USB 2.0 Audio Interface (Dac)

Reaction score
54
Emu 0204 usb κάρτα ήχου. (USB 2.0 Audio Interface)

Πριν κατηγορηθώ ότι έβαλα παραπλανητικό τίτλο (Dac), ή ότι έβαλα την αγγελία σε λάθος σελίδα, ενώ θα έπρεπε να την βάλω στους υπολογιστές, θέλω να κάνω σαφές, ότι ανεξάρτητα από τη φύση της η κάρτα είναι ένα πολύ (μα πολύ αξιόλογο) usb dac και ότι αυτή ήταν και η μοναδική της χρήση εκ μέρους μου. Θεωρώ ότι η ποιότητα του ήχου που αποδίδει της δίνει μια θέση στην κατηγορία "Πηγές" και ότι βάζει κάτω πολλά αμιγή dac υπερπολλαπλάσιας τιμής.

Η κάρτα αναπαράγει αρχεία 24-bit/192kHz, συνεργάζεται άψογα με wasapi (Foobar), δουλεύει σε xp, vista, win7 32/64 bit και σε mac osx. Βασίζεται στο κορυφαίο dac chip της AKM (AK5385) και διαθέτει και ενισχυτή ακουστικών class A. Επίσης έχει και unballanced εξόδους (σε jack).
Τιμή: 80 ευρώ.

Τρέχουσα τιμή στο thomman.de 129 euro
http://www.thomann.de/de/emu_0204_usb.htm
Υπάρχει Ελληνικό κατάστημα ,που υποτίθεται ότι την δίνει 92 ευρώ, μόνο που εδώ και πολλούς... μήνες στην ιστοσελίδα του αναγράφει "expected soon"...

http://www.creative.com/emu/products/product.aspx?pid=20347

Reaction score
11.745
Τί διαφορά έχει αυτή σε σχέση με την Tracker pre (την οποία έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος) μήπως ξέρεις;
Θέλω να την προτείνω σε φίλο για αυτό ρωτάω.

Reaction score
54
Απάντηση: USB 2.0 Audio Interface (Dac)

Πέτρο δεν την είχα υπόψη μου στην εκδοχή που αναφέρεις. Πάντως από μια ματιά που έριξα στον ιστότοπο της Emu δεν είδα καμία διαφορά.
Εδώ είναι η tracker pre http://www.creative.com/emu/products/product.aspx?category=610&pid=17511
και πιο πάνω στο τέλος της αγγελίας μου έχω τη διεύθυνση της 0204. Αν θες δες και συ.

Ρίχνοντας μια δεύτερη ματιά βλέπω ότι η δική σου δίνει έμφαση στο προενισχυτικό της στάδιο, έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργήσει και σαν standalone προενισχυτής μικροφώνου.

Reaction score
54

Η αγγελία ακυρώνεται για να μην κουράζω τον διαχειριστή να την ....κατεβάζει, κατόπιν συννεονοήσεως με εξωγήινους.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.627

Γιάννη συγνώμη αλλά το να γράφεις την μια "κρατείται" και την άλλη "ισχύει ξανά" μόνο ως έμμεσο up μπορούμε να το εκλάβουμε.
Ούτε εξωγήϊνοι ούτε καλλικάντζαροι.

Reaction score
5.876

Γιάννη συγνώμη αλλά το να γράφεις την μια "κρατείται" και την άλλη "ισχύει ξανά" μόνο ως έμμεσο up μπορούμε να το εκλάβουμε.
Ούτε εξωγήϊνοι ούτε καλλικάντζαροι.
Mιχαλη την καρτα ηταν να την παρω εγω,γιαυτο και ο Γιαννης εγραψε "κρατειται"

Reaction score
54

Μιχάλη συγνώμη για την έκφραση , αν θες διέγραψέ την (που καλό θα ήταν). Σε εκτιμώ από τα γραφόμενά σου ως τον καλύτερο άνθρωπο (τώρα θα πουν ότι σε γλείφω, γι αυτό διεγραψέ τα όλα καλύτερα) και δεν σου ταιριάζουν αυτά που έγραψα, απλά καμιά φορά γράφω εκνευρισμένος.

Όντως η κάρτα κρατήθηκε, έγινε ένα μπέρδεμα ξανακρατήθηκε. Δεν είχα πρόθεση να κάνω απ. Εξάλλου ξέρω από παλαιότερες αγγελίες ότι αυτός που ενδιαφέρεται ψάχνει και πάει και 10 σελίδες πιο πίσω.
Γιάννη σε ευχαριστώ για την παρέμβαση.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.627

Γιάννη κανένα πρόβλημα πες ότι θέλεις, αλλά μετά από 4 συνεχόμενα "κρατείται" - "ισχύει ξανά" όλοι είναι καχύποπτοι.
Γι΄αυτό τα έσβησα.
Το έχουμε και λίγο στο αίμα μας την πονηριά, οπότε σκεφτόμαστε κάπως καχύποπτα.

Reaction score
54

Μιχάλη προτίμησα να σου ζητήσω δημόσια συγνώμη και όχι με π.μ ,για να δείξω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι την εννοούσα και ειλικρινά σε καταλαβαίνω.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.841
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo