VHS Σε DVD

Reaction score
0
'Εχω περάσει κάποιο φιλμάκι από το βιντεό μου στο PC.
'Eκανα το σχετικό μοντάζ με Pinacle 8 και ως εδώ όλα καλά.Από εδώ και πέρα τι πρέπει να γίνει για να το περάσω σε DVD; Χρειάζομαι κάποιο άλλο πρόγραμμα; Ποιά είναι η διαδικασία; Εάν θέλει να απαντήσει κάποιος ας το κάνει λίγο αναλυτικά. Ευχαριστώ.

Reaction score
7
Και το NERO εχει πολλα εργαλεια (neroVision express) και πολυ ευκολα στη χρηση σε μορφη wizard για να γραψεις την ταινια σου σε DVD. Capture, add video files, edit, burn...

Reaction score
0
Προς κ. Γιώργο Ανδρεάδη

Κύριε Γιώργο Ανδρεάδη,έγω έχω την έκδοση του nero v.6.3.1.10
και στο nero vision express δεν μπόρεσα να βρώ το capture.Μήπως
χρειάζομαι άλλη έκδοση ή κάνω κάτι λάθος;Έαν έχετε την καλοσύνη
μπορείτε να μου απαντήσετε λίγο πιο αναλυτικά;
Ευχαριστώ

Reaction score
0
Χρυσα αφου οπως λες το εχεις επεξεργαστει με το Pinaccle 8 δεν χρειαζεσαι καποιο αλλο προγραμμα. Απλως οπως εχεις ανοιχτο το project στο pinaccle πατας εκει που λεει make movie και μετα βαζεις τις ρυθμισεις που θες ( δηλαδη αν θελεις να ο γραψεις απευθειας σε DVD η να το γραψεις πρωτα σε εναν φακελο στο pc σου για να το ελενξεις.

Reaction score
7
xrisa οπως λεει ο παναγιωτης.
Εισαι στην τελευταια φαση πριν το dvd burn.
Το Pinaccle δεν το δουλευω, οποτε...panagiotis speaking!!
Γενικοτερα το video σου ειναι στον υπολογιστη ως αρχειο το οποιο αν ειναι συμβατο με το nero και οχι σαν καποιο project του Pinaccle θα μπορεις να το διαχειριστεις και μεσω του nero, αν και πολλα προγραμματα χρησιμοποιουν το shell του nero για τις εγγραφες τους.

Υ.Γ. Ειμαστε μια 8) παρεα εδω ολοι, οποτε οι προσφωνησεις
Κύριε Γιώργο Ανδρεάδη
δεν ειναι απαραιτητες, ασε που με κανουν να νιωθω γέρος ή οτι με πηραν τα χρονια :!:

Reaction score
3
Χρύσα, σου στέλνω την πρότασή μου επειδή έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά με την επεξεργασία βίντεο στο P/C και ασχολούμαι εδώ και 7 χρόνια. Η καλύτερη λύση είναι να κάνεις το VHS capture σε μορφή αρχείου avi (DV συμπίεση) μέσω της κάρτας που διαθέτεις και μετά αφού το επεξεργαστείς (transitions, filters κ.α.) μέσα από κάποιο πρόγραμμα editing (προτείνω Premiere 6.5), μπορείς να το μετατρέψεις απευθείας από την Timeline του Premiere σε αρχείο MPEG-2. Έχω διαβάσει ότι αυτή η τακτική (απευθείας από το Timeline) έχει και την καλύτερη ποιότητα._

Reaction score
3
Χρύσα, σου στέλνω την πρότασή μου επειδή έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά με την επεξεργασία βίντεο στο P/C και ασχολούμαι εδώ και 7 χρόνια. Η καλύτερη λύση είναι να κάνεις το VHS capture σε μορφή αρχείου avi (DV συμπίεση) μέσω της κάρτας που διαθέτεις και μετά αφού το επεξεργαστείς (transitions, filters κ.α.) μέσα από κάποιο πρόγραμμα editing (προτείνω Premiere 6.5), μπορείς να το μετατρέψεις απευθείας από την Timeline του Premiere σε αρχείο MPEG-2. Έχω διαβάσει ότι αυτή η τακτική (απευθείας από το Timeline) έχει και την καλύτερη ποιότητα._

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.662
Members
38.587
Νεότερο μέλος
stratos.april