Vinyl (2016)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.369
Vinyl-Key-Art-FINAL.jpg

Σειρά του HBO; Οκ μάλλον θα την δούμε. Σειρά του HBO από τον Martin Scorsese; Εντάξει σιγουράκι. Σειρά του HBO από τον Martin Scorsese και τον Mick Jagger με θέμα τα rock των 70’s; Εντάξει σας το χαμε πει, αλλά πλέον με το trailer της σειράς που μάθαμε ότι θα τιτλοφορείτε Vinyl, δεν μπορούμε να περιμένουμε.

Η σειρά φαίνεται ότι θα περιστρέφεται στο θέμα της στην υποτιθέμενη δισκογραφική εταιρία American Century Records. Ο Bobby Cannavale θα παίζει τον πρόεδρο της εταιρίας, που παλεύει να επιβιώσει, ενώ στο cast θα έχουμε πολυάριθμους φίλους, συνεργάτες, μουσικούς και άλλους που θα τον περιτριγυρίζουν. Βέβαια κανένας από αυτούς δεν φαίνεται σε αυτό το πρώτο teaser. Αντίθετα βλέπουμε μουσικά όργανα, χείλη, χρήματα, δίσκους και ναρκωτικά. 70’s με τα όλα τους δηλαδή.

Το κείμενο είναι από το http://tvfreaks.gr

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.452
Είναι τόσο καλή ρε παιδιά αυτή η σειρά;:)

Μου κινήσατε την περιέργεια, μάλλον θα πω στο "θείο" να μου στείλει 1-2 επεισόδια και θα επανέλθω.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Την βλεπετε; ειδα το πρωτο που ηταν ταινια κανονικη και συνεχιζω!

και ο ηχος στα ηχεια βεβαιως:)

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.829
Πάντως το πρώτο επεισόδιο που είχα δει δεν τρελάθηκα. Δεν με έπεισε να συνεχίσω. Ίσως τελικά να μην είμαι ο μόνος.

Reaction score
107
κορυφαια σειρα απ τις καλυτερες, θα ναι κριμα να μην ακολουθησει δευτερο season

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.986
Η παρακολούθηση ήταν ευχάριστη,ιδίως αφού η σειρά έμοιαζε με "Τα Καλά Παιδιά" διασκευασμένα στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας.
Κορυφαία πάντως στιγμή η au naturel εμφάνιση της Olivia Wilde στο έκτο επεισόδιο,αφιερωμένο στον David Bowie...:D

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.840
Members
38.505