Ust μέχρι 2500 ευρω

Reaction score
176
Αν δεν την έχεις δει, η κριτική του mondoprojos για τον συγκεκριμένο (την έχει και στα αγγλικά πιο κάτω)

Σε αυτά τα λεφτά δίνει καλύτερη κριτική στον Hisense PL1 , κυρίως γιατί έχει Dolby Vision και HDR-10+, καλύτερο contrast και γιατί ο Epson δεν έχει δυνατότητες καλιμπραρίσματος εικόνας

Ο οποίος υπάρχει και σε πολύ καλή τιμή στο Amazon.de βλέπω :)

Last edited:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.606
Ο Hisense βλέπω συνδέεται με κεραία, ο Epson όχι.
Επίσης, ο Epson δεν έχει netflix app.
Τί χρειάζεται για να βλέπει κάποιος TV και Netflix με τον Epson;

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.606
Αν καταλαβαίνω αυτά που διαβάζω, μπορεί κάποιος να βλέπει τα μεγάλα Ελληνικά κανάλια μέσω του Android TV που έχει ο Epson, χωρίς σύνδεση με κεραία, σωστά;

Τα διάφορα συνδρομητικά vodafone , cosmote TV κλπ., προσφέρουν τα μεγάλα Ελληνικά κανάλια;

Ελπίζω να ισχύει κάτι από τα παραπάνω και να μη χρειάζεται έξτρα tv tuner/dongle για να λειτουργεί ο Epson ως τηλεόραση.

Reaction score
3.987
Αν καταλαβαίνω αυτά που διαβάζω, μπορεί κάποιος να βλέπει τα μεγάλα Ελληνικά κανάλια μέσω του Android TV που έχει ο Epson, χωρίς σύνδεση με κεραία, σωστά;

Τα διάφορα συνδρομητικά vodafone , cosmote TV κλπ., προσφέρουν τα μεγάλα Ελληνικά κανάλια;

Ελπίζω να ισχύει κάτι από τα παραπάνω και να μη χρειάζεται έξτρα tv tuner/dongle για να λειτουργεί ο Epson ως τηλεόραση.
Το vodafon tv χρειάζεται σύνδεση με κεραία για να δείς τα κανάλια, ενώ -αν θυμάμαι καλά- το cosmote tv μέσω ιντερνετ.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.606
Στο Cosmote που έχω μέσω web όλα τα κανάλια είναι μέσα. Δεν έχω κεραία.
Μέσω cosmote app ή αποκωδικοποιητή? Αλλάζουν τα κανάλια με το τ/κ της TV ή του αποκ/τή;

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.840
Μέσω cosmote app ή αποκωδικοποιητή? Αλλάζουν τα κανάλια με το τ/κ της TV ή του αποκ/τή;
Το έχω και στο app στο κινητό και στο Shield. Έχω και αποκωδικοποιητή Cosmote αλλά δεν τον δουλεύω πλέον. Remote από Shield.

Reaction score
176

Έχω Chromecast with Google TV συνδέσει με τον προτζέκτορά μου. Υπάρχουν εφαρμογές με ελληνικά κανάλια που ουσιαστικά μαζεύουν και προβάλουν τα web feed των ελληνικών καναλιών. Όμως δεν βλέπεις όλο το περιεχόμενο - διαφημίσεις και κάποια άλλα τα κόβουν λόγω δικαιωμάτων.

Επίσης, ακόμα και με το τηλεκοντρόλ του Chromecast with google tv το ζάπινγκ δεν είναι ιδανικό.

Η ποιότητα της εικόνας είναι χαμηλότερη επίσης.

Εναλλακτικά, κάποια κανάλια , πχ ΕΡΤ, ANT1 έχουν τις δικές τους εφαρμογές, αλλά όχι όλα. Σε αυτά η εικόνα είναι οκ.

Οπότε αν θέλεις να βλέπεις κανάλια ελεύθερης εκπομπής ή tuner ή προτζέκτορα με ενσωματωμένο εγώ το συστήνω. Εγώ τελικά αγόρασα - δεν το χρησιμοποιώ συχνά αλλά κάποιες φορές όταν θέλω να δω κάτι με καλή ποιότητα, πχ αγώνα ή ταινία.

Reaction score
5.996
Δεν θέλω να το παίξω πονηρός αλλά μια ερωτηση
Δεν υπάρχει δυνατότητα πχ του Epson 9400 ??
Κανένας ust δεν πλησιάζει καν την απόδοση του σε αυτά τα χρήματα
Επίσης πρέπει να υπολογίζεις και την αγορά ειδικής οθόνης με το συγκεκριμένο είδος προβολέα έτσι ;

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
8.594
Επίσης πρέπει να υπολογίζεις και την αγορά ειδικής οθόνης με το συγκεκριμένο είδος προβολέα έτσι ;
Παίζουν και με νορμάλ οθόνη. Αλλά έχεις δίκιο, για να πάρει τα μέγιστα από αυτόν, και να τον χρησιμοποιεί και ως TV (δηλαδή και με ambient light/daylight) θέλει μια ALR οθονούλα.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.606
Αν δεν την έχεις δει, η κριτική του mondoprojos για τον συγκεκριμένο (την έχει και στα αγγλικά πιο κάτω)

Σε αυτά τα λεφτά δίνει καλύτερη κριτική στον Hisense PL1 , κυρίως γιατί έχει Dolby Vision και HDR-10+, καλύτερο contrast και γιατί ο Epson δεν έχει δυνατότητες καλιμπραρίσματος εικόνας

Ο οποίος υπάρχει και σε πολύ καλή τιμή στο Amazon.de βλέπω :)

Αν συνδεθεί apple tv 4k που έχει dolby vision στον Epson λύνεται το πρόβλημα ή όχι;

Reaction score
176
Αν συνδεθεί apple tv 4k που έχει dolby vision στον Epson λύνεται το πρόβλημα ή όχι;
Ο @billpeppas είναι πιο ειδικός αλλά νομίζω όχι. Πρέπει να το υποστηρίζει και η πηγή και ο προτζέκτορας αν καταλαβαίνω καλά. Στον δικό μου τουλάχιστον με πηγές dolby vision δεν παίζει.
Είμαι προκατειλημμένος αλλά λάμπα για προτζέκτορα που προορίζεται για αντικατάσταση τηλεόρασης, που αν καταλαβαίνω καλά θέλει να κάνει ο @dapost, και όχι για περιστασιακές προβολές ταινιών, δεν θα έπαιρνα. Υψηλή κατανάλωση ρεύματος, γρήγορη φθορά λάμπας.

Last edited:

Reaction score
5.703
Βρε ust με τον προτζέκτορα, μόνο προβλήματα είναι.

Πάρε μια LG 83άρα OLED σειράς G με 4 χιλιάρικα να σε δει κι ο Θεός. Αφού τηλεόραση θέλεις.

Last edited:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.840
Και εγώ μεταξύ UST και TV.... 1000% ΤV. Τώρα το τι θα είναι η τσέπη το αποφασίζει, κυρίως.

Dapost περίμενε και τις νέες Hisense που θα έρθουν. Λένε ότι και οι μεγάλες θα έχουν πολύ καλές τιμές.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.606
Η αγορά δεν αφορά εμένα.

Ο ust θα έχει μικρή χρήση, παρουσιάσεις και ψυχαγωγία.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.648
Η αγορά δεν αφορά εμένα.

Ο ust θα έχει μικρή χρήση, παρουσιάσεις και ψυχαγωγία.
Πες τους πως σ'αυτα τα λεφτά, προβολέα συν πανί συν τζιμπραγκαλα, αντί του ουστ'αποδώ, καλύτερη λύση είναι τηλεόραση.

Όπως το'γραψε ο Άλεξ από πάνω. 1000% TV.
Και μια ηχομπαρα από κάτω, κι έγιναν άνθρωποι.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.606
Δεν μεταφέρεται η ΤιΒι ούτε επαρκεί το μέγεθος εικόνας (για παρουσιάσεις).

*Ο UST θα έχει μικτή (και όχι μικρή) χρήση.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.606
Τελικά τί να πω στο φίλο χωρίς πρόσβαση;
Να πάρει τον Epson;
Υπάρχει άλλος καλύτερος;
Θέλει να αγοράσει αποκλειστικά από Ελλάδα.

Reaction score
6.661
Όταν ζητάμε καλό είναι να ξεκαθαρίζουμε την χρήση .
Dolby vision ,ταινίες gaming , αθλητικά , παρουσιάσεις τι και πόσο ;
Πληροφοριακά σχεδόν όλοι οι Κινέζοι παίζουν καλύτερα από αυτόν :D αλλά είναι Κινέζοι...
Επίσης dolby vision από d vision σαν υλοποίηση ,όπως και οποίο dtm διαφέρει από προβολέα σε προβολεα.
Επειδή είναι λίγοι οι χρήστες εντός Ελλάδας ότι feedback παίρνουμε εινσι από το εξωτερικό, κυρίως σε θέματα αξιοπιστίας κλπ ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.086
Members
38.648
Νεότερο μέλος
thanos117