Value for money 40"

melina

Cargo 200
Reaction score
45.579
Γεια σας φίλοι και φίλες,

ψάχνω μια τηλεόραση για τον πατέρα μου με την εξής ιδιαιτερότητα.

Εχει αφήσει ένα πλαίσιο εσοχή πάνω από τζάκι διαστάσεων 100x64 και με βάθος να χωνεύει μια led τηλεόραση. Του έδωσαν διαστάσεις για samsung από ότι καταλαβαίνω.
Το θέμα είναι ότι τις LED τις θεωρώ πολύ ακριβές ακόμα και από ότι ψιλοδιαβάζω δεν βλέπω και πολύ καλές κριτικές ή κάποια ιδιαίτερη βελτίωση σε σχέση με αυτές που λέμε LCD και οπίσθια led. Επειδή δεν τα παρακολουθώ και πολύ γι'αυτό απευθύνομαι σε σας.

Η LCD θα προεξέχει φυσικά και φοβάται μη τυχόν όταν ανοίγει το τζάκι (τύπου ενεργειακό με τζάμι) και βγει ζέστη προς τα πάνω μήπως κάνει ζημιά. Στην πλάτη έχει βάλει ισχυρά μονωτικά για να μην έχει πρόβλημα. Εγω πάλι πιστέυω ότι δεν θα έχει θέμα με ζέστη που θα προεξέχει η οθόνη μπροστά από το πλαίσιο.

Για παράδειγμα του προτείνουν την Samsung Led UE40B6000 κοντά στο χιλιάρικο ή εναλλακτικά την Samsung LCD LE40C652 σε LCD κοντά στα 900.

Εγώ λέω να του προτείνω αυτή SAMSUNG LE40C530 που βγαίνει στα 600 είναι όμως στα 50Hz.

Πιστεύετε ότι η διαφορά στις LCD από 50 στα 100Hz είναι οφθαλμοφανής και αξίζει τα 300 ευρώ παραπάνω?

Εχετε να προτείνετε κάτι άλλο που να αξίζει τα λεφτά της και να ταιριάξουμε στην περίπτωση?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Value for money 40"

Ο καλύτερος τρόπος για να δείτε αν αξίζεο η διαφορά είναι να τις δείτε απο κόντα.
Προσωπικά επειδή έχω θέμα με την κίνηση τα 100Hz σε οικονομικά μοντέλα με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
Αν η θέαση είναι κυρίως για τηλεοπτικά προγράμματα(να υποθέσω ποδόσφαιρο;) απαραιτήτως να δείτε την οποιαδήποτε τηλεόραση σε τηλεοτπικό σήμα με αγώνα πρίν την αγορά!

melina

Cargo 200
Reaction score
45.579
Εννοείς ότι τα 100Hz σε αυτά τα μοντέλα που συζητάμε δεν παίζουν καλά?

Η θέαση θα είναι τηλεοπτικό πρόγραμμα, μέσα σε αυτό και ποδόσφαιρο αλλά όχι το κυρίως θέμα, κλασσικά κυρίως ταινίες, ειδήσεις, και τέτοια.

Εννοείς να δούμε ποδόσφαιρο σε αντιπαράθεση 100 και 50 ή γενικώς?

Και αν απογοητευτούμε καλέ μου φίλε, που πάμε?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Value for money 40"

Ναι να δείτε τηλεοπτικό πρόγραμμα στα είδη που σας ενδιαφέρει κατά παραβολή σε 50 και 100Hz.Αν σας απογοητεύσουν τα 100 μένετε στα 50 και όλα καλά.
Αν απογοητευτείτε γενικώς..καλό θα ήταν να δείτε και για plasma.

Πάντως αυτό το θεματάκι με την ζέστη κοιτάξτε το λίγο καλύτερα έχοντας μια επαφή με τις αντιπροσωπιές της εκάστωτε τηλεόρασης.Πάρτε τους κάποιο τηλέφωνο ή στείλτε κάποιο e-mail να δείτε τι θα σας απαντήσουν.

Υ.Γ.Απ τα μοντέλα που έχετε αναφέρει μέχρι στιγμής θα πήγαινα στην C650.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67