Vienna high end 2026

Reaction score
10.429
τωρα αν σου πω τι συστημα ειχα τωρα τελευταια και ακουγα και πως συνδυαστικαν διαφορετικες σχολες ηχου μπορει και να γελασεις.

Αν ανήκει στην ίδια οικογένεια ηχείων το setup του πολυκάναλου είναι υπεραρκετό για να σε καλύψει. Αλλιώς να το παντρέψεις π.χ. κόρνες με b&w θέλει πολλές δοκιμές και μετρήσεις.

στην τελική ότι αρέσει στην καθέναν. Άλλος θέλει ένα απλό ηχείο, άλλος ηλεκτροστατικά, άλλος χ, ψ, ω.

Τώρα για τον trinnov σε ανεβασμένη κατηγορία προς το παρόν λέω ότι έχει διαφορά από τις άλλες λύσεις. Όταν το δοκιμάσω προσωπικά για σου απαντήσω.

Ακόμα μέχρι σήμερα το περιβόητο waveforming δεν το έχω ακούσει να πω ότι ναι είδα κάτι διαφορετικό ή όχι.
Εχω δει σε στούντιο τζενελεκ μπροστά και τα υπόλοιπα neumann και μάλιστα έφερε και κορυφή μαστερα να δούνε αν χρειάζονται bass management τα πισω που είναι μικρότερα και κατέληξαν ότι δεν.
Εδω τώρα το τι θα ακούσεις..... άστο καλύτερα. :lolsign:

Reaction score
119
Ιδιως με τα Perlisten σε δικαναλο κιόλας πολυ μπροστα σου όλα και με βαθος ισα με το τεραστιο βαθος του 1 χιλιοστου. :D
Μη τα αδικούμε, αυτα στην έκθεση έπαιζαν πολύ όμορφα . Δεν ξέρω αν υπήρχε η συνοδεία υποβαθυφωνου , αν κάποιος ξέρει ας μας πει .

IMG_9415.jpeg

Reaction score
24.973
Μη τα αδικούμε, αυτα στην έκθεση έπαιζαν πολύ όμορφα . Δεν ξέρω αν υπήρχε η συνοδεία υποβαθυφωνου , αν κάποιος ξέρει ας μας πει .

View attachment 398284
Αυτό είναι σωστό.

Δεν πρέπει να αδικούμε αλλά για άλλο λόγο και όχι επειδή περιέγραψα τι άκουσα.

Αλλά λόγω οτι είμαι και λίγο γεράκος με Αλτσχάιμερ και κανένα ενδιαφέρον για μάρκες.

Ήταν ή τα Perlisten ή τα Kii (με όλα τους τα γούφερ μοντέλο). ¨Ενα απο τα δύο πάντως ήταν , σιγουρο αυτό , όλα ίδια είναι αυτά χα χα.

Ήταν σε μια εκθεση εδω Αθήνα πρίν δυο-τρία χρόνια (ούτε αυτό θυμάμαι) σε ενα μικρό δωμάτιο με Τρινόβ. Νομίζω ήταν τότε που η Athens pro audio ειχε μια μεγάλη αίθουσα στο ισόγειο οπως μπαίνουμε δεξιά με τα μεγάλα Focal και naim ενιχυτικά. Επίσης είχε και ενα δωμάτιο σε όροφο με τα D&D.

Απο όλα αυτα που με εχετε ζαλίσει όλοι εδω (και παντού στο ίντερνετ) οτι είναι "κορυφή" και είχα παει να τα ακούσω όλα μαζεμενα (που ετυχε να ειναι σε μια εκθεση τότε) να δω what's all the fuss about.

Απο όλα αυτά μόνο το D&D ήταν "καλά". Και αυτα δεν ειχαν βάθος αλλά και αυτό που είχαν ήταν δυσανολογο με το πλάτος που ήταν τεράστιο. Το ανάποδο δηλαδή απο μια σκηνη V μιας κλασικης αίθουσας ( ο ήχος και όχι οπτικά τι βλέπει καποιος ;) ... το λεω γιατί και αυτό μαλλον δεν το γνωρίζει ο κόσμος ούτε και γιατί συμβαίνει ακουστικά μιλώντας). Αλλά τολάχιστον τηρούσαν τις αναλογίες των οργάνων. Μια ομοιογένεια (για κακό το λεω) στον ήχο την είχαν, φαντάζομαι απο καποιου ειδους μη καλής αναπαραγωγής των μικροδυναμικών. Ήξερες μετα απο εικοσι λεπτά ακροασης ποιό υφος και ηχητικά χαρκατηριστικά θα εχει η επομενη νότα που θα έπαιζε χα χα. no joke. Αλλά αυτά τα τελευταία είναι ψιλά γράμματα για τους ενδιαφερομενους αγοραστές και να μην είμαστε και αυστηροί. Άσε που και αυτό θα σας το πουλήσουν για καλό έτσι και αλλιώς. Σας εχουν καταλαβει (η aidio βιομηανία) οτι δεν ξερετε και πολλά.

Ακριβως επιεδή όλα αυτά γενικώς δεν ειχαν βαθος αλλα και στην πρωτη περίπτωση των PerListen (ή Kii χα χα) εάν και έπαιζε ενα τζαζ κομματι με σαξόφωνο που δεν το ηξερα και πολλες εγγραφές ειναι γραμμενες έτσι (αλλα σε καμιά περίπτωση τοσο πολύ και ιδίως και στην τζάζ) του ζητησα να βάλει κλασικη για να μην το αδικήσω και το βάθος και εκει δεν υπήρχε. Υπάρχουν εγγραφες και κλασικης που δεν εχουν φυσικό βαθος ή εχουν μουσαντένιο αλλα τέτοιο πράγμα που άκουσα δεν υπάρχει περίπτωση να φταίει η εγγραφή ή η παραγωγή σε κλασική. Μπρεί να εφταιγε ο Τρινόβ αλλα δε νομίζω.

Λέει ο Bill (και όλοι) καλό είναι αυτο το χαρακτηριστικό. Γιατί βρε παιδια είναι καλό ; Δεν είναι εχθρος τα τοιχωματικά ορια. Αυτά φτιάχνουν την σκηνη και αυτά "ρυθμίζεις" με την παθητικη φροντίδα για να πάρεις σωστη σκηνή. Όχι δεν είναι αυτή ... λεει το αφηγημα της σύγχρονης audio βιομηχανίας. Είναι μόνο αυτή της ηχογράφησης χα χα (νεα μόδα αυτή , θα κρατησει κανα δυο δεκαετιες στους κυκλους των audio χομπιστών, σαν το οτι ο τέλειος ενισχυτης ειναι ενα wire πως το λενε χα χα). Γιατί να μου σταματάει δηλαδή η τούμπα στο 2.50 ενω το ταβάνι μου ειναι 3.10 και μπορω να το φροντίσω άμα θέλω να πάει ακουστικά και στα 4 μετρα ; Και αυτό ισχυει για όλα τα τοιχωματικά όρια. Για να στησεις πολυκαναλο σε ταβανια 2.5 μετρων χα χα. Ακόμη και σε 2.70 (ολες οι συγχρονες πλέον εργολαβικες κατασκευές) εγω όχι πολυκάναλο δεν θα εστηνα αλλα ούτε καν δικάναλο. Μόνο ραδιοφωνάκι tivoli χα χα. Τώρα μας φταινε και οι πλαινές μετά απο του ταβανιού και του front wall. Εξαφανιζόλ και αυτές. Ξεκινάει η μουσική .... δεν υπάρχουν τα πρώτα 4-5-6 ms γιατί είναι "κακα" ή είναι πολυ εξασθενημένα .... σου ερχεται μια καθυστερημενη σφαλιάρια αφου εχει ανακλαστει ο ήχος στον πισω τοιχο , μετα στον απεναντι πλαινό, μετά σε εσένα μετα απο π.χ. 8 ms (με ενδιαμεσα μια νεκρικη "ησυχία" ) και ...πάρε το αφύσικο, δήθεν ατμοσφαιρικό , φαντασμα σωμα των οργάνων. Και δεν πειράζει κανεναν αυτό χα χα. Στο δικαιολογουνε κιόλας με ψευδοεπιστημονκη αποψη της ακουστικής ώς σωστό και στόχο. Καληνύχτα δηλαδή. Πτυχίο ακουστικης μεσω ιντερνετ. :D ΟΚ εαν θέλεις να στησεις Studioverein και όχι Musikverein (όπως εχω ξαναπεί αλλού και σε σχετικά με την ακουστικη καπως - λεμε τωρα - νηματα) this is the way for you. Οπότε δεν τα αδικούμε κιόλας επιπρόσθετα όλα αυτά καθως αυτός είναι ο στόχος τους (έτσι νομίζουν).

Last edited:

Reaction score
2.701
Αυτό είναι σωστό.

Αλλά λόγω οτι είμαι και λίγο γεράκος με Αλτσχάιμερ και κανένα ενδιαφέρον για μάρκες.

Ήταν ή τα Perlisten ή τα Kii (με όλα τους τα γούφερ μοντέλο). ¨Ενα απο τα δύο πάντως ήταν , σιγουρο αυτό , όλα ίδια είναι αυτά χα χα.

Ήταν σε μια εκθεση εδω Αθήνα πρίν δυο-τρία χρόνια (ούτε αυτό θυμάμαι) σε ενα μικρό δωμάτιο με Τρινόβ. Νομίζω ήταν τότε που η Athens pro audio ειχε μια μεγάλη αίθουσα στο ισόγειο οπως μπαίνουμε δεξιά με τα μεγάλα Focal και naim ενιχυτικά. Επίσης είχε και ενα δωμάτιο σε όροφο με τα D&D.

Απο όλα αυτα που με εχετε ζαλίσει όλοι εδω (και παντού στο ίντερνετ) οτι είναι "κορυφή" και είχα παει να τα ακούσω όλα μαζεμενα (που ετυχε να ειναι σε μια εκθεση τότε) να δω what's all the fuss about.

Απο όλα αυτά μόνο το D&D ήταν "καλά". Και αυτα δεν ειχαν βάθος αλλά και αυτό που είχαν ήταν δυσανολογο με το πλάτος που ήταν τεράστιο. Το ανάποδο δηλαδή απο μια σκηνη V μιας κλασικης αίθουσας ( ο ήχος και όχι οπτικά τι βλέπει καποιος ;) ... το λεω γιατί και αυτό μαλλον δεν το γνωρίζει ο κόσμος ούτε και γιατί συμβαίνει ακουστικά μιλώντας). Αλλά τολάχιστον τηρούσαν τις αναλογίες των οργάνων. Μια ομοιογένεια (για κακό το λεω) στον ήχο την είχαν, φαντάζομαι απο καποιου ειδους μη καλής αναπαραγωγής των μικροδυναμικών. Ήξερες μετα απο εικοσι λεπτά ακροασης ποιό υφος και ηχητικά χαρκατηριστικά θα εχει η επομενη νότα που θα έπαιζε χα χα. no joke. Αλλά αυτά τα τελευταία είναι ψιλά γράμματα για τους ενδιαφερομενους αγοραστές και να μην είμαστε και αυστηροί.

Ακριβως επιεδή όλα αυτά γενικώς δεν ειχαν βαθος αλλα και στην πρωτη περίπτωση των PerListen (ή Kii χα χα) εάν και έπαιζε ενα τζαζ κομματι με σαξόφωνο που δεν το ηξερα και πολλες εγγραφές ειναι γραμμενες έτσι (αλλα σε καμιά περίπτωση τοσο πολύ και ιδίως και στην τζάζ) του ζητησα να βάλει κλασικη για να μην το αδικήσω και το βάθος και εκει δεν υπήρχε. Υπάρχουν εγγραφες και κλασικης που δεν εχουν φυσικό βαθος ή εχουν μουσαντένιο αλλα τέτοιο πράγμα που άκουσα δεν υπάρχει περίπτωση να φταίει η εγγραφή ή η παραγωγή σε κλασική. Μπρεί να εφταιγε ο Τρινόβ αλλα δε νομίζω.

Λέει ο Bill (και όλοι) καλό είναι αυτο το χαρακτηριστικό. Γιατί βρε παιδια είναι καλό ; Δεν είναι εχθρος τα τοιχωματικά ορια. Αυτά φτιάχνουν την σκηνη και αυτά "ρυθμίζεις" με την παθητικη φροντίδα για να πάρεις σωστη σκηνή. Όχι δεν είναι αυτή ... λεει το αφηγημα της σύγχρονης audio βιομηχανίας. Είναι μόνο αυτή της ηχογράφησης χα χα (νεα μόδα αυτή , θα κρατησει κανα δυο δεκαετιες στους κυκλους των audio χομπιστών, σαν το οτι ο τέλειος ενισχυτης ειναι ενα wire πως το λενε χα χα). Γιατί να μου σταματάει δηλαδή η τούμπα στο 2.50 ενω το ταβάνι μου ειναι 3.10 και μπορω να το φροντίσω άμα θέλω να πάει ακουστικά και στα 4 μετρα ; Και αυτό ισχυει για όλα τα τοιχωματικά όρια. Για να στησεις πολυκαναλο σε ταβανια 2.5 μετρων χα χα. Ακόμη και σε 2.70 (ολες οι συγχρονες πλέον εργολαβικες κατασκευές) εγω όχι πολυκάναλο δεν θα εστηνα αλλα ούτε καν δικάναλο. Μόνο ραδιοφωνάκι tivoli χα χα. Τώρα μας φταινε και οι πλαινές μετά απο του ταβανιού και του front wall. Εξαφανιζόλ και αυτές. Ξεκινάει η μουσική .... δεν υπάρχουν τα πρώτα 4-5-6 ms γιατί είναι "κακα" ή είναι πολυ εξασθενημένα .... σου ερχεται μια καθυστερημενη σφαλιάρια αφου εχει ανακλαστει ο ήχος στον πισω τοιχο , μετα στον απεναντι πλαινό, μετά σε εσένα μετα απο π.χ. 8 ms (με ενδιαμεσα μια νεκρικη "ησυχία" ) και ...πάρε το αφύσικο, δήθεν ατμοσφαιρικό , φαντασμα σωμα των οργάνων. Και δεν πειράζει κανεναν αυτό χα χα. Στο δικαιολογουνε κιόλας με ψευδοεπιστημονκη αποψη της ακουστικής ώς σωστό και στόχο. Καληνύχτα δηλαδή. Πτυχίο ακουστικης μεσω ιντερνετ. :D
Αποκλειεται να ηταν τα perlisten s7t. Μαλλον για τα kii θα λες.

Reaction score
10.429
Αυτό είναι σωστό.

Απο όλα αυτά μόνο το D&D ήταν "καλά". Και αυτα δεν ειχαν βάθος αλλά και αυτό που είχαν ήταν δυσανολογο με το πλάτος που ήταν τεράστιο. Το ανάποδο δηλαδή απο μια σκηνη V μιας κλασικης αίθουσας ( ο ήχος και όχι οπτικά τι βλέπει καποιος ;) ... το λεω γιατί και αυτό μαλλον δεν το γνωρίζει ο κόσμος ούτε και γιατί συμβαίνει ακουστικά μιλώντας). Αλλά τολάχιστον τηρούσαν τις αναλογίες των οργάνων. Μια ομοιογένεια (για κακό το λεω) στον ήχο την είχαν, φαντάζομαι απο καποιου ειδους μη καλής αναπαραγωγής των μικροδυναμικών. Ήξερες μετα απο εικοσι λεπτά ακροασης ποιό υφος και ηχητικά χαρκατηριστικά θα εχει η επομενη νότα που θα έπαιζε χα χα. no joke. Αλλά αυτά τα τελευταία είναι ψιλά γράμματα για τους ενδιαφερομενους αγοραστές και να μην είμαστε και αυστηροί. Άσε που και αυτό θα σας το πουλήσουν για καλό έτσι και αλλιώς. Σας εχουν καταλαβει (η aidio βιομηανία) οτι δεν ξερετε και πολλά.

Λέει ο Bill (και όλοι) καλό είναι αυτο το χαρακτηριστικό. Γιατί βρε παιδια είναι καλό ; Δεν είναι εχθρος τα τοιχωματικά ορια. Αυτά φτιάχνουν την σκηνη και αυτά "ρυθμίζεις" με την παθητικη φροντίδα για να πάρεις σωστη σκηνή. Όχι δεν είναι αυτή ... λεει το αφηγημα της σύγχρονης audio βιομηχανίας. Είναι μόνο αυτή της ηχογράφησης χα χα (νεα μόδα αυτή , θα κρατησει κανα δυο δεκαετιες στους κυκλους των audio χομπιστών, σαν το οτι ο τέλειος ενισχυτης ειναι ενα wire πως το λενε χα χα). Γιατί να μου σταματάει δηλαδή η τούμπα στο 2.50 ενω το ταβάνι μου ειναι 3.10 και μπορω να το φροντίσω άμα θέλω να πάει ακουστικά και στα 4 μετρα ; Και αυτό ισχυει για όλα τα τοιχωματικά όρια. Για να στησεις πολυκαναλο σε ταβανια 2.5 μετρων χα χα. Ακόμη και σε 2.70 (ολες οι συγχρονες πλέον εργολαβικες κατασκευές) εγω όχι πολυκάναλο δεν θα εστηνα αλλα ούτε καν δικάναλο. Μόνο ραδιοφωνάκι tivoli χα χα. Τώρα μας φταινε και οι πλαινές μετά απο του ταβανιού και του front wall. Εξαφανιζόλ και αυτές. Ξεκινάει η μουσική .... δεν υπάρχουν τα πρώτα 4-5-6 ms γιατί είναι "κακα" ή είναι πολυ εξασθενημένα .... σου ερχεται μια καθυστερημενη σφαλιάρια αφου εχει ανακλαστει ο ήχος στον πισω τοιχο , μετα στον απεναντι πλαινό, μετά σε εσένα μετα απο π.χ. 8 ms (με ενδιαμεσα μια νεκρικη "ησυχία" ) και ...πάρε το αφύσικο, δήθεν ατμοσφαιρικό , φαντασμα σωμα των οργάνων. Και δεν πειράζει κανεναν αυτό χα χα. Στο δικαιολογουνε κιόλας με ψευδοεπιστημονκη αποψη της ακουστικής ώς σωστό και στόχο. Καληνύχτα δηλαδή. Πτυχίο ακουστικης μεσω ιντερνετ. :D ΟΚ εαν θέλεις να στησεις Studioverein και όχι Musikverein (όπως εχω ξαναπεί αλλού και σε σχετικά με την ακουστικη καπως - λεμε τωρα - νηματα) this is the way for you. Οπότε δεν τα αδικούμε κιόλας επιπρόσθετα όλα αυτά καθως αυτός είναι ο στόχος τους (έτσι νομίζουν).
Καλά εσύ κοίτα πρώτα να αγοράσεις ηχοσύστημα γιατί από το λαπτοπ που ακούς θα φρικάρεις κάποια στιγμή και άσε τα πολυκάναλα,, την Βιέννη και την παρλα. Μου θες και ταβάνι 3 μετρα για να χωράει ο Γκοτζιλα :biggrin:

Reaction score
24.973
Αποκλειεται να ηταν τα perlisten s7t. Μαλλον για τα kii θα λες.
Λείπει και ο marlboro που του τα λέω και μου βάζει αμεσως φωτογραφία του δωματιου και τοτε τα αναγνωρίζω όλα χα χα.

Αλλα πολλοι θα έχουν ηδη μαντεψει και ξέρουν ποιό λεω. Εγω μόνο δεν ξέρω ποιο λέω χα χα.
Καλά εσύ κοίτα πρώτα να αγοράσεις ηχοσύστημα γιατί από το λαπτοπ που ακούς θα φρικάρεις κάποια στιγμή και άσε τα πολυκάναλα,, την Βιέννη και την παρλα. Μου θες και ταβάνι 3 μετρα για να χωράει ο Γκοτζιλα :biggrin:
Αυτα τα νουπερτ εχεις εσυ ...πως τα λενε ; που ποσταρε ο τζοβάνι παραπάνω ; χα χι χο ; :D Καλουτσικα πρεπει να είναι απο οτι εχω καταλαβει απο τις ηχητικες περιγραφές σου . Ο ιδιοκτητης τους φταίει που δεν καταλαβαινει - για οτι κακό μπορει να κάνουν -στην περίπτωση σου. :D

Last edited:

Reaction score
10.429
Αυτα τα νουπερτ εχεις εσυ ...πως τα λενε ; που ποσταρε ο τζοβάνι παραπάνω ; χα χι χο ; :D Καλουτσικα πρεπει να είναι απο οτι εχω καταλαβει απο τις ηχητικες περιγραφές σου . Ο ιδιοκτητης τους φταίει που δεν καταλαβαινει - για οτι κακό μπορει να κάνουν -στην περίπτωση σου. :D
Ε όχι αυτά ακριβώς αλλά λέω να πάρω αυτά τα μεγάλα να στήσω πολυκαναλο με αυτά και μετά να τα κόψω στα 80Hz όλα με σαμπς που κατεβαινουν στα 16Ηz για να κάτσω μετά να απολαύσω Τζόνι κας και Τζέφερσον Το αεροπλάνο. Φυσικά όλα κλειστά μην γίνει κάνα λάθος και έχουν τα σαμπς οπή, μην κοιτάς τώρα που 99,99% των ηχειων Και σαμπς στα λαιβ έχουν οπή, αυτοί δεν ξέρουν.

Λοιπόν για την έκθεση δεν ξέρω, δεν πήγα.
Αν ποτέ στήσεις ηχοσύστημα τώρα στο σπίτι σου θα σε συμβούλεψω δωρεάν. Για όλους τους υπόλοιπους 5000ευρω η συμβουλές, τέρμα το τζάμπα. Μα καλά θα πεις, τοσο ακριβά?
Ναι γιατί πολύ απλά δεν θέλω να πάρω την δουλειά, να τους συμβούλεψω δηλαδή. :biggrin:

Αυτά, πείτε τώρα τι είδατε, τι ακούσατε πόσο κοστίζει κτλπ 😀

costas EAR

Доктор Диахисиос
Editor
Reaction score
151.660
Λέει ο Bill (και όλοι) καλό είναι αυτο το χαρακτηριστικό. Γιατί βρε παιδια είναι καλό ; Δεν είναι εχθρος τα τοιχωματικά ορια. Αυτά φτιάχνουν την σκηνη και αυτά "ρυθμίζεις" με την παθητικη φροντίδα για να πάρεις σωστη σκηνή. Όχι δεν είναι αυτή ... λεει το αφηγημα της σύγχρονης audio βιομηχανίας. Είναι μόνο αυτή της ηχογράφησης χα χα (νεα μόδα αυτή , θα κρατησει κανα δυο δεκαετιες
Μια ερώτηση:

Εάν ακούς μουσική με ακουστικά, καλά ακουστικά λέμε, της προκοπής, και σωστά οδηγούμενα (δεν είναι ευνόητο) και σε κλασσική μουσική που θες το βάθος που εξηγείς (προφανώς με ακουστικά δεν έχεις το ψεύτικο "βάθος" που μπορείς να φτιάξεις με αντανακλάσεις στα ντουβάρια σου) πως σου ακούγεται η μουσική σου με ακουστικά;

ΥΓ. Για να σε προλάβω, σε μένα δεν ακούγεται πολύ διαφορετικά το ένα (ακουστικά) από το άλλο (ηχεία) σε βάθος και πλάτος σκηνής, απλώς παίζουν καλύτερα τα ηχεία σε όλους τους τομείς (ανάλυση, λεπτομέρειες, κλπ) και ιδίως στο μπάσο, όπου δίνουν και αίσθηση στο σώμα (και τις κοιλότητες) και ως γνωστόν το μπάσο δεν γίνεται αντιληπτό μόνον από τα αυτιά. Η δε τονική ισορροπία μεταξύ ηχείων και ακουστικών (καθώς είναι όλα Neumann, και τα ακουστικά) είναι όμοια, κάτι που διαφημίζουν και οι μηχανικοί της φίρμας και είναι αληθές.

Reaction score
51
Πολύ θα ήθελα να ακούσω τα JBL summit Everest αλλά εκείνη την ώρα παίζαν πολύ χαμηλά!. Τα d5 στον χώρο που τα είχαν μου άρεσαν. Μεγάλη διαφορά από τα προηγούμενα κυρίως στον τομέα του μπάσσου

Reaction score
119
IMG_9430.jpeg

πολύ μου άρεσαν και η προσπάθεια της ύψιλον και τα Grimm.( ωραίος ήχος χωρίς τις «βάσεις» τους )

IMG_9428.jpeg

IMG_9429.jpeg

Ndis

Titika
Reaction score
5.126
Η υπερβολή είναι κακό πράγμα , και πολλές φορές αρκεί για να χάσεις το δίκιο σου.

Αρκεί πχ ένα μαμηδι sonos σύστημα του 3χιλιαρου να πάιζει Dolby Atmos υλικό για να καταλάβει κάποιος ότι δεν χρειάζεται να αφήσει νεφρό στο ταμείο για δικαναλο που θα "μοιάζει" σαν πολυκάναλο.

Τo μέλλον είναι πλέον παρόν, μια ντουζίνα ηχεία πεταμένα στο χώρο τα οποία θα παίζουν ως ένα συνεκτικό σύνολο. Σε συνθήκες τυπικού σαλονιού ήδη είμαστε στο 90%, 2-3 iterations προϊόντων ακόμα και θα είναι ένα ακόμα λυμένο πρόβλημα επιπέδου dacs.

Dedicated χώρους, man caves και γούστα 130db θα έχουν λίγοι αλλά όχι τόσο εκλεκτοί, γιατί πέρα από τα "ουαου" και τα "μπράβο" που θα ακούν απ' το παρεάκι θα έχουν ξοδευσει δυσαλαλογους πόρους σε σχέση με το αποτέλεσμα.

Γελάστε όσο θέλετε με τις λύσεις επιπέδου sonos, ανοίξτε όμως και λογαριασμό για το πόσοι παραδοσιακοί κατασκευαστές ένας προς ένας θα κάνουν το ίδιο. Δεν τους αρέσει, αλλά αν δεν το κάνουν θα πεθάνουν.

Reaction score
10.429
Dedicated χώρους, man caves και γούστα 130db θα έχουν λίγοι αλλά όχι τόσο εκλεκτοί, γιατί πέρα από τα "ουαου" και τα "μπράβο" που θα ακούν απ' το παρεάκι θα έχουν ξοδευσει δυσαλαλογους πόρους σε σχέση με το αποτέλεσμα.
130dB είναι λαιβ καταστάσεις και πάνε με ειδικές ωτοασπίδες :biggrin:

Screenshot_20260519_174458_com.google.android.apps.docs.jpg

Είπαμε όμως, η δική μου ταρίφα ξεκινά από 5000 ευρώ και με επίσκεψη στο σπίτι κτλπ μπορεί να φτάσει τα 20000.:biggrin:
Αλλιώς εδώ, τζάμπα με τον Μάκη και τον Τάκη :biggrin:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
179.187
Members
38.958
Νεότερο μέλος
topgunxxx