Usb Flash Disc ή Σκληρό Δισκο?

Reaction score
0

Είναι το ερώτημα που εύλογα προκύπτει όταν παρουσιάζονται προϊόντα όπως το εικονιζόμενο Matsunichi portable USB storage που έχει χωρητικότητα 12GB....

Reaction score
3
Καλό φαίνεται, αλλά 12 GB ενός flash είναι λίγα να τα συγκρίνει κανείς με τα minimum 80 που διατίθενται για εσωτερικό σκληρό.
Αν προτεραιότητα είναι η φορητότητα, τότε σίγουρα αξίζει το flash.
Αν η χωρητικότητα, τότε σίγουρα ο εσωτερικός ή και εξωτερικός σκληρός.

Reaction score
5
Δεν ξέρω αν έχουμε καταλάβει το ίδιο, αλλά το εν λόγω προϊόν ΕΙΝΑΙ σκληρός δίσκος! Είναι οι μικροί, 1 ίντσα νομίζω. Microdrive το έλεγε η IBM. Έχω ένα.
Αν παρατηρήσετε την διαφήμιση, λέει "3600 rpm".

Οπότε ο φίλος kiteman πιστεύω ρωτάει αν αξίζει αυτό ή κάτι αντίστοιχο σε flash.

Πιστεύω ότι σε διάρκεια και αξιοπιστία μια flash θα βγει καλύτερη. Γιαυτό είναι και ακριβότερες στην αγορά. Και στο πλυντήριο μπορείς να την βάλεις (δεν το προτείνω) και πιθανότατα θα παίζει μετά. Με το Microdrive δεν είχα ποτέ πρόβλημα, αλλά δεν το έκανα και γιο-γιο με το έδαφος για να δω αν αντέχει. Θέλει παραπάνω προσοχή απλά.

Reaction score
0
Απάντηση: Usb Flash Disc ή Σκληρό Δισκο?

Δειτε και τιμη απο Ελληνικο e-shop 12GB 123.64 €.
Μπηκα στο site της ςταιριας αλλα δεν αναφερει πουθενα οτι ειναι microdrive...ουτε rpm nothing.

Reaction score
0
ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΞ. ΔΙΣΚΟΥΣ 320gb ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ. ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΕΥΡΩ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ.................

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.888
ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΞ. ΔΙΣΚΟΥΣ 320gb ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ. ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΕΥΡΩ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ.................
Μην ξεχνάς, όμως, τις φυσικές διαστάσεις που έχει αυτό το μηχανάκι, και το πόσο λίγη ισχύ καταναλώνει από τη μπαταρία του λαπτοπίου. Λίγη προσπάθεια ακόμα και θα γίνει μέχρι και σκουλαρίκι, χε, χε, χε...

Reaction score
0

Reaction score
5
Κώστα, είσαι σίγουρος ότι μιλάς για το ίδιο πράγμα; Μιλάμε για Matsunichi Mobiledrive εδώ. Αυτό που είδες της Trekstor είναι όντως flash! Αλλά δεν είναι αυτό που ξεκίνησε ο kiteman το thread! Λέω και εγώ...μόλις βγήκε στην CES, και το έχει ελληνικό μαγαζί!; Παγκόσμιο ρεκόρ! :p

Έχω χάσει κάτι; :-?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.746
Members