Most visitors online was 8878 , on 22 Jan 2026
Ουτε 2 λεπτα ρευμα σε stand by mode καταναλωσης 0,4W? Και περιμενω εγω απο αυτο το ups να κρατησει αναμενο τον προβολεα μου σε διακοπη? :141::141:
Φοβερή λέξη!! Εξελληνισμός. Εύγε νέε μου.Γι' αυτό σας φωνάζω εδώ για να προτιμάτε, όσοι μπορείτε τουλάχιστον να δώσετε τα χρήματα για ένα καλό επώνυμο γιουπιές.
Και άμα το προφέρεις μονοκόματα (και όχι "γιού-πί-ές), είναι και γα(μπίίίπ) τις εκφράσεις!:142::142::142:Φοβερή λέξη!! Εξελληνισμός. Εύγε νέε μου.
Φοβερή λέξη!! Εξελληνισμός. Εύγε νέε μου.
Παναγιώτη ποιο browser χρησιμοποιείς;Τι να κάνω Μιχάλη μου, αφού δεν μπορώ να κάνω αλλαγή γλώσσας στο παράθυρο του μηνύματος! :141:
Αν ξεκινήσω αγγλικά μπορώ να γράψω μόνο αγγλικά, αν ξεκινήσω με ελληνικά μπορώ να γράψω μόνο ελληνικά! :111:
Δοκίμασα τα πάντα, δεν γίνεται τίποτα! Τώρα, ή εγώ κάνω τη π@π@ριά, ή ο Στράτος που μου έστησε το πισί του σπιτιού... :116:
Αν θέλεις πες μας από ποιο μαγαζί και πόσο και εάν δίνει ημίτονο το μοντέλο που πήρες. Θέλω να κάνω σύγκριση με τις τιμές του Multirama που βρήκα μερικά μοντέλα MGE, μόνο που κανείς τους εκεί μέσα δεν ήξερε αν δίνουν τετραγωνικό παλμό ή ημίτονο (τι είναι αυτό???:141Τελικά πήρα ενα MGE 500w. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω κι εγώ τις εντυπώσεις μου.
Παναγιώτη ποιο browser χρησιμοποιείς;
Η καλύτερη αναβάθμιση που έχω να σου προτείνω για τον IE, είναι αντί γι' αυτόν, να χρησιμοποιείς το Firefox.Δημήτρη, χρησιμοποιώ Internet Explorer έκδοση 7.0.5730.11. Λες να θέλει αναβάθμιση; :137:
Συμφωνώ απόλυτα και μην ξεχάσεις να προσθέσεις το δωρεάν Ελληνικό ορθογραφικό λεξικό (add on). Πολύ χρήσιμο!Η καλύτερη αναβάθμιση που έχω να σου προτείνω για τον IE, είναι αντί γι' αυτόν, να χρησιμοποιείς το Firefox.