Unico SE

Status
Not open for further replies.
Μηνύματα
942
Reaction score
265
Πωλειται ο ενισχυτης του τιτλου σε εξαιρετικη κατασταση με προενισχυτη phono mm/mc περιλαμβανεται μανουαλ και το ξυλινο remote control .Επισης εχει πανω λαμπες EH ecc82 Gold καινουργιες και με ασφαλεια στη τροφοδοσια του ρευματος hi end της SR Τιμη 1100 και ειναι συζητησιμη,ευχαριστω!
 

Μηνύματα
942
Reaction score
265
Επειδη η αγγελια ειχε ξαναανεβει πριν μερικους μηνες και η τιμη ειχε καταληξει στα 900 ευρω,θα τον δωσω σε αυτη τη τιμη που ειναι και η τελικη,για να συντομευσω την πιθανη πωληση του.Δεν θα υπαρξει σε καμια περιπτωση παραιτερω μειωση σε μηχανημα αξιας σχεδον 2.500 ευρω!Ευχαριστω.
 

Μηνύματα
942
Reaction score
265
Ποτε μην λες ποτε ,παντα σοφη αυτη η κουβεντα:),αντε ενα 10 τα εκατο κατω ,χωρις ομως την την ασφαλεια της synergistic research ,με την δικια του επανω!Επισης ο ενισχυτης ειναι πρωτο χερι,και δεν χρεαιζεται καμια αλλαγη στους πυκνωτες,εχουν γινει μετρησεις και ειναι σε αριστη λειτουργικη κατασταση.Στα 810 ευρω ειναι σκοτωμα!!!
 




Μηνύματα
942
Reaction score
265
Η αγγελία ισχύει,να επισημάνω οτι ειναι δεκτή η ακρόαση στο χώρο του ενδιαφερόμενου αγοραστή, επίσης ο ενισχυτής είναι διαθέσιμος σε τεχνικό έλεγχο για οποιον επθυμεί την αγορά του.Και επαναλαμβανω ειναι πρώτο χέρι σε άριστη κατασταση,χωρις χτυπηματα και σημαδια.
 



Status
Not open for further replies.

Staff online

  • spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.607
Μηνύματα
2.867.675
Members
37.937
Νεότερο μέλος
Hdch
Top