- Reaction score
- 23
Με εκατό μέτρα σωλήνα μισή ίντσα παίρνεις και τρεις δωδεκάδες μανταλάκια. Πρόσεχε μη σε γελάσει ο μπακάλης και σου δώσει πλαστικά. Τα ξύλινα μόνο κάνουν για αντικραδασμικά.
Πραγματικά μου άρεσε πολύ το σύστημά σου. Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις θα σου έλεγα να μην βιαστείς αγοράζοντας καλώδια και ματζούνια. Οταν με το καλό μετακομίσεις στο νέο σπίτι, θα έχεις όλο το χρόνο να ασχοληθεις και με το fine-tuning.Γιωργο χαιρομαι πολυ που σου αρεσε.
Απλα να τονισω οτι το συστημα ειναι στημενο χυμα στο κυμα που λενε, με καλωδια - πολυμπριζα ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ηχειο χωρις ακιδες και γενικα χωρις καθολου πειραματισμο στο στησιμο του.
Θα ηταν και περιεργο να ηταν ολα τελεια απο την πρωτη εβδομαδα.
Ααα, δεν παίζω. Θέλω βαθμολογία. :137:
...
Εγώ θα ντρεπόμουνα να ακούσω Αλεξίου γενικά... :138:- Μιχάλη, οι φωνές που βγάζει το Sarastro είναι τόσο αληθινές και τόσο ζωντανές που θα ντρέπεσαι όταν ακούς τα τραγούδια την Αλεξίου φορώντας τις πιτζάμες σου.
Aσε το πρωι με επιασε ξερεις, αυτη η φαγουρα στη τσεπη. Και λεω "Δεν μπορει να παιζω με αυτο καλωδιο ηχειων"....Πραγματικά μου άρεσε πολύ το σύστημά σου. Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις θα σου έλεγα να μην βιαστείς αγοράζοντας καλώδια και ματζούνια. Οταν με το καλό μετακομίσεις στο νέο σπίτι, θα έχεις όλο το χρόνο να ασχοληθεις και με το fine-tuning.
Μα πριν φυγει του λεω "Ριξε μου ενα ασσοδυο, τωρα που εχω παρει το κολλαει.....:142:" Αυτος αμεταπιστος. Οχι, παιζεις καλα.Και εγωωωω!!!
Ριχτε ασσους αβερτα!
Καλα εσυ ακους αλλα και αλλα....:116:Εγώ θα ντρεπόμουνα να ακούσω Αλεξίου γενικά... :138:
Μιχαλάκη πες αλεύρι... θα σου κάνω surprise εφοδο από βδομάδα... :145:
Τελικά πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το βίτσιο....:138:Aσε το πρωι με επιασε ξερεις, αυτη η φαγουρα στη τσεπη. Και λεω "Δεν μπορει να παιζω με αυτο καλωδιο ηχειων"....
Ε, πηγα τσιμπησα το Acoustic Zen Hologram για δοκιμη.
Λεω να το κρατησω.....Χαλκουδακος.....:116:
Στο 1ο σκέλος με βρίσκεις σύμφωνο.Το ασήμι και εμένα μου ακούγεται κάπως ''λαμπρό'' σε σχέση με το χαλκό.Eυχαριστω φιλε μου.
Το συμπερασμα με το προηγουμενο πειραμα με το φτηνο καλωδιο, ηταν οτι προτιμουσα το χαλκο του φτηνου καλωδιου παρα το ασημι του ακριβου.
Οποτε ειπα να παρω ενα σχετικα φτηνο καλωδιο με αγωγους χαλκου μεγαλης διατομης και με καποια εξωτερικη προστασια RF, κυριως για να μην επηρεαζει/εται απο τα διπλανα καλωδια. Δεν ειναι τιποτα extreme απο αποψη τιμης.
Ρε G.Kar...άσε τα σάπια και πέρνα στο ζουμί....Πόσο........Μπλα...μπλα...μπλα.....
Το σύστημα του Μιχάλη είναι κορυφαίο και υπεράνω κριτικής, τουλάχιστον της δικής μου κριτικής. Κατ' αρχάς εγώ διαθέτω ένα απλά καλό ηχητικό σύστημα....
Μπλα...μπλα...μπλα....
Για να μπορέσω να κρίνω το σύστημα του Μιχάλη έπρεπε αναγκαστικά να το συγκρίνω με τον ήχο που παράγουν τα ίδια τα φυσικά όργανα...μπλα...μπλα...μπλα....
Ακουσες κάποιες διαφορές, κι αν άκουσες που εντοπίζονται ;Οποτε ειπα να παρω ενα σχετικα φτηνο καλωδιο με αγωγους χαλκου μεγαλης διατομης και με καποια εξωτερικη προστασια RF, κυριως για να μην επηρεαζει/εται απο τα διπλανα καλωδια. Δεν ειναι τιποτα extreme απο αποψη τιμης.