Ust μέχρι 2500 ευρω

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
10.021
Έναν Benq των 1400 ευρώ, που έχω τουλάχιστον 6 χρόνια, τον έχω ξεσκίσει στην κυριολεξία, κάθε ημέρα 1 με 2 ώρες προβολή, και εκεί το σκυλί !!!! Απόδωση όπως ακριβώς την ημέρα της αγοράς! Ποτέ δεν έχω ασχοληθεί μαζί του, κανένα σερβίς, συντήρηση.... Αν αλλάξω μηχάνημα, στην ίδια εταιρεία πάλι!

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.608
Όταν ζητάμε καλό είναι να ξεκαθαρίζουμε την χρήση .
Dolby vision ,ταινίες gaming , αθλητικά , παρουσιάσεις τι και πόσο ;
Πληροφοριακά σχεδόν όλοι οι Κινέζοι παίζουν καλύτερα από αυτόν :D αλλά είναι Κινέζοι...
Επίσης dolby vision από d vision σαν υλοποίηση ,όπως και οποίο dtm διαφέρει από προβολέα σε προβολεα.
Επειδή είναι λίγοι οι χρήστες εντός Ελλάδας ότι feedback παίρνουμε εινσι από το εξωτερικό, κυρίως σε θέματα αξιοπιστίας κλπ ...
Είπαμε, μικτή χρήση, 50% παρουσιάσεις, 50% ψυχαγωγία (κυρίως Ελληνικά εθνικά κανάλια και streaming services Netflix, Disney, κλπ). Όχι παιχνίδια.

Dolby vision δεν ξέρω, δεν είναι χρήση, είναι feautre. Εσείς θα μου πείτε.
Έναν Benq των 1400 ευρώ, που έχω τουλάχιστον 6 χρόνια, τον έχω ξεσκίσει στην κυριολεξία, κάθε ημέρα 1 με 2 ώρες προβολή, και εκεί το σκυλί !!!! Απόδωση όπως ακριβώς την ημέρα της αγοράς! Ποτέ δεν έχω ασχοληθεί μαζί του, κανένα σερβίς, συντήρηση.... Αν αλλάξω μηχάνημα, στην ίδια εταιρεία πάλι!
Υπάρχει παρόμοιο τρέχον μοντέλο; Ποιό;

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.608
Έστειλα email στην ΕΤΥΤ να μάθω αν εισάγει hisense UST.

Reaction score
176
Τελικά τί να πω στο φίλο χωρίς πρόσβαση;
Να πάρει τον Epson;
Υπάρχει άλλος καλύτερος;
Θέλει να αγοράσει αποκλειστικά από Ελλάδα.
Αν δεν τον ενοχλεί το ότι δεν έχει tv tuner με τον περιορισμό της αγοράς από Ελλάδα δεν θα βρει κάτι ιδιαίτερα καλύτερο. Θα γλιτώσει και το rainbow effect με τον Epson

Reaction score
6.661
Με το τσιγκελι... :D
Απόσταση , περιβάλλον φωτισμός (θα μετακινείται;;)άνοιγμα ιντσες.
Οι ust έχουν μπελαλιδικο στήσιμο πολύ.
Δεν καδραρουν εύκολα.
Τεσπα, εάν μάθεις και ποια μοντέλα εισάγει γράψε.
Οι κρητικές είναι μικτες για την αντιπροσωπεία που έριξα μια ματιά πάντως σε κάτι tv.
Σαν προβολείς είναι ένα, δύο της μοντέλα πολύ καλά.
Προσωπικά τη θεωρώ ανερχόμενη δύναμη εάν συνεχίσει έτσι.
Εάν δε ενοχλεί το laser speckle μπορείς lg 715

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.136
Members
38.660
Νεότερο μέλος
nikosnatsios1989