upsampling dac

Z

Zdimis

Guest
Δηλαδη ενα dac που κανει upsampling οπως το xindak 8 που μουρχεται για υποστηριξη σε κατι nos υλοποιησεις με chipακια 30ετιας των ως τωρα πηγων μου ετσι για διανθηση....)με αυστηρα 16/44 αρχεια θα παταω ενα κουμπι κ θα μεταμορφωνεται το θεμα ???ηνχρειαζεται αρχεια οχιμ16/44 αλλα 96 192 κλπ??Πωωω αν γινεται το πρωτο θα πεφτει πολυ hifi λουσο φοβαμαι.

Z

Zdimis

Guest
αυτο το upsampling κουμπι που απο 24/96 παει 24/192 διαφοροποιεί τον ηχο και στα απλά 16/44 αρχεία? -αυτη ειναι η ερωτηση(οχι η oversapling λειτουργεια που ενα τετοιας αρχιτεκτονικης κατασκευης dac ουτως η αλλως κανει )

Z

Zdimis

Guest
Μετα απο δυο βδομαδες με το upsampling dac της xindak dac8 εχω να πω οτι πατας το κουμπι με υλικο 16/44 ¡ κ απο 24/96 παει 24/192 κ ο ηχος ανοιγει μαζι με τη σκηνη ,το μπασσο σφιγγει ,οι φωνες μειωνονονται σε μεγεθος μαζι με τις μεσαιες που προβαλλονται λιγοτερο αλλα ειναι πολυ πιο διαφανες με πιο τρισδιαστατη αισθηση κ πιο εκτεταμενα πριμα. ΑΛΛΑ ολα αυτα σοφα δοσμενα να μην καταντουν την ωρα που φτανουν στα αυτια σου ψευτικα κουραστικα αλλα αερατα , ικανοτητα περιγραφης χωρων και διαστασεων αυτων απο αλλο πλανητη κ περιγραφη αντηχησεων μικροφονων γλαφυροτατη- στο jazz at the pawnshop κραταγα σαγονι .Το προτιμω πατημενο το κουμπι του upsampling.(κι ολα αυτα με μια προκαταληψη υπερ του nos audio nirvana dc1 που ηταν οτι καλυτερο ειχα ακουσει με το πενιχρο μου budget αλλα αγαπουσα τον ηχο του ) που με μια μυσταγωγια βετερανου περασε στο τριπαθιο συστημα.(Απομτη λαμπατη εξοδο αυτα

Last edited by a moderator:

D

deleted user 10898

Guest
Βγες απο το δωμάτιο και ζητά απο την γυναίκα να πατήσει το κουμπάκι τυχαία 5-6 φορές.
Ξαναμπές και άκου. Γράψε σε ένα χαρτάκι αν ειναι ον η οφ το upsampling και μετά κοίτα το κουμπάκι.
Καντο 10 φορές. Αν βρεις πάνω απο 7 ισχύει. Αλλιώς placebo.

Z

Zdimis

Guest
εχει γινει 40 φορες αυτο που λες προκειται εξαλλου για μεγαλη διαφοροποιηση στη μουσικη παρουσιαση,ειμαι οπαδος των τυφλων τεστ καθως πιστευω στη ιδεοληψια την οποια φροντιζω να αποκλεισω δια της μεθοδου ....τυφλομυγα .Αλλη παρουσιαση ,διαφοδετικη πηγη σαν να λεμε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.620
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75