Unfaithful - Απιστη ( 2002)

Reaction score
6

[FONT=Verdana,Arial][FONT=Verdana,Arial]Υποθεση
Στη σύγχρονη Νέα Υόρκη μια γυναίκα που ζει στα προάστεια με το σύζυγό της και με το γιο της γνωρίζεται με ένα νεαρό Γάλλο μεταπράτη βιβλίων. Θα παραμερίσει τους πρώτους δισταγμούς και θα προχωρήσει σε μια σχέση πάθους, αγνοώντας ότι ο άνδρας της έχει βάλει ντετέκτιβ να την παρακολουθεί.

[/FONT]
[/FONT] Την ανακάλυψα στο Alter κατα λαθος (αν και ειχα ακούσει καλα λογια στο παρελθον ειχα αμελήσει να την δω) και κόλλησα πολυ ευκολα απο το πρώτο λεπτο.

Η άπιστη οπως τιτλοφορείται στα ελληνικά ειναι ριμεικ του La Femme Infidele του Κλοντ Σαμπρόλ 1968 ( Γαλλικής παραγωγης).
Ο Adrian Lyne σκηνοθετης των 9 1/2 Weeks , Fatal Attraction , και Lolita
καταπιάνεται παλι με παρόμοιας υφής θέμα.

Το πάθος και οι συνέπειες του.

Δεν εχω λόγια για αυτήν την ταινία που προσωπικά μου αρεσε πάρα πολύ αν και στεναχωρήθηκα από το θέμα της.
Γενικα αυτου του ειδους οι ταινίες όταν καταφέρνουν να είναι τοσο αληθινές και καταπιάνονται με μια ιστορία που θα μπορούσε να συμβεί στο καθένα , μου προκαλούν θλίψη.
Θλιψη που καταφερε βέβαια εκτος από την μαεστρία του Adrian Lyne να μεταδώσει και η Νταιάν Λέιν με την εξαιρετική της ερμηνεία.

Για το ειδος της 9/10 και σίγουρα με διαφορά πολύ καλύτερο από το Fatal Attraction.

Μούσκεμα από τον ιδρώτα εγινα μεχρι να τελειώσει...

Παιζουν Richard Gere, Diane Lane, Olivier Martinez, Erik Per Sullivan, Myra Taylor, Chad Lowe

Όση δεν την ειδατε στην βραδινή ζωνη του Alter ( που συχνα εχουν καλες επιλογες στις ταινίες που προβάλουν) σπεύστε να την προμηθευτείτε από το βιντεο κλαμπ της γειτονιας σας .
Αξίζει τον κοπο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.197
Members
38.668
Νεότερο μέλος
Dragon