VETR Audio PANL1: πάνελ και ανθρακονήματα

Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
19.031
Reaction score
53.529





Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Αριζόνα, το ασυνήθιστο ηχείο VETR Audio PANL1 είναι ακόμα ένα ενδιαφέρον project που λανσάρεται στο Kickstarter.

Κάθε ηχείο είναι ένα πάνελ από ανθρακονήματα με πάχος μόλις 1,3mm, ενώ οι βάσεις του είναι από ατσάλι. Ουσιαστικά ο ήχος παράγεται από ένα ειδικό μαγνητικό σύστημα και πηνίο το οποίο ενεργοποιεί το πάνελ από ανθακονήματα, κάτι αντίστοιχο δηλαδή με την τεχνολογία NXT, οπότε ο ήχος ακτινοβολείται από όλη την επιφάνεια και όχι από ένα μόνο της σημείο.

Σύμφωνα με την εταιρεία σε ένα συμβατικό ηχείο HiFi (δεν διευκρινίζει μέγεθος και είδος) η περιοχή που παράγει ήχο έχει περίπου επιφάνεια ίση με 17 τετραγωνικές ίντσες, ενώ στα VETR Audio ξεπερνά τις 132 τετραγωνικές ίντσες. Επιπλέον τα ηχεία διαθέτουν ενσωματωμένο ενισχυτή 48W, ενώ το συνοδευτικό υπογούφερ έχει ενισχυτή 60W. Η τιμή του σετ θα είναι περί τα 299 δολάρια Αμερικής ενώ η διάθεση τους θα ξεκινήσει από τον ερχόμενο Αύγουστο.


http://www.hxoseikona.gr/nea/5292-vetr_audio_panl1.html




VETR AUDIO — VETR
 


Τελευταια Μηνυματα

Staff online

  • loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.899
Μηνύματα
3.033.211
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo
Top