UT3 Mods : Converting PC Mods for PS3!

Reaction score
5

Κάτι έπρεπε να γίνει. Είπαμε. Οι κονσολάδες δεν είναι σαν τους PC Gamers αλλά δεν πρέπει να τους αφήνουμε τελείως στην απ'έξω. Οχι τίποτε άλλο. Θα παραπονεθούν... :happy_9:

Το να κάνουμε δύο φορές προγραμματισμό για τα mods, δεν λέει. Και αφού η μηχανή είναι μία, το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να βρούμε τρόπο να μετατρέπουμε τα PC Mods του Unreal Tournament III για το PS3. H Epic σκέφτηκε τον τελικό καταναλωτή της, εμάς δηλαδή, και μας προσφέρει το Utility για να κάνουμε την δουλειά!

Download and Enjoy :respect:

Link! Please Click Me if you want this fine converter :happy_9:

Attachments

Reaction score
4
Παρεπιμπτοντος το εχω λιωσει το παιχνιδακι εδω και κανα 3ωρο και απλα δεν παιζεται!!!

Reaction score
5
Παρεπιμπτοντος το εχω λιωσει το παιχνιδακι εδω και κανα 3ωρο και απλα δεν παιζεται!!!
btw Θέλω πολύ να σου χώσω ενα Infraction "ΝΑ" με το συμπάθειο, που παίζεις UT3 στο PS3 και οχι στο PC και από πάνω λες οτι σ'αρεσει ενώ στο σπίτι μου με δουλεύατε με τον ανήλικο, αλλά δεν μπορώ γιατί είσαι Mod.

ΠΑΛΙΟ-ΠΣΕΙΡΑ! DIE! :cool_11:

Reaction score
4
btw Θέλω πολύ να σου χώσω ενα Infraction "ΝΑ" με το συμπάθειο, που παίζεις UT3 στο PS3 και οχι στο PC και από πάνω λες οτι σ'αρεσει ενώ στο σπίτι μου με δουλεύατε με τον ανήλικο, αλλά δεν μπορώ γιατί είσαι Mod.

ΠΑΛΙΟ-ΠΣΕΙΡΑ! DIE! :cool_11:
Βρε εσυ στο Pc τα λιωνω καμια δεκαετια τωρα απο το quake.
Ασε να χαρουμε και λιγο τοι ps3 ειδικα τωρα που παιζει super smooth με full γραφικα και επιτελους keyboard και mouse :cool_1:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas