Valkyrie (2008)

Reaction score
59
[IMGl]http://img132.imageshack.us/img132/8540/imgshowphpimagevalkyriebn3.jpg[/IMGl]
Valkyrie (2008)

Σκηνοθεσία: Bryan Singer

Σενάριο: Christopher McQuarrie, Nathan Alexander

Ηθοποιοί: Tom Cruise, Kenneth Branagh, Bill Nighy, Tom Wilkinson, Carice van Houten

Ελληνική Πρεμιέρα : 19/02/2009

O Toμ Κρουζ και ο Μπράιαν Σίνγκερ, δημιουργός των Χ-Μen και Usual Suspects, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην μεγάλη οθόνη το ιστορικό γεγονός της απόπειρας δολοφονίας του Αδόλφου Χίτλερ.

Πρόκειται για την περίφημη επιχείρηση Valkyrie, που πραγματοποιήθηκε το 1944. Μια ομάδα Γερμανών αξιωματικών, με αρχηγό τον στρατιωτικό Claus von Stauffenberg (Τομ Κρουζ),σχεδιάζει τη δολοφονία του Φίρερ, ώστε να εξασφαλίσει τη δύναμη του στρατού και να λήξει ο πόλεμος. Συνωμοσίες, προδοσίες, ίντριγκα συνθέτουν μια περιπέτεια γεμάτη σασπένς, φέρνοντας στο φως όλα τα γεγονότα και τα πρόσωπα πίσω από μια μοναδική στιγμή της ανθρώπινης ιστορίας.

Τον Κρουζ πλαισιώνουν οι Κένεθ Μπράνα ("Ο Χάρι Πότερ και η Καμάρα με τα Μυστικά") και Μπιλ Νάι ("Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Στο Τέλος του Κόσμου").

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.846
Απάντηση: Valkyrie (2008)

Κι εγώ μέτρια τη βρήκα.
Την περίμενα πιο υπερπαραγωγή κρίνοντας από το trailer που τελικά ήταν η πιο φαντασμαγορική σκηνή της ταινίας.

Reaction score
0

Μέτρια προς καλή. Είναι δύσκολο να μεταδώσεις την ένταση όταν όλοι οι θεατές γνωρίζουν το τελικό αποτέλεσμα, πάντως η σκηνή του πραξικοπήματος ήταν αρκετά καλή.

Reaction score
50
Κι εμένα δε μ' ενθουσίασε, αλλά πιστεύω κυρίως λόγω του ότι δεν είμαι ιδιαίτερα fan τέτοιου είδους ταινιών. Πάντως σαν παραγωγή τη βρήκα πολύ καλή και γενικά ήταν προσεγμένη ταινία (βέβαια ο Tom Cruise είναι εγγύηση για καλές παραγωγές αν μη τι άλλο).

Reaction score
59

Μπα δεν με ενθουσιασε !!

Πρωτα απο ολα οι εντονες σκηνες ηταν ελαχιστες. Το αποτελεσμα της αποπειρας ιστορικα ηταν γνωστο οποτε χανεται η οποιαδηποτε αγωνια.

Περιμενα πιο γεματη παραγωγη απο αυτον τον σκηνοθετη !

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Πολυ καλη, και στα 1080ρ ακομα καλυτερη:120:
Στην σκηνη της συμμαχικης επιθεσης, στην αρχη της ταινιας,
εφτασα κοντα στον χωρισμο καθως η συζυγος αισθανθηκε τις
ριπες του αεροπλανου "μεσα στο σωμα της":144:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.479

Χμ, και δε μου λέτε; Την είδατε αυθεντική, ή κατεβασμένη; Ποιο κατέβασμα δίνει το καλύτερο μπλε; Torrent, μουλάρι ή Rapidshare; Ποιο έχει τις μικρότερες διαφορές σε σχέση με το αυθεντικό ντιβιντί;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Πολυ καλη, και στα 1080ρ ακομα καλυτερη:120:
Στην σκηνη της συμμαχικης επιθεσης, στην αρχη της ταινιας,
εφτασα κοντα στον χωρισμο καθως η συζυγος αισθανθηκε τις
ριπες του αεροπλανου "μεσα στο σωμα της":144:
Συγγνωμην Ανδρεα μου και με ολο το σεβασμο που σου τρεφω (και μου τρεφεις, βεβαιως βεβαιως) αλλα αυτες οι 'ριπες' ητο εκ του αεροπλανου ή πιθανως εξ αλλης πηγης; Κι αν μεν ητο 'εξ αλλης πηγης' μακαρι και το ευχομαι, αλλα εαν ητο εξ αιτιας του αερόπλανου, τοτες, Ανδρεα μου, θελει ψαξιμο το πραγμα! Εκτος κι αν οι "χαμηλες" συχνοτητες ητο οντως πολυ ...αισθαντικες, αλλα και παλι, ημεις δια υψηλες ψαχνομεν πλεον, διοτι απο χαμηλες...ουουου, οσας επιθυμεις:138:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.154
Members
38.415
Νεότερο μέλος
kostas2025