video on demand

Reaction score
460
Απάντηση: video on demand

Αργυρη καλημερα ειχα συνδεσει στο sub απο πισω το rca, εαν θυμασαι,με διχαλο αλλα εχθες που το εβλεπα καλυτερα ,αφου το γυρισαμε ,ειδα οτι στην μια εισοδο ελεγε in και στην αλλη out και το διχαλο εμπαινε και στα δυο.Εβγαλα το διχαλο και εβαλα το rca σκετο στην in του sub και το διχαλο το εβαλα απο την μερια του ενισχυτη,σωστα επραξα,μπορει να εχει γινει ζημιατο sub ?παντως παιζει κανονικα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

καλημερα, ζημια δεν γινεται (κατα λαθος ο εχω κανει και εγω πιο παλια).Οσο αφορα την εισοδο νομιζω οτι αναφερεσαι στο rca? Σωστα ? αν ναι δες αν εχει 2 εισοδους (L-R) οποτε αν θες τα συνδεεεις και στις 2 εισοδους.Αν οχι τα συνδεεις μονο στην μια.Το τι προσφερει αυτη η συνδεση θα το δεις συντομα σε ενα θεματακι που θα ανοιξω.

Reaction score
460

Εχει πισω απο το σαμπ μια εισοδο rca in και μια εισοδο rca out κανονικα πρεπει να χρησιμοποιεισω μονο την in?

Reaction score
460

Λογικα η out πρεπει να δινει και για δευτερο σαμπ εν σειρα,και εγω θεορωντας οτι εχει δυο εισοδους in(το εγραφε απο κατω και δεν το ειχα δει)ενωσα και τις δυο με διχαλο ,οταν το ακουσαμε με το λαθος αυτο επαιξε ρολο στην αποδωση?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

η out ειναι για δευτερο sub, αν και αυτος ο τροπος ειναι λαθος στις περισοτερες περιπτωσεις.Το αν επηερεαζει την αποδοση μονο μετα απο ακρoαση μπορω να το πω.Αλλα δεν υπαρχει κανενας λογος να δωσει καποιος σημα στην εξοδο του sub

Reaction score
460

ΟΚ,ευχαριστω εχω πολυ δουλεια ακομα για σωστες παρακολουθησεις εργων.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l