυρίζονται με αυτό τον τρόπο .
Νομίζω πως και η τελευταία κωμωδία το A. Sadler ( Click) είναι γυρισμένη με τον ιδιο τρόπο , που σημαίνει πως η μεταφορά της σε dvd θα βγάζει μάτια
Κωμωδια σε HD;Αδιαφορο.

Reaction score
0
Μπορει να μην εχει υποθεση αλλα βλεπεται ανετα. Πολυ πιο ανετα παντως απο το Syriana που ειδα κανενα τεταρτο και ακομα καμια ωρα στο ff 20Χ και το παρατησα , και πηρε και Οσκαρ (βαρεμαρας σιγουρα παντως).

Συμφωνω απολυτα με τα σχολια για την εικονα του Ultraviolet. Ειναι εκπληκτικη και σε καθαροτητα και σε χρωματα και σε "γυαλαδα". Να προσθεσω οτι ειναι ακομα πιο παραξενο τα πολυ λιγα MB που καταλαμβανει η ταινια (3GB και κατι ). Φαινεται εχει εξελιχθει πολυ και η μετατροπη σε mpeg2

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης