dapost
Rehdeko & Harbeth lover
- Reaction score
- 11.606
Epson Ls650;
Άλλος καλύτερος;
Άλλος καλύτερος;
Το vodafon tv χρειάζεται σύνδεση με κεραία για να δείς τα κανάλια, ενώ -αν θυμάμαι καλά- το cosmote tv μέσω ιντερνετ.Αν καταλαβαίνω αυτά που διαβάζω, μπορεί κάποιος να βλέπει τα μεγάλα Ελληνικά κανάλια μέσω του Android TV που έχει ο Epson, χωρίς σύνδεση με κεραία, σωστά;
Τα διάφορα συνδρομητικά vodafone , cosmote TV κλπ., προσφέρουν τα μεγάλα Ελληνικά κανάλια;
Ελπίζω να ισχύει κάτι από τα παραπάνω και να μη χρειάζεται έξτρα tv tuner/dongle για να λειτουργεί ο Epson ως τηλεόραση.
Μέσω cosmote app ή αποκωδικοποιητή? Αλλάζουν τα κανάλια με το τ/κ της TV ή του αποκ/τή;Στο Cosmote που έχω μέσω web όλα τα κανάλια είναι μέσα. Δεν έχω κεραία.
Το έχω και στο app στο κινητό και στο Shield. Έχω και αποκωδικοποιητή Cosmote αλλά δεν τον δουλεύω πλέον. Remote από Shield.Μέσω cosmote app ή αποκωδικοποιητή? Αλλάζουν τα κανάλια με το τ/κ της TV ή του αποκ/τή;
Αν καταλαβαίνω αυτά που διαβάζω, μπορεί κάποιος να βλέπει τα μεγάλα Ελληνικά κανάλια μέσω του Android TV που έχει ο Epson, χωρίς σύνδεση με κεραία, σωστά;
Τα διάφορα συνδρομητικά vodafone , cosmote TV κλπ., προσφέρουν τα μεγάλα Ελληνικά κανάλια;
Ελπίζω να ισχύει κάτι από τα παραπάνω και να μη χρειάζεται έξτρα tv tuner/dongle για να λειτουργεί ο Epson ως τηλεόραση.
Παίζουν και με νορμάλ οθόνη. Αλλά έχεις δίκιο, για να πάρει τα μέγιστα από αυτόν, και να τον χρησιμοποιεί και ως TV (δηλαδή και με ambient light/daylight) θέλει μια ALR οθονούλα.Δεν θέλω να το παίξω πονηρός αλλά μια ερωτηση
Δεν υπάρχει δυνατότητα πχ του Epson 9400 ??
Κανένας ust δεν πλησιάζει καν την απόδοση του σε αυτά τα χρήματα
Επίσης πρέπει να υπολογίζεις και την αγορά ειδικής οθόνης με το συγκεκριμένο είδος προβολέα έτσι ;
Αν συνδεθεί apple tv 4k που έχει dolby vision στον Epson λύνεται το πρόβλημα ή όχι;Αν δεν την έχεις δει, η κριτική του mondoprojos για τον συγκεκριμένο (την έχει και στα αγγλικά πιο κάτω)
![]()
Σε αυτά τα λεφτά δίνει καλύτερη κριτική στον Hisense PL1 , κυρίως γιατί έχει Dolby Vision και HDR-10+, καλύτερο contrast και γιατί ο Epson δεν έχει δυνατότητες καλιμπραρίσματος εικόνας
Ο οποίος υπάρχει και σε πολύ καλή τιμή στο Amazon.de βλέπω
Ο @billpeppas είναι πιο ειδικός αλλά νομίζω όχι. Πρέπει να το υποστηρίζει και η πηγή και ο προτζέκτορας αν καταλαβαίνω καλά. Στον δικό μου τουλάχιστον με πηγές dolby vision δεν παίζει.Αν συνδεθεί apple tv 4k που έχει dolby vision στον Epson λύνεται το πρόβλημα ή όχι;
Είμαι προκατειλημμένος αλλά λάμπα για προτζέκτορα που προορίζεται για αντικατάσταση τηλεόρασης, που αν καταλαβαίνω καλά θέλει να κάνει ο @dapost, και όχι για περιστασιακές προβολές ταινιών, δεν θα έπαιρνα. Υψηλή κατανάλωση ρεύματος, γρήγορη φθορά λάμπας.Δεν θέλω να το παίξω πονηρός αλλά μια ερωτηση
Δεν υπάρχει δυνατότητα πχ του Epson 9400 ??
Κανένας ust δεν πλησιάζει καν την απόδοση του σε αυτά τα χρήματα
Επίσης πρέπει να υπολογίζεις και την αγορά ειδικής οθόνης με το συγκεκριμένο είδος προβολέα έτσι ;
Πες τους πως σ'αυτα τα λεφτά, προβολέα συν πανί συν τζιμπραγκαλα, αντί του ουστ'αποδώ, καλύτερη λύση είναι τηλεόραση.Η αγορά δεν αφορά εμένα.
Ο ust θα έχει μικρή χρήση, παρουσιάσεις και ψυχαγωγία.