- Reaction score
- 0
Σε μερικές εβδομάδες θα μετακομίσω στο νέο μου σπίτι και αρχίζω να σχεδιάζω το σύστημα.
Δεν θα τα αγοράσω όλα με τη μία λόγω κόστους.
Θέση Α:
Ημιυπόγειο (60 τμ) -> playroom (projector & LCD +7.1 ) Εδώ θα καταλήγουν οι πηγές
Βίντεο ->(α) Επίγεια τηλεόραση (ψηφιακή αναλογική), β)Sky digital HD γ) Blue ray, δ) HTPC
Game (Pc/ps3),
Ήχος -> Πηγή Το HTPC -> Benchmark Dac1 pre-> monoblock-> 2 χωριστά ηχεία. (Τα καλά)
Θέση B: Τώρα στο ισόγειο θα έχω LCD + 5.1
Θέση Γ: Στο 1 όροφο στο υπνοδωμάτιο LCD + ασύρματα 5.1 ακουστικά
Θέση Δ: Στη ταράτσα “θερινό σινεμά με αδιάβροχα 5.1 ηχεία” + projector.
Θα ήθελα να μπορώ να βλέπω και στις 4 θέσεις όλες τις πηγές εκτός φυσικά από το Ps3.
Στη θέση Α σκέφτομαι να βάλω κάτι σαν την κατηγορία του Onkyo 875. + Roister status , Στις θέσεις Β και Δ από ένα Onkyo 605...ή κάτι πιο φτηνό
Να βάλω spliter HD και να ξεκινήσω για κάθε θέση ένα καλώδιο ΗD 1.3 (η επιλογη Sky digital HD, Blue ray, HTPC θα γίνεται από το Onkyo 875) προς κάθε θέση? Σύνολο 3 Καλώδια.
Το ζήτημα είναι πως θα ελέγχω τις συσκευές. (Extend remote control) αλλά το ΗΤPC ?..
(ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι που να “πιάνει” σε όλες τις θέσεις(Α,Β,Γ,Δ?)
Φυσικά μιλάμε για 1080p
Σκέτο σταυρόλεξο.
Δεν θα τα αγοράσω όλα με τη μία λόγω κόστους.
Θέση Α:
Ημιυπόγειο (60 τμ) -> playroom (projector & LCD +7.1 ) Εδώ θα καταλήγουν οι πηγές
Βίντεο ->(α) Επίγεια τηλεόραση (ψηφιακή αναλογική), β)Sky digital HD γ) Blue ray, δ) HTPC
Game (Pc/ps3),
Ήχος -> Πηγή Το HTPC -> Benchmark Dac1 pre-> monoblock-> 2 χωριστά ηχεία. (Τα καλά)
Θέση B: Τώρα στο ισόγειο θα έχω LCD + 5.1
Θέση Γ: Στο 1 όροφο στο υπνοδωμάτιο LCD + ασύρματα 5.1 ακουστικά
Θέση Δ: Στη ταράτσα “θερινό σινεμά με αδιάβροχα 5.1 ηχεία” + projector.
Θα ήθελα να μπορώ να βλέπω και στις 4 θέσεις όλες τις πηγές εκτός φυσικά από το Ps3.
Στη θέση Α σκέφτομαι να βάλω κάτι σαν την κατηγορία του Onkyo 875. + Roister status , Στις θέσεις Β και Δ από ένα Onkyo 605...ή κάτι πιο φτηνό
Να βάλω spliter HD και να ξεκινήσω για κάθε θέση ένα καλώδιο ΗD 1.3 (η επιλογη Sky digital HD, Blue ray, HTPC θα γίνεται από το Onkyo 875) προς κάθε θέση? Σύνολο 3 Καλώδια.
Το ζήτημα είναι πως θα ελέγχω τις συσκευές. (Extend remote control) αλλά το ΗΤPC ?..
(ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι που να “πιάνει” σε όλες τις θέσεις(Α,Β,Γ,Δ?)
Φυσικά μιλάμε για 1080p
Σκέτο σταυρόλεξο.