Van Den Hul The First Ultimate mkII 1m RCA

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Διαθέτω το εν λόγω ζεύγος interconnect σε άριστη κατάσταση με το κουτί του στη τιμή των 240€ λόγω αλλαγής σε σειρά Select XLR της Kimber που ταιριάζει καλύτερα με το σύστημά μου. Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις.
Ευχαριστώ!

Reaction score
6
Νίκο καλησπέρα είναι το ίδιο καλώδιο που μου πρότεινες? Των 2 ετών με την ελάχιστη χρήση την τελευταία περίοδο 4-5 ωρών την ημέρα, ή άλλο?

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Ναι, αυτό που για λιγότερα απο 240€ ( πόσο μάλλον για 120€ ) προτιμώ να το βάλω να παίξει με ένα παλιό σύστημα labrina.

Last edited by a moderator:

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Καλημέρα σας. Παρακαλώ να κλείσει η αγγελία καθως θα το κρατήσω στο σύστημά μου, μετά απο κάποιες μικρές αλλαγές δείχνει να ταιριάζει τελικά και να μη χρειάζεται να το πουλήσω. Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία, όπως και να'χει!

Reaction score
3.470
Πολύ καλά έκανες και δεν τα έδωσες.
Εχω κι εγώ δύο ζεύγη VDH The First Ultimate (60cm) και παίζουν πολύ όμορφα, ειδικά όταν διασυνδέουν ψηφιακές πηγές με προενισχυτές ή ολοκληρωμένους ενισχυτές. Δεν σε κουράζουν ποτέ, χωρίς να υστερούν σε ανάλυση και δυναμικά.

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Επειδή γνωρίζω τις δυνατότητές τους, ειδικά ότι είναι πολύ αναλυτικά και επειδή το σύστημά μου απο μόνο του είναι πολύ αναλυτικό, νόμιζα ότι το παράκανα και γι'αυτό σκλήραιναν τα πρίμα. Τελικά όμως, έφταιγε το kimber hero που έχω για dac-pre ( για την ακρίβεια έφταιγα εγώ που το είχα βάλει ανάποδα και τσίριζε το καημένο ). Ευτυχώς έπεσε το μάτι μου σε μια οδηγία απο Russ Andrews για το πως συνδέονται τα παλιά hero που δεν έχουν βελάκι κατεύθυνσης και σώθηκε το παιχνίδι στα τελευταία δευτερόλεπτα. Βέβαια, κάποια στιγμή θα πάω για τα select γιατί έβγαλαν κάτι μαγευτικό κατά τη δοκιμή τους, αλλά σίγουρα έχω κερδίσει αρκετό χρόνο μέχρι να έρθει η στιγμή της απόκτησής τους. Και πάλι ευχαριστώ για τη φιλοξενία!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας